Eduard Manole, candidatul mânat în luptă de "seninătatea strămoşilor traci" - Campania electorala online (3)





Eu sunt puternic, mă lupt singur cu ei de 20 de ani, ştiu tot ce s-a făcut. Cine sunt trădătorii şi cine sunt stăpânii lor. Au crezut că mă pot cumpăra crezând că totul este de vânzare. Eu sunt român şi nu sunt de vânzare. Eu nu uit şi nu iert. M-am încleştat în această luptă grea şi dreaptă cu seninătatea strămoşilor traci şi vă garantez că indiferent dacă veţi veni acum alături de mine sau nu, eu tot am să-i calc în picioare pe trădătorii neamului. Deci nu m-au învins şi nici nu pot să învingă. Dacii nu mor

Acesta este doar un fragment din mesajul lui Eduard Manole, candidat pentru funcţia de preşedinte al României. Am pus înregistrarea mai jos. Trei minute pentru care ar trebui să îi roadă invidia până şi pe cei de la Divertis. Ascultaţi înregistrarea, chiar merită. Eu unul nu m-am mai distrat atât de bine de multişor.

foto: Mediafax

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Eu zic ca in spatele sau se afla ilustrul Lorin Fortuna

    RăspundețiȘtergere
  2. " Cu o floare nu se face primavara "

    RăspundețiȘtergere
  3. cineva a spus""cu o floare nu se face primavara",dar probabil crede ca Eduard Manole e singurul care crede si gandeste cu adevarat romaneste;se inseala,pentru ca suntem multi si vom fi si mai multi;iti multumim Eduard ca spui ceea ce gandesti.SUNTEM ALATURI DE TINE SI PRIN VOT SI PRIN GAND.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este mai mult decat puteam visa vreodata ca mesaj electoral. Daca adaugam si minunea flamingilor roz in tara dropiilor de mult digerate, probabil ca este delirul perfect pentru patrie.

    RăspundețiȘtergere