skip to main | skip to sidebar

Cristi Căjvănean a murit. Cine e vinovat?

Cristi Căjvănean, valutistul tâlhărit ziua mare în centrul Sucevei, a murit azi noapte în Spitalul Judeţean. El a fost lovit cu un par în cap chiar pe aleea din faţa blocului. Eu mă întreb dacă doar tâlharii, de acum criminali, sunt vinovaţi de moartea lui.
Poliţiştii susţin că îi urmăreau pe tâlhari de mai multă vreme, că le interceptau telefoanele şi că ştiau că şi-au amânat planul în două rânduri. În aceste condiţii, întrebarea e dacă nu cumva şi poliţiştii au o parte din vină pentru moartea lui Cristi Căjvănean. Dacă ştiau că vor mai tâlhări un valutist de ce nu i-au prins în flagrant? De ce au lăsat să moară un om, fie el şi valutist.

Articole recomandate:

Comentează folosind Facebook:

1 comentarii:

  1. Pentru ca, probabil, nu au avut destule probe ca sa convinga un procuror sa emita mandate. Din pacate asa functioneaza sistemul de justitie: politistii ca si oameni pot avea certitudinea 100% asupra vinovatiei sau implicarii cuiva in comiterea unei infractiuni. Dar daca n-o pot dovedi cu suficiente probe incat sa convinga un procuror, tot ce stiu ei e degeaba.
    In alta ordine de idei, multam pentru promovare si citare, imi pare bine sa vad ca si alti suceveni sunt constienti de mocirla in care se scufunda orasul.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online