Se întâmplă în Rădăuţi: Olărean toarnă un strat de pietriş direct peste asfalt (VIDEO)



Primarul Aurel Olărean de la Rădăuţi a găsit cea mai ingenioasă metodă posibilă pentru a repara străzile găurite din oraş. Olărean a dat ordin să fie turnat prundiş direct peste asfalt. Acţiunea a demarat fix de Buna Vestire. Sincer, m-aş fi aşteptat de la Olărean la orice dar numai la una ca asta nu.

De fapt, la câte a făcut Olărean de când este primar, dar şi înainte, nimic nu ar trebui să ne mai mire.

Ca să nu obosească prea tare, eu zic să îi oferim noi alte soluţii la fel de ingenioase.
Eu i-aş propune pentru început să înlocuiască becurile de iluminat public cu lămpi pe gaz. Voi ce propuneri aveţi?

Later edit: Cel care îl ia la mişto pe Olărean este Nistor Tătar, şeful SC Servicii Comunale SA, firmă aparţinând Consiliului Local Rădăuţi. Tătar este în conflict cu Olărean chiar de când cel din urmă a devenit primar.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Imi pare rau pentru domnu' Tatar, dar dumnealui nu este la curent cu urmatorul proiect al domnului primar. Domnul Olarean va inlocui canalizarile cu santulete - mult mai practic si mai ieftin, unde mai pui ca se reduc costurile de intretinere, fiecare cetatean va trebui sa isi ingrijeasca santuletul din fata portii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sunt de acord. Si mai am o propunere. Eu zic ca radautenii nu mai au nevoie de alimentare cu apa potabila. Propun sa se faca vreo 10 fantani in oras si toata lumea sa ia apa de acolo. Iar pentru baie sunt suficiente vreo 4-5 fanani arteziene. Iarna va fi mai greu, da' asa se caleste si organismu'.

    RăspundețiȘtergere
  3. stai ca si in Suceava s-a practicat treaba asta, la un nivel mai mic ce-i drept. Pana anul trecut cand s-au apucat serios de refacerea strazii Cernauti singura asfalatare de acolo in 10 ani a fost peticirea gropilor cu pietris - cred ca Mr Ionesc era primar pe atunci

    RăspundețiȘtergere
  4. dar am inteles ca e provizorie treaba:) Acum, nu stiu, nu vorbesc in necunostinta de cauza

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem epoca medievala, traim cu felinare si strazi cu pietris.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gheorghe Flutur urmeaza exemplul lui Aurel Olarean!

    http://www.trombon.ro/previziuni/dana-aldea/gheorghe-flutur-urmeaza-exemplul-lui-aurel-olarean

    RăspundețiȘtergere