PDL anunţă oficial racolarea lui Ursaciuc

Marius Ursaciuc va candida în 2012 din partea PDL pentru un nou mandat de primar. Afirmaţia a fost făcută public de deputatul PDL Ioan Balan.

Deşi are probleme cu justiţia după ce CNSAS a descoperit documente care ar demonstra că în perioada în care era student ar fi dat cu subsemnatul pe la Securitate, Ursaciuc este primarul cu cea mai buna imagine din judeţ.

Deşi după debarcarea din PNL, Flutur a  încercat de nenumărate ori să îl racoleze şi pe Ursaciuc, primarul staţiunii Gura Humorului a rămas fidel liberalilor. Asta până după alegerile parlamentare şi, mai ales, cele prezidenţiale.

Ursaciuc a fost de altfel unul dintre susţinătorii intrării PNL la guvernare alături de PDL. Pentru el lucrurile sunt simple. Atât timp cât face parte dintr-un partid de opoziţie nu primeşte niciun ban de la guvern.

În cazul în care Ursaciuc va face miscarea spre PDL, de pierdut va avea PNL, care în mediul urban va mai rămâne doar cu primarii din Vatra Dornei şi Siret.

Pe mine nu mă interesează chiar atât de mult dacă pleaca sau nu Ursaciuc la PDL şi câţi alţi primari sau membri de partid vor fi racolaţi. Eu am o singură curiozitate. Cu cine o fi discutat Ursaciuc. Spre binele lui sper că a vorbit direct cu Flutur.
Alţii care au fost chemaţi la Palat nu au avut onoarea asta. Cu ei s-a discutat în biroul apolitic de la etajul II. Argumentul suprem era, aproape întotdeauna, apariţia de după uşa întredeschisă a unui uninominal cu "putere de convingere" şi reputaţie pe măsură. O să vorbim mai încolo în detaliu şi despre astfel de negocieri...

Până atunci, aşteptăm cu interes reacţia lui Ursaciuc şi replica lui Băişanu. Să vezi cum începe din nou circul în PNL.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Începe să-mi fie ruşine că sunt din Gura Humorului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti nebun??? Ursaciuc nu va pleca. PDL doar baga vrajeli. Da, Ursaciuc se teme ca Humor-ul sa nu mai primeasca fonduri fiindca el e in PNL, dar nu va pleca. Stiu asta si o sustin...

    RăspundețiȘtergere