skip to main | skip to sidebar

"Veteranii" de la Crai Nou, sfătuiţi să iasă la pensie

Se zvoneşte prin oraş că direcţiunea cotidianului Crai Nou încearcă să îi convingă pe trei dintre "veteranii" ziarului să îşi facă drum pe la Casa de Pensii. Sandrinio Neagu anunţa în urmă cu vreo două-trei săptămâni că şeful Dumitru Teodorescu s-a dat la o parte şi l-a lăsat pe directorul executiv Mihai Chira să încerce să "revigoreze" ziarul.

Se pare că una dintre primele măsuri luate de Mihai Chira a fost aceea de a-i sfătui pe cei care se apropie sau chiar au depăşit vârsta de pensionare să se dea la o parte.

Printre cei vizaţi se numără Doina Cernica, Sava Bejinariu şi Mircea Sfichi. Mai dificil de convins va fi cel din urmă care, din câte ştiu eu, încă mai deţine câteva acţiuni la Crai Nou.

Cum credeţi că va arăta ziarul Crai Nou după îndepărtarea celor trei? Prin plecarea lor credeti că ziarul va avea de câştigat sau de pierdut?

Articole recomandate:

    Crai Nou, Dumitru Teodorescu, mass-media, Mihai Chira

Comentează folosind Facebook:

2 comentarii:

  1. chiar dacă vor pleca ziariştii bâtrâni, oricum publicul lor vor rămâne oamenii de vârsta a 3-a
    e nevoie de o revigorare serioasă, nu numai în vârsta angajaţilor, dar şi conţinutul articolelor, au rămas cu mult în urma Monitorului şi Obiectivului

  2. interesant ar fi sa mai plece si altii care copiaza de prin reviste tot felul de articole si le scriu in rubrica lor...se stiu ei care! cateodata ori citesti Tango ,ori Crai Nou...e totuna. si sa vedem ce profil va avea ziarul pana la urma ,ca deocamdata e ca un magiun .

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online