skip to main | skip to sidebar

Un presedinte betiv/ Un premier pitic/ O opozitie corupta/ Si un Parlament de nimic

Luna Amară recidivează. Băieţii i-au luat la ochi, la festivalul Peninsula, pe Băsescu şi Boc, cărora le-au dedicat un refren foarte inspirat:

Nu e o noutate ca trupa Luna Amara a fost una cenzurata deseori datorita protestului lor muzical, protest care nu a menajat pe nimeni din politica romaneasca postdecembrista. La Peninsula 2009 clujenii nu si-au uitata acest statut, recitalul de pe Coke Terrace fiind finalizat cu deja celebrul “Folclor”, cu un refren actualizat “paharnicilor” si “uriasilor” politicii actuale romanesti, care promit sa duca Romania pe cele mai inalte culmi ale progresului national si universal: “Un presedinte betiv/ Un premier pitic/ O opozitie corupta/ Si un Parlament de nimic./ Caricatura unei natii/ Un argument solid/ Sfanta Treime Dinamo, Steaua si Rapid”, au fost versurile care au incheiat un recital de exceptie marca Luna Amara.
“Piesa a prins, de la lansarea ei, doi presedinti (Ion Iliescu si Traian Basescu) si trei prim ministri (Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc). Cum vine unul nou, piesa e mult mai actuala, mesajul a ramas la fel de actual si acum. Sa nu se inteleaga ca avem ceva cu inaltimea domnului Boc, mai degraba de alte aspecte si anume lipsa de inaltime a domniei sale”, a precizat solistul trupei Luna Amara. - scrie un ziar din Târgu Mureş

Articole recomandate:

    Basescu, Emil Boc, politice

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online