Geoană, huiduit la Fălticeni de tinerii PDL


Şeful PSD, Mircea Geoană, a fost huiduit, duminică, la Fălticeni, în piaţa centrală, în timp ce vizita standurile din cadrul manifestării Târgul Mărului.
Geoană putea fi huiduit, evident, de oamenii veniţi la rândul lor să vadă ce se întâmplă în centrul târgului. Nu ei l-au huiduit însă, chiar dacă mulţi dintre ei nu vor vota PSD. Ar fi avut tot dreptul să o facă. Geoană este candidatul unui partid care s-a aflat ani buni la guvernarea ţării şi căruia i se pot reproşa foarte multe lucruri.
L-au huiduit colegii de la PDL. Absolut grotesc. Lideri ai celor mai mari două partide din ţară, Mircea Geoană şi Gheorghe Flutur, s-au plimbat printre standuri. Geoană cu vreo doi-trei tineri îmbrăcaţi în roşu şi lideri PSD Suceava iar Flutur cu parlamentari şi şefi de instituţii PDL şi peste o sută de tineri îmbrăcaţi în portocaliu.
Geoană a fost preluat de pedelişti de cum s-a dat jos din maşină. L-au înconjurat şi au mers după el cât timp a pupat babele prin Fălticeni.
S-au şi întâlnit, Flutur cu Geoană, şi-au dat mâna şi plecat în direcţii opuse fără să-şi vorbească.
Campania electorală abia a început. A început însă cu scandal şi huiduieli. La fel ca şi în anii trecuţi PDL a furat startul. A montat bannere cu Băsescu pe Casa de Cultură şi în alte locaţii din judeţ încă de joi dimineaţă, când nici nu era semnat decretul pentru convocarea referendumului. Acum vreo două luni Flutur soma administraţia Casei de Cultură să dea jos reclamele de pe edificiul din centrul Sucevei. Penibil. Campania a continuat cu afişe rupte şi bannere tăiate. Acum şi cu huiduieli. Cine ştie ce ne mai aşteaptă până pe 6 decembrie.

Vezi mai jos fotografii cu Mircea Geoană înconjurat de tineri îmbrăcaţi în portocaliu.





Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Unde sunt tineri sa`l sustina? In jurul lui vad doar doua femei trecute de varstaa 3a si vreo 3 barbati care probabil vroiau sa vada o "personalitate" de aproape.A venit in vizita..a facut un tur al pietii si a plecat. pai normal.. unde nu te simti bine..si nu esti primit ca un om ce pretinzi ca vrei sa conduci statul..pleci... si a plecat cu coada intre picioare.

    RăspundețiȘtergere