"Votezi televizorul?" Băsescu îi atacă pe Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Valentin Stan (VIDEO)

Nici bine n-am terminat de scris articolul precedent, despre materiale video anti-Băsescu, că am văzut la emisiunea Sinteza Zilei, pe Antena 3, încă o repriză din meciul pe care preşedintele îl poartă cu patronii trusturilor de presă.
Mi se pare cel puţin penibil ca preşedintele unei ţări să se bată cu ziarişti şi nu cu contracandidaţii săi. Sau este mai uşor să împroşti cu noroi decât să dai socoteală pentru activitatea din ultimii cinci ani.


Traian Băsescu a lansat mai multe clipuri pe internet în care parodiază realizatorii de emisiuni care au fost cele mai proeminente voci împotriva preşedintelui.

Sub sloganul "Votezi televizorul?", preşedintele sugerează faptul că orice ar fi spus el, era imediat comentat în aceste emisiuni. Astfel, Mircea Badea, Mihai Gâdea şi Valentin Stan par să fie principalii contracandidaţi ai preşedintelui în cursa electorală.

Şi Mihai Gâdea şi Valentin Stan sunt parodiaţi în clipurile lui Traian Băsescu. În acestea, preşedintele nu spune nimic, însă tăcerea sa este interpretată negativ de cei doi.



Videoclipul în care este parodiat Mircea Badea






Videoclipul în care sunt parodiaţi Mihai Gâdea şi Valentin Stan







Răspunsul lui Mircea Badea nu a întârziat. În emisiunea Sinteza Zilei, acesta i-a răspuns preşedintelui că a înţeles totul pe dos. Realizatorii emisiunilor îi pun preşedintelui întrebări care au rămas fără răspuns, iar replica sa este "Afară plouă".




Răspunsul lui Mircea Badea





Nu doar preşedintele lansează parodii pe internet. Un videoclip care îi are în centru pe Băsescu, Boc, Berceanu şi Videanu a fost lansat recent. Este vorba de o scenă din filmul Der Untergang, despre viaţa lui Adolf Hitler, în care subtitrările trimit la alte personaje decât cele din film.





Răspunsul lui Valentin Stan





Antena3.ro

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Primele 2 filmulete sunt geniale, zic ca e ceva normal ca Traian Basescu sa riposteze. Oare in celelate tari civilizate se fac astfel de emisiuni in care presedinti, candidati la presidentie sa fie criticati, chiar foarte criticati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu mi se pare normal ca presedintele sa se certe cu niste ziaristi. El candideaza la un nou mandat si ar trebui ca sa dialogheze cu contracandidatii sai. Nu l-am vazut la nicio dezbatere cu alti candidati. In schimb se cearta cu ziaristii.
    Si inca ceva. Badea si Gadea si/au asumat public atitudinea anti-Basescu. Nu incearca sa isi minta publicul. Exact asta se intampla si "in celelalte tari civilizate". Institutiile media isi asuma orientarea pentru un partid sau altul.
    La noi se intampla exact pe dos. Chiar daca simpatizeaza cu unul sau altul dintre candidati nu recunosc acest lucru si, mai mult, isi clameaza impartialitatea. Asta este atitudinea gresita, nu cea a Antenei 3. Ei macar isi asuma o anumita pozitie vizavi de canidatii pentru presedintie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa nu ataci ziaristii cand vezi specimene de genul: Rosca Stanescu si Chireac care santajeaza pe presedintele ANI cu scopul de a fabrica dosare false pentru membri PD-L.

    RăspundețiȘtergere
  4. fratilor nu vedeti ca ne indreptam spre dictatura cu basescu presedinte

    RăspundețiȘtergere