Fluidizarea politică... sau revenirea la conducerea de partid şi de stat

Atenţie, se lucrează! Acesta este cuvântul de ordine din oraş şi tocmai de asta conducerea de partid şi de stat a pus-o de-o comisie de analiză a gropilor.

Mai exact, Ioan Bălan ne povesteşte despre cum PDL Suceava a făcut o "analiză politică" şi au fost stabilite măsuri care urmează să fie aplicate de Primărie şi Poliţia Rutieră pentru fluidizarea traficului din municipiu.
La aşa-zisa şedinţă a participat, pe lângă Lungu şi Flutur, şi şeful Poliţiei Rutiere Suceava, Laurenţiu Hermeniuc, specialistul în sensuri giratorii şi borduri trântite în mijlocul drumului.

Eu nu prea înţeleg de ce bugetarul Hermeniuc a participat la o şedinţă de partid, fie şi partidul aflat la putere. Dacă Lungu şi Flutur aveau de discutat astfel de teme de interes public de ce nu au făcut o dezbatere la care să participe toţi cei interesaţi?
De ce oare s-a prezentat atât de umil şeful unui serviciu din IPJ Suceava la ordinului unui primar sau preşedinte de Consiliu Judeţean?

Nu preşedintele organizaţiei locale PDL, Ion Lungu, este responsabil pentru starea în care se află gropile din Suceava. Vinovatul este primarul Ion Lungu. La fel preşedintele CJ Gheorghe Flutur pentru starea drumurilor judeţene. Aşa că, dacă Hermeniuc avea de analizat starea drumurilor, ar fi trebuit să o facă cu primarul şi preşedintele CJ, nu cu liderii PDL.

De fapt, ce mai contează. Din câte îmi dau seama ne întoarcem la perioada în care dispare diferenţa dintre conducerea de partid şi de stat iar cel mai iubit fiu al poporului este atât conducătorul partidului unic cât şi al administraţiei.

Nu va mai dura mult timp şi vom recita din nou acest Omagiu:

Tovarăşe Nicolae Ceauşescu,
Tovarăşă Elena Ceauşescu,
Vă mulţumim fierbinte
Din inimile nostre de copii
Că viaţa ni-i frumoasă;
Azi, ale patriei vlăstare,
Şi mâine, comunişti cu braţe de oţel,
Vom duce România mai departe,
Spre comunism-
Măreţul nostru ţel!

Evident, numele Ceuşeştilor vor fi înlocuite cu numele noilor dictatori în devenire. Iar comuniştii cu braţe de oţel (sau cum şi-or spune acum) vor duce Suceava mai departe, spre comunism, măreţul lor ţel. 



sursa video: newsbucovina.ro

despre subiect şi în Obiectiv de Suceava: Deputatul Bălan, nemulţumit de situaţia străzilor, dar alături de primarul Lungu pentru a găsi rezolvare a acestei probleme

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. In mod cert credeam dimineata cand am citit presa ca am inebunit:
    SUCEAVA ESTE INTR-UN HAOS AL STRAZILOR DESFUNDATE
    Si cine zice acest lucru?SURPRIZAAAAAAA
    deputatul PD-l Ioan Balan.Sa cad jos
    Cum adica,Balan il critica pe Lungu si Flutur?
    Ce se intampla tovarasi?
    Apoi m-am clarificat.De situatia actuala a strazilor din orasul Suceava si a drumurilor din judetul Suceava sunt vinovati urmatorii:
    PSD Suceava,efectul razelor gama asupra asfaltului,papadiile care isi spulbera corola sub clar de luna,inelele planetei Saturn si flautistul din opera Flautul fermecat de Mozart

    RăspundețiȘtergere