skip to main | skip to sidebar

SUNTEŢI PENIBILI!

Cetatea Suceava - Gloria Buzău 0-2. Un fleac, ne-au ciuruit.

O şleată de jucători care habar au să lovească cu piciorul în minge au îmbrăcat astăzi tricoul cu însemnele clubului FC Cetatea Suceava şi s-au făcut că joacă fotbal pe Areni, în faţa a peste 1.500 de spectatori.
Cetatea Suceava a fost umilită, sâmbătă, pe teren propriu, de o echipă încropită în grabă şi care în prima etapă nu a fost programată din cauza unor probleme financiare.
Jucătorii Gloriei Buzău au dat dovadă de profesionalism şi chiar au jucat fotbal, chiar dacă o parte dintre ei au venit la echipă cu câteva zile în urmă iar despre banii pentru salariu nu ştiu nimic sigur, în timp ce pseudo-vedetele de la Cetatea nu au arătat decât că ştiu să dea cu stângul în dreptul.
Jocul aşa zişilor jucători de la Cetatea a fost dezastruos. Nimic nu a funcţionat în jocul Sucevei. Nu am avut apărare, nu am avut mijloc şi nici atac. Niciunul dintre cei 11 jucători nu a arătat sâmbătă că ar şti vreo boabă de fotbal. Nu ştiu care este vina lui Radu, dacă avea sau nu variante, dar cert este că aşa nu se poate.
Avem deja experienţa unui sezon în care am fost ciuca bătăilor în liga a II-a, un sezon în care cu un buget imens şi un antrenor supraapreciat am reuşit să adunăm doar opt puncte.
Nu vrem să venim din nou la stadion sprerând doar să nu încasăm prea multe goluri. Nu vrem să vedem jucători care vin la meciuri direct din crâşmă, antrenori care dau vina pe arbitri şi preşedinte care să se plângă că nu sunt bani.
Deocamdată la FC Cetatea totul scârţie din încheieturi. Jucătorii, adunaţi de unde s-a putut, nu au arătat nimic (lasând la o parte egalul cu Steaua II unde scorul a fost mincinos). Antrenorul nu a reuşit să impresioneze cu nimic iar preşedintele nu a reuşit să aducă niciun jucător important.
Sâmbătă aţi fost penibili! Aţi făcut Suceava de ruşine şi v-aţi bătut joc de 1.500 de oameni care au venit la primul meci de acasă sperând că la Cetatea se întâmplă ceva, s-a produs o schimbare în bine.
Atenţie, dacă nu vă vine mintea la cap, la anul veţi juca vinerea după-amiază. Şi nu ştiu dacă vor mai veni măcar o sută de spectatori care vă vor tolera apucăturile.Ioan Radu priveşte abătut în sus de parcă ar implora divinitatea să îi ofere o soluţie care să îmbunătăţească cât de cât jocul dezastruos al echipeiDezorientaţi. În a doua repriză, jucătorii de la Cetatea au stat mai mult cu mâinile în şolduriAu refuzat să îi mai susţină. După al doilea gol, galeria a protestat faţă de nesimţirea jucătorilor de la FC Cetatea prin refuzul de a-i mai încuraja. Băieţii din galerie au privit în tăcere cum Cetatea este umilită la primul meci de pe teren propriu din această ediţie a Ligii a II-a.
Ioan Radu şi Ciprian Anton la primul eşec răsunător de la preluarea clubului
Articole recomandate:

    Ciprian Anton, FC Cetatea, Ioan Radu, Sport

Comentează folosind Facebook:

1 comentarii:

  1. mai lasati-ma bai in ****mea cu cetatea voastra cu tot. asta e echipa? jucatori de cacat care n-au nici o treaba cu fotbalul. pe cine sa mai sustina baietii din galerie?

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online