skip to main | skip to sidebar

EXCLUSIV: Concedieri în masă la Plus TVCriza a ajuns şi în ograda lui Băişanu. În urmă cu o lună Obiectiv de Suceava anunţa că tipografia Mediator SRL Botoşani a cerut în instanţă executarea silită a firmei Media Ten Production SRL Suceava, cea care deţine postul Plus TV, pentru o datorie de 270 de milioane de lei vechi. Nu ştiu dacă datoria a fost sau nu plătită dar postul de televiziune despre care ştie toată lumea că este al lui Ştefan Alexandru Băişanu nu o duce foarte bine din punct de vedere financiar.
Ca o măsură de reducere a costurilor, conducerea Plus TV a pus pe liber cinci persoane. Pentru că ora este târzie nu am pe cine să contactez pentru a confirma informaţia. Cu toate acestea, la urechile mele au ajuns informaţii, din mai multe surse, că printre cei anunţaţi deja de încheierea colaborării cu televiziunea se numără:
 • Dana Ioniţe - reporter
 • Dana Palamariu - moderator
 • Doru Popovici - moderator
 • Dan Saghin - montare/editare (sau cum s-o fi chemând... recunosc că nu mă prea pricep la partea tehnică a unei televiziuni)
 • Silviu ... - operator imagine

foto: orasulsuceava.ro


Echipa Plus TV

Articole recomandate:

  Baisanu, mass-media, Plus TV

Comentează folosind Facebook:

5 comentarii:

 1. Ssst! Se aude ca si A1 Sv pregateste aceeasi miscare, inteligenta de altfel, pentru ca este ilar (si curios in acelasi timp) ca intr-un orasel ca al nostru supravetuiesc 4 televiziuni locale, "independente".

 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 3. Nu m-aş mira să aud de concedieri şi la Antena 1 Suceava. La câtă treabă (nu) are familia Ignătescu cu televiziunea mă mir că a rezistat chiar şi până acum.
  Oricum, eu auzisem că e posibil să îl lase Voiculescu pe Costel şi fără licenţă şi fără partid.
  Acum că e şef pe la nu ştiu ce agenţie agricolă, parcă ceva cu însămânţări, şi are salariu bunişor de la buget, nici nu ştiu de ce îi mai trebuie televiziune.

 4. @anonim daca ai si argumenta, ar fi perfect :)
  @dinu sa inteleg ca moderarea comentariilor jignitoare (si anonime) sunt "by default" pe blogul tau? ca sa stiu, ca decat sa am parte de jigniri de la anonimi, mai bine nu comentez :P

 5. @proro - am sters comentariul. Din pacate nu am foarte mult timp la dispozitie sa ma ocup de site si am zis sa nu introduc optiunea de moderare a comentariilor pentru ca e posibil sa nu deschid ore bune netul si sa ramana comentariile in aer in acest timp.

  Voi lasa in continuare comentariile la liber dar le voi sterge pe cele semnate "Anonim" in care sunt jigniti alti comentatori. Macar daca vreti sa injurati pe cineva ar fi bine sa aveti curajul sa va si semnati.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online