skip to main | skip to sidebar

ContactSau poţi completa acest formular:
***
Informaţiile şi opiniile publicate pe acest site nu implică în niciun fel alte trusturi sau instituţii de presă.
--------
Responsabilitatea juridică şi morală asupra comentariilor aparţine strict autorilor acestora.
--------
Textele şi imaginile de pe acest site pot fi reproduse doar cu citarea sursei şi link activ către site.
--------
Pentru reproducerea conţinutului în presă scrisă sau audiovizual este obligatorie citarea sursei.

Articole recomandate:

  Dinu ZARĂ

Comentează folosind Facebook:

8 comentarii:

 1. Domnule Zara,sunt foarte bucuros ca am descoperit acest site al d-voastra.Am urmatoarele probleme:
  starea groaznica a drumurilor in municipiu.De cand m-am nascut eu nu au fost in starea aceasta groaznica.Propun semnarea unei motiuni si organizarea unui miting pentru a protesta impotriva acestei nesimtiri a Primariei.De asemenea o forma de dare in judecata colectiva a Primariei.
  In cadrul acestei motiuni pot fi prinse si urmatoarele:
  -mizeria din municipiu inclusiv muntii de zapada
  -repararea cinematografului Modern
  -Infiintarea teatrului in Suceava
  -Inlaturarea din centru a kicioaselor oul si statuia ciunta.
  -amenajarea parcului Sipote
  Va multumesc

 2. scoti de pe utube,genial.ti o iei rau de tot cand te rpindem in sv

 3. Buna Ziua ! As dori daca se poate un link exchange cu siteul dvs. ! Am lansat siteul www.bistriteanul.info ! Momentan este un motor de cautare dar in viitor o sa devina un portal pe Judetul Nostru !. Astept raspuns din partea dumneavoastra !

 4. salut

  ce parere ai de reclama la red bull, cea cu patru magi? tocmai am vazut-o pe "prima" (al patrulea mag aduce "red bull", ca sa le dea aripi cum tot el le-a dat si ingerilor).

  toate bune.
  corneliu

 5. Mai Dinule ia da o tura pana in Bosanci si intereseaza-te despre cazul individei Oniu Ileana.Cica asta-vara (sau anul trecut - nu mai stiu) si-ar fi ucis vecina de peste drum (care ii promisese ca ii va da casa si restul averii, insa s-a razgandit si in ziua in care a anuntat-o ca nu va mai face asta a murit) aruncand-o in beciul casei sale (a vecinei). Apoi fiii sai (care lucreaza in Austria) i-ar fi dat sefului politiei din Bosanci, unul polecrit Capsunica, vreo 50.000 de euro ca s-o scape de urmarire. Ancheta s-a incheiat zicandu-se ca aia a picat in beci (desi toti vecinii au zis altceva).. Toti din sta stiu faza asta asa ca nu iti va fi greu sa te documentezi. Sa fii atent ca indivizii sunt putin cam retarzi si pot sari cu topoarele la tine asa ca ia-ti cel putin un coleg cu tine

 6. buna ziua. sant din iasi ma chema edy. as vrea sa stiu de ce hotul de doru si nicu au in spatele fostei politiei sopronul ala"numita garaj"plina cu ulei si jacmanesc lumea.cine ii tine in spate???acolo politia,pompieri nu vad?cu stima edy

 7. schimb de link? http://misterele-lumii.blogspot.com/

 8. Domnule Dinu fa o propunere la unul din idilii sucevei sa faca o mica miscare pe jos pana la cimitirul :PACEA"sa vada in ce hal poate arata acest drum,daca nu iesti aten i-ti rupii capul sau un picior.Aleea sa surpat cu totul aproape,este ceva de stigat la cer.Ce fac domnii cu bani pentru amenajariile staziilor?Bine ca in Itcani.Lungu a putut face ca are nora de acolo.Va multumesc si va doresc tot binele din lume si cat mai multe emisiunii.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online