Dorel Filip, primarul cu dublă personalitate - o zi e cu PSD, o zi cu PDL



Dorel Filip, primarul PSD al comunei Adîncata, suferă cel mai probabil de sindromul dublei personalităţi. Sâmbătă i-a ieşit în întâmpinare lui Mircea Geoană şi i-a stat alături în timpul întâlnirii din căminul cultural.
Duminică, Dorel Filip i-a primit în aceeaşi sală pe şefii PDL. Filip i-a însoţit pe Gheorghe Flutur, Ioan Balan, Constantin Lungu şi Viorel Cucu. După ce au urcat pe scena, Flutur i-a pus la gât lui Dorel Filip o eşarfă portocalie. Vizibil stânjenit, Dorel Filip şi-a scos eşarfa de la gât şi a ţinut-o în mână.
Filip este unul dintre cei şase primari PSD despre care deputatul Ioan Balan anunţa în urmă cu vreo două săptămâni că vor susţine candidatura lui Traian Băsescu. Cum au fost convinşi aceşti primari să treacă de partea pedeliştilor nu se ştie. Unii au copii sau rude apropiate care lucrează la Consiliul Judeţean sau instituţii din subordine, alţii sunt sensibili când vine vorba de Procuratură iar pentru alţii contează banii.
Este clar că Filip nu a trecut la PDL din convingere. Altfel nu ar fi stat alături de Mircea Geoană şi nu ar fi fost atât de stânjenit când Gheorghe Flutur i-a pus eşarfa portocalie la gât. Pentru el următoarea lună va fi un chin. Va trebuie să se împartă între manifestările PSD şi cele ale PDL. Pentru el, alegerile oricum se vor termina prost, oricare va fi rezultatul. Dacă în Adîncata va câştiga PDL, Filip va fi sancţionat pe linie de partid, iar dacă va câştiga PSD atunci el va avea de tras din partea şefilor PDL. Pentru el campania electorală este oricum pierdută din start...

Duminică - Dorel Filip alături de Gheorghe Flutur şi Ioan Balan - foto: newsbucovina.ro


Sâmbătă - Dorel Filip alături de Mircea Geoană şi Gavril Mîrza:

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Inca un post bun. Keep It Goin' Louder :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar trebui domnul Dorel Filip sa se obisnuiasca cu PDL . Ba chiar nu i`ar strica un transfer.. Sa faci parte din PSD .. sunt doar vorbe..si probabil un registru in care aapare ca membru/, dar faptele care sunt..sau ar trebui sa fie realizate cu ajutorul psd-ului unde sunt? Nu sunt... tot PDL organizeaza actiuni , indiferent de locatie.. sau context. PSD e un partid superficial.. sa avem o ramasita de dinainte de `91.

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo de d-l filip... a se vedea ce a facut pt comuna in ultimii ani...in special pt satele din comuna...ce-ar fi sa se uite cineva si la lucrurile astea? cand a fost la adancata d-l marza a spus ca daca iese geoana vor face drumuri si alte cele (nu de alta dar abia se circula pe acolo) dar sunt curios de ce nu a facut astea cat timp a fost el la conducerea consiliului judetean (vreo 16 ani daca nu ma insel) si rpimarul tot psd era (sau pd-l? - cred ca nici el nu stie)

    RăspundețiȘtergere