skip to main | skip to sidebar

Reconstrucţia PNL Suceava începe în crâşmă

Băişanu a început, zice el, reconstrucţia filialei PNL Suceava. Adică exact ce promitea nu de mult, în urmă cu vreo lună, când anunţa, de mână cu tovarăşul George Coroamă, că va candida la preşedinţia PNL Suceava.
Între timp, partenerul său de construit şi reconstruit filiala PNL s-a autoparaşutat în PDL, lăsându-l pe marele om de cu televiziune să se ocupe singur de numirile în tot felul de funcţii prin partid.
Chiar şi fără sprijinul lui Coroamă, Băişanu a reuşit, după dese plimbări şi delaţiuni pe la Bucureşti, să devină al nici nu mai ştiu câtelea preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PNL Suceava (după ce Lungu a plecat cu căţel şi purcel la PDL la şefia liberalilor s-au tot perindat ba Prodan, ba Fenechiu, Rozopol, Gorea etc.).

Să revenim totuşi la munca dificilă la care s-a înhămat Băişanu. Fiind preşedinte de partid deja de vreo două-trei săptămâni, în timp ce stătea în crâşma muzicală lui Băişanu i s-a năzărit că trebuie să facă numaidecât ceva ca să arate lumii că nu stă degeaba.
A stat, a analizat, a mai cerut un rând şi a avut o revelaţie. De ce să nu îl pună preşedinte la organizaţia judeţeană de tineret pe patronul pe jumătate al crâşmei mai sus amintite. Şi aşa Băişanu e consumator fidel, la fel şi alţi vreo cinci membri ai biroului politic judeţean, tot de el numiţi în funcţii. Aşa că de multe ori nici nu mai e nevoie să se meargă la sediul partidului pentru şedinţe. La etaj este destul spaţiu, atmosfera primitoare, scaunele comode, barul bine aprovizionat, dacă au chef pentru discursuri pot folosi şi microfonul, deşi se spune că îl folosesc mai des pentru karaoke.
Unde mai pui că aşa se consolidează şi relaţia cu bunul său amic din presă, care atunci când a fost nevoie i-a înjurat din toate poziţiile pe cei în faţa cărora Băişanu n-ar fi avut nicio şansă la alegeri. Pentru cei care nu ştiau deja, co-proprietar al crâşmei muzicale este directorul executiv al cotidianului de culoarea Voroneţului. Cel care dimineţa, la prima oră, o face pe justiţiarul la televizor, pentru că nu mai e mult (vreo trei ani) până când prietenul Băişanu, dacă rămâne în funcţie, îi va desemna pe candidaţii cu şanse la salarii nesimţite pe bani publici, şi deh... are nevoie omul de imagine bună.

La următoarea şedinţă va fi desemnat preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PNL.
Dom' Sandu, dacă se poate am eu o propunere - dacă pe patron l-ai pus şef la tineret, pe ospătăriţă de ce să nu o pui şefă la organizaţia de femei? Probleme de comunicare sau colaborare nu cred că ar putea apărea pentru că şi aşa o vezi în fiecare zi. Ar mai fi totuşi o problemă, s-ar putea să i se urce la cap şi să nu mai vrea ciupită de fund.

Articole recomandate:

    Baisanu, Gheorghe Coroama, PNL, politice

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online