Concedieri politice la Direcţia de Asistenţă Socială

Guvernul Boc a anunţat că  va introduce standarde de cost în mai toate instituţiile publice deconcentrate. Vin aşadar vremuri grele pentru bugetari, mai ales pentru cei care nu beneficiază de sprijinul politic al partidului aflat la putere.

Cei care au preferat să îşi păstreze verticalitatea şi nu s-au înscris în PDL, deşi li s-a sugerat că este singura opţiune pentru a-şi păstra slujba, se află acum într-o situaţie destul de delicată.

Din aparatul propriu al Consiliului Judeţean Suceava au dispărut deja o serie de posturi iar preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, anunţat o serie de controale în cea mai mare structură din subordinea administraţiei judeţene - Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

El a anunţat deja o parte din controale şi, într-o conferinţă de presă, a spus că o parte din cei găsiţi cu nereguli vor fi sancţionaţi până la desfacerea contractului de muncă.

Eu zic că, de fapt, controalele au fost făcute de ochii lumii pentru că DGASPC Suceava nu îndeplineşte standardele de cost, având prea mulţi angajaţi, şi că a început epurarea politică prin îndepărtarea celor care nu au găsit de cuviinţă se se supună în faţa voinţei portocalii. Ce urmează?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii