La Câmpulung s-a sărbătorit Târgul Lăptarilor Portocalii


Primarul PNL al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Şerban, care s-a declarat de ceva vreme simpatizant PDL, a organizat, (nu ştiu dacă din proprie iniţiativă sau la solicitarea şefilor PDL), Târgul Lăptarilor. Evenimentul a fost organizat în pripă pentru a contracara evenimentul şefilor PSD ai Direcţiei Agricole Suceava - Zilele Agricultorului, care a avut loc în Suceava, la Staţiunea de Cercetări Agricole.
Şerban nu a pierdut ocazia pentru a-şi demonstra ataşamentul faţă de PDL, colorând în portocaliu cam tot ce se putea, aşa cum se poate observa cu uşurinţă şi din imaginile ataşate.
Cum campania electorală se apropie în viteză, sunt sigur că în foarte scurt timp întreg judeţul Suceava se va colora în portocaliu, roşu şi galben. Voi ce spuneţi? Care va fi culoarea predominantă?



Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. clasic. ce au stiu dintotdeauna sa faca. campanii electorale timp de 5 ani de zile. mai puina vorba, mai multa treaba. o sa ajungem in cocina de porci, daca n-am ajuns deja.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca si un membru PNL este un simpatizant PD-L e destul de logic sa ne dam seama ca PD-L va fi mereu la putere!! Bravo!

    RăspundețiȘtergere