Suceava in 2009 - Iunie

La Preuteşti se fură voturi cu sutele, în parcare la mall se vinde heroină la kilogram, Colas şi Symmetrica obţin contracte de milioane de euro pentru pavele şi cârpeli în asfalt, Băsescu e cetăţean de onoare la Rădăuţi, Petru Ghervan la Suceava iar Dumitru Moldovan este înlocuit de Ciprian Anton la FC Cetatea.

- Elena Băsescu vine în campanie la Suceava. Din pură coincidenţă nimereşte la un concert Voltaj, trupa cu care a fost în campanie prin toată ţara. Evident că EBA nu a avut nicio legătură cu organizarea concertului, Voltaj fiind adusă pe banii unei fundaţii din Suceava (sper că nu trebuie să şi desenez)

- Primăria Suceava scoate la licitaţie un contract de un milion de euro pentru pavele. A câştigat Symmetrica, evident.

- Altă "surpriză" la licitaţia pentru întreţinerea drumurilor.  SCCF Colas Iaşi a obţinut câteva milioane de euro pentru a cârpi străzile oraşului.

- Şi dacă tot veni vorba de SCCF - Grup Colas, firma ieşeană i-a luat la mişto pe Berceanu şi Flutur. Muncitorii şi utilajele aduse pentru vizita a ministrului Transporturilor au dispărut de pe şantier în câteva minute după plecarea oficialilor.

- Şefii de ocoale silvice apropiaţi de PDL au fost înlocuiţi din funcţii. La rândul lui, Flutur se zbârleşte la PSD şi face o plângere la DNA cu privire la presupuse ilegalităţi la Direcţia Drumuri şi Poduri pe vremea administraţiei Mîrza.

- Au fost alegeri europarlamentare. La Suceava a câştigat PDL, nimic nou. Aaa, uitasem. S-a furat în draci. La Preuteşti, de exemplu, au votat vreo 500 de persoane şi în urnă erau aproape 800 de voturi.

- Împuşcături în parcare la Iulius Mall. Au fost prinşi nişte băieţi cu vreo 2 kg de heroină.

- La FC Cetatea, Lungu îl schimbă pe Dumitru Moldovan cu mai tânărul Ciprian Anton după ce subsemnatul a descoperit că Fiscul  cerut dizolvarea clubului pentru datorii de vreo 24 miliarde lei. După epoca scandalurilor din mandatul lui Moldovan începea sezonul scandalurilor legate de numele lui Anton.

- Băsescu este făcut cetăţean de onoare al municipiului Rădăuţi. Până acum nu a găsit de cuviinţă să îşi ridice distincţia.

- Ionuţ Vartic, finul primarului Ion Lungu, redevine şef la Garda Financiară, deşi potrivit negocierilor cu PDL funcţia revenea PSD.

- Corneliu Popovici îl critica pe Flutur. Încă nu învăţase drumul spre PDL şi cum să-i cheme liftul Elenei Udrea.

- La PNL se tulbură apele. Băişanu a anunţat că va candida pentru şefia partidului împotriva lui Rozopol. Printre cei care încercau să facă jocurile în filială se numără şi deputatul Gheorghe Coroamă, ajuns între timp în ograda PDL.


- Petru Ghervan şi câţiva handabalişti au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai Sucevei.

- Locomotive de epocă au dispărut din depourile sucevene

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. a fost inca un an colorat in portocaliu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dinule dute in pzd...ti la Botosani si scrie Paiosii in 2009, ce dracu mai ne plitisesti cu ideile tale de rahat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc pentru urări dar din nefericire pentru tine, anonimule, cu siguranţă te voi mai plictisi multă vreme cu ideile mele, fie ele de rahat sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Flacara violet si acuzele aduse doamnei Udrea sunt niste inventii! Nu-i mai ascultati pe raufacatori!

    RăspundețiȘtergere
  5. dinule.. ai ramas somer.. s-a inchis si newsin. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena Udrea este o persoana mult prea buna pentru astfel de critici injuste.

    RăspundețiȘtergere