Familia Ignătescu vrea licenţă TV prin satelit



După ce au văzut că nu mai merge treaba cu Antena 1, soţii Ignătescu vor să se mute pe satelit. Au scris Obiectiv de Suceava şi Sandrinio Neagu că staţia locală Antena 1, patronată de Costel Ignătescu, are probleme financiare şi că nu ar mai rezista multă vreme. Se pare că au fost probleme la plata salariilor, facturilor la utilităţi şi chiriei pe aparatura luată de la postul mamă.

În urmă cu câteva zile, pe 10 martie, CNA a discutat solicitarea firmei soţilor Ignătescu, SC Happy Holiday SRL Ipoteşti, de obţinere a unei licenţe audiovizuale prin satelit. Proiectul depus de firma soţilor Ignătescu nu i-a mulţumit pe membrii CNA care au amânat discutarea solicitării până la îmbunătăţirea documentaţiei.

Happy Holiday SRL Ipoteşti a fost înfiinţată în primăvara anului trecut şi a funcţionat câteva luni ca şi agenţie de turism dar şi-a întrerupt activitatea la sfârşitul verii. Firma figurează în scriptele Registrului Comerţului că şi-ar fi reluat activitatea în data de 27 ianuarie 2010.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Wai dinule da nu se lasa tanti camelia, asta e asa ca nu mai are ce sa faca cu banii

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmeaza televiziunea de toata jena a fostului prefect Baisanu, cu tot cu mascaricii care se cred presari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nu stiu toti acesti mici si obscuri informatori care au doar un mic creieras ce arunca mizerii:antena 1 bucuresti cerea 5000 euro/luna pentru doar o ora de program si aia lasata doar in intervalul orar in care au constatat ei ca nu prea are audienta statia centrala.In plus nu permiteau inserarea de calupuri publicitare in afara acelui interval orar de o ora.Deci,logic,cu toate rautatile voastre,se vede clar ca nu le oferea deloc posibilitatea de a se finanta activitatea.Unde mai pui ca erau si citiva angajati care abia de frecau menta pe acolo 3 sau 4 ore pe zi si aveau pretentii de ziceai ca fac program non-stop.etc...

    RăspundețiȘtergere