Să râdem cu... Interzis ("băieţii de cartier" din Burdujeni)

Are şi internetul asta părţile lui proaste. Una dintre ele este faptul că le dă posibilitatea tuturor să se facă cunoscuţi şi mai departe de scara blocului.

Internetul are totuşi şi părţile şi bune. De exemplu, dacă internetul nu ar exista nu aş fi ştiut niciodată că nişte băieţi analfabeţi din Burdujeni s-au apucat de făcut muzică. N-aş fi ştiut niciodată, de exemplu, că apogeul existenţei formaţiei Interzis a fost un concert la Paşcani (!!?). Până să văd "producţiile" interzişilor nu mi-aş fi imaginat niciodată că un emo agramat (vezi foto în care scrie "mie dor de tine" şi ultimul videoclip) se chinuie să cânte hip-hop.

Eu m-am uitat la toate cele câteva aşa-zise videoclipuri de mai jos şi am avut parte de o distracţie pe cinste. Dacă ai chef de câteva minute de râs în hohote tot ce trebuie faci e să vezi cu ce se ocupă "băieţii de cartier" din Burdujeni.


Şi nu pot să nu închei cu două versuri care sintetizează activitatea trupei Interzis:
"Burdujeni am în suflet şi nimic n-o să-l scoată
Am băieţii de cartier, am băieţii mei din stradă"


Aştept comentariile voastre cu interes şi abnegaţie. Nu-i aşa că e strigător la cer că abia au adunat câte 10-20 de vizualizări pentru fiecare videoclip în parte când ei de fapt au valoare de premiile MTV?

Later edit: În sfârşit am reuşit să îmi amintesc de unde mi se par cunoscuţi interzişii aştia. Sunt cei despre care scriam, în urmă cu doi ani, că au cântat manele la balul bobocilor de la Cuza. Unul dintre videoclipurile de mai jos, Vreau să văd, este înregistrat tocmai la acel bal. Băieţii cântă la fel de prost, doar că pe atunci îşi spuneau Inofensivii.


Pentru toţi



Iadu'



Am tupeu



Regrete



Vreau sa văd (LIVE)



Sexy şi rea



Aş da orice

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Toarsu Dinu, acu vreo 10 ani era o formatie in Burdujeni care se numea Camuflaj. Nu au rezistat probei timpului, dar imi amintesc cum ii dadea Top91 si cantau ceva de genul: "In Burdujeni voi sta / Toata viata mea / Aici voi ramane / Orice s-ar intampla."

    Flacaii fac parte din gasca ce pe iutub se incadreaza la Stilul Oprisan.

    Oricum, memorabila descoperirea pentru fauna targului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-ar fi daca ai sti ca piesele defapt sunt ale altora, astia sunt doar niste copii care au filmat dar piesele au ceva ani iar unul dintre cei doi , din pacate, a decedat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici e o faza. Interzis a fost o trupa din Burdujeni dar de mult tare si aveau chiar niste piese bunicele pentru vremea aia. Astia nu stiu cine-s da probabil s-au inspirat de acolo. De exemplu in primul clip ala "pentru toti" e trupa aia veche originiala si astia si-au facut "clipul" pe deasupra :)) :)) da cred c-am fost prea serios pentru chestia asta atat de amuzanta. am scris mai demult faza asta : http://cretzu.com/2009/01/repmember-suceava/

    RăspundețiȘtergere
  4. melodia asta de la interzis - pentru toti .. nu o canta altcineva ?

    RăspundețiȘtergere
  5. mda ... m-am desteptat si eu dupa ce am postat comentariul :) stiam eu ca nu poate fi piesa lor

    RăspundețiȘtergere
  6. @Camil
    Mie îmi este frică să nu cumva să facem din ce în ce mai des descoperiri din astea. Fauna Sucevei e destul de variantă şi mă tem că băieţii aştia nu-s singuri

    @Lacry
    Ti-a raspuns creTzu :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce Camuflaj?! Cunosc baieti din Burdujeni care i-au cunoscut pe cei ce-au facut melodia "pentru toti". Trupa se numea Cod Penal, nicidecum Camuflaj sau Interzis.

    RăspundețiȘtergere
  8. cine sunt ratatii astia? asti-a nu-s cod penal ma.. unul dintre baietii de la cod penal are pe undeva pe la 30 de ani..si celalalt din pacate a murit..piesele sunt din 98-99 pe undeve pe aici.. nici decum nu sunt manelarii astia:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am facut parte din trupa Cod Penal care mai tarziu si-a schimbat numele in Interzis datorita aparitiei pe piata a trupei Codu Penal ( 26 noiembrie 2003 - lansarea primului album Codu Penal si paradoxal data plecarii dintre noi a lui Adi Botusan - Dumnezeu sa-l odihneasca). Piesele Regrete si Pentru toti (care de fapt se numeste Pre...fata) au fost inregistrate la Bucuresti in 2000.
    Restul asa ziselor clipuri de mai sus , sunt piese ce apartin tot trupei Cod Penal (sau Interzis). Ele au fost orchestrate de mine iar versurile semnate Adi Botusan; singura coincidenta cu clipurile afisate mai sus o reprezinta negativele care au fost preluate de catre scursurile respective.

    Concluzie:

    Niste zdrentze au furat niste negative de la trupa Cod Penal (sau Interzis) si au facut ce se poate observa mai sus (plus ca au furat si numele trupei). Pe vremea cand se muncea la piesele originale acesti indivizi nu cred ca purtau pula (pardon de expresie).

    RăspundețiȘtergere
  10. Am facut parte din trupa Cod Penal (numita mai tarziu Interzis), dar nu exista nici o legatura cu aceste scursuri care au furat negativele pieselor originale si au facut ce se poate vedea mai sus. Trupa Cod Penal (sau Interzis) si-a incetat activitatea in noiembrie 2003 (pe vremea aia cei doi indivizi nu cred ca purtau scula) cand a plecat dintre noi Adi Botusan - Dumnezeu sa-l odihneasca.
    Cei doi emo nu fac decat sa pateze imaginea adevaratei trupe Interzis din Burdujeni - Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  11. Toti care ati scris aici stiu parte de adevar sau nici macar.Dar in 1998 sa format trupa CODUL PENAL dupa in formula de doi,dupa un an a plecat in legiune.dupa mult timp sau facut dua piese la un studio profi din tara,aceaste au fost vandute celor doi din cauza ca se intaplase ceva,grav imbolnavinduse un componet al trupei de cancer...Adi.Dar proectul sa continuat au fost in 2003 4 componeti.UNUL a murit de cancer un e la militie unul agent de vazari si iunul lucreza in media suceveana nu se mai face ce sa facut odata in rap si un copil e la moda cu blugi largi acum pe vremea cand exitau plateu scump pt asta raper eu un stil de viata te nasti in el nu il dobandesti.RATATI CEI VEDETI doar mimeza nu au putut timp de 6 luni sa invete sa intre pe bit macar dar pt bani toti fac copromisuri pana si ei au facuta si au aparut PENAL. daca era o trupa de gay reuseau in industrie asa ca acum se ard intre ei

    RăspundețiȘtergere