A lovit Băsescu un copil cu pumnul pentru că l-ar fi înjurat?

Este real sau este trucat filmul în care Băsescu loveşte un copil? Asta au discutat toată seara moderatorii şi invitaţii emisiunilor de la televiziunile de ştiri. Eu cred că nu ăsta este subiectul. Pe mine ca alegător, care duminică se va prezenta la vot, mă interesează dacă Băsescu ar fi fost sau nu în stare să lovească un copil de câţiva ani.
Prima reacţie a lui Băsescu m-a dezamăgit. În loc să spună că nu ar lovi niciodată un copil, preşedintele spunea că este posibil ca puştiul să-l fi înjurat.

În urmă cu câtva luni, la un congres PNL care a avut loc în sala mare a Casei de Cultură, liberalul Varujan Vosganian a spus un lucru care mi-a plăcut foarte mult. Spunea el atunci că preşedintele ţării trebuie să fie un om pe care l-ai vrea să fie şi învăţătorul copilului tău. Văzând imaginile de pe site-ul ziarului Gardianul mi-am adus aminte de vorbele lui Vosganian. Sincer, eu nu aş vrea ca Traian Băsescu să fie învăţătorul copilului meu. Voi?


Filmul este preluat de pe blogul lui Victor Ciutacu:


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. O legătură indirectă dar care acoperă un aspect despre care nu se vorbeşte în media şi anume despre sesizarea autorităţilor în cazul respectiv. click pe nickname.

    RăspundețiȘtergere