Flutur, Lungu, Popescu şi Barbă sunt băieţi de comitet...


... comitet de organizare, evident.

Oare cât or fi muncit ei să organizeze Turul Ciclist al României de fac parte din comitetul de organizare?

Şi Flutur de ce e singurul care are poza, o fi muncit mai mult ca ceilalţi?

Domnu' preşedinte, dar chiar nu se găseşte măcar o poză şi pentru Gazeta Matematică, Revista de Ştiinţă şi Tehnică sau Practic în Bucătărie? Cum de i-aţi uitat, că doar şi cititorii lor au drept de vot.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Cacatii astia nu au facut decat sa se urce pe podium inainte de premierea laureatilor etapei cu finish la Suceava si sa manace acelasi rahat portocaliu pe care il stim, conditionat cu promisuni pentru sport si cilcism in special. Le-au mai impartit si niste plase portocalii cu niste hartogaraie in ele ciclistilor, iar cei de la federatie le-au dat astora niste tricouri.
    Aportul lor in organizare a fost o sponsorizare data turului(DIN BANII CONTRIBUABILILOR), ca doar nu a venit Flutur cu ei de la ma-sa de la Botosana si premierea cu bani a ciclistilor castigatori la Suceava.
    Pe de alta parte, ca specialist nr 1 in ciclism al judetului, va spun ca in orice cursa sau tur, in orasul in care ajunge plutonul, oficialitatile merg sa dea mana cu invingatorii, insa doar atat, nu tin discursuri de pe podium.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce cauta indivizii astia la organizare.oare nu le este rusine? ce cauta individul asta de Futur de care a inceput sa se sature lumea fratilor..... Sa se duca naibii la Botosana ,la Humor ca au devenit pedelistii astia partid in stat..... Au angajat niste dobitoci gen Juravle ,un curvar , un Cristi Cretu... un pirlit, un pupincurist ca Barba... o pitipoanca la Relatii Publice, o proasta de-a lui Aionei , masa angajata la Protectia Copilului. Nu se poate asa ceva.... Doamne da un POTOP si ia hotomanii astia de pe capul nostru .................

    RăspundețiȘtergere
  3. pumpicuristul de barba niculai, lingaul, si-a
    luat masina din bani lui frete-sau Barba Zamfir alt pupicurist de la Primaria Moara.
    A vandut 7 ha de teren la Tinoasa si mai are vreo trei de vandut.
    Astia-s hoti neam de neamul lor au bagay groaza in oamenii din comuna si din comunele invecinate.
    Votati PD-L ca au mai ramas citeva ha de teren nevandute, ca trebuie Barba Zamfir sa-si cumpere functie ca a terminat "Spiru Haret" la marea distanta dar nu stie nici cea mai elementara notiune de "DREPT" poate sa se i-a de mina cu bengosu ca si el a terminat liceul la mare distanta.

    RăspundețiȘtergere