Antena 3 mi-a făcut reclamă la blog (VIDEO)

Antena 3 mi-a făcut reclamă la blog. S-a întâmplat joi seară, la emisiunea La ordinea zilei. Se mulţumeşte Danei Grecu şi lui Radu Tudor, dar şi producătorului.

A, şi se mulţumeşte şi Ghinuţei lu' Bădărău din Putna care a ajuns celebră pentru că a defilat în pas cu Garda de onoare. Vezi video.


Trimiteți un comentariu

17 Comentarii

  1. Bravo Dinule, esti pe treaba ta ! Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer sa fiu meriti !:D Stiu ca te ocupi/ocupai cu jurnalismul si le cam ai. Bafta. Imi place cel mai mult cand zici de ASUS:))

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari Dinule,era cazul sa fii mentionat pentru articolele tale care demasca neregulile si abuzurile care se petrec in judet.Tot inainte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo Dinule. Putina reclama nu strica in ziua de azi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cugetare
    Omul se inalta spre perfectiunea omeneasca prin bunatatea sa, cand nu face rau altuia sub nicio forma, cand iarta greselile altora si nu-l chinuieste nici un gand de razbunare.

    Virtutea Sufletului sta in cunoastere.
    (Hermes Mercurius Trismegistus)
    Asa ar trebui sa fie patronul vostru si ale lui slugi.

    RăspundețiȘtergere
  7. În schimb, Voiculescu are legătură cu altceva. Ca şi S.O. Vîntu, Voiculescu simbolizează întreaga mizerie morală a României postdecembriste. Securist detaşat în Cipru pentru a se îngriji de afacerile Securităţii, Voiculescu a făcut avere cu binecuvântarea fostei Securităţi şi a regimului Iliescu.

    Acoliţii lui de teapa lui Şereş au fost adesea acuzaţi că au traficat influenţă la vârf şi i-au câştigat licitaţii trucate. Şi-a făcut trust de pre-să, pe care îl foloseşte discreţionar pentru a-şi promova interesele po-litice, şi oameni de paie care să îi apere interesele de afaceri. Antene-le sale au compromis pentru mulţi ani ideea de etică jurnalistică cu atât de mult succes încât modelul a fost copiat
    şi de celălalt oligarh media, Vîntu. Voiculescu este omul responsabil pentru castrarea CNSAS şi este omul care şi-a legat numele de o lege de blocare a restituirii proprietăţilor confiscate de comunişti. Până şi primarul Sibiului, Iohan-nis, a fost compromis de patronajul Alianţei Grivco. Nimic din ceea ce atinge Voiculescu nu scapă fără să fie maculat, pentru că asocierea cu el murdăreşte. Atât Năstase, cât şi Geoană au înţeles, într-un final, acest lucru, dar nu şi Crin Antonescu. A da girul moral al PNL unui personaj pentru care abjecţia este mediul natural
    este o crimă. Şi pen-ru ce? Pentru a-şi asigura bună-vo-inţa unui trust media care şi-a pier-dut de mult orice urmă de credi-bi-litate? Cum poţi da onorabilitatea (câtă mai rămăsese) PNL pe aso-cierea dezonorantă cu Voiculescu? Că Patriciu a interzis refacerea Alianţei D.A. şi a presat pentru o alianţă cu PSD - visul său încă din 2004 - este, până la un punct, de înţeles: omul are interese de afaceri clare, pe care numai o asemenea alianţă le poate satisface.

    Din punctul lui de vedere, distincţia stânga-dreapta şi incompatibilităţile ideologice sunt mofturi. Dar să te asociezi de bunăvoie cu Voiculescu şi să te numeşti Alianţa de Centru-Dreapta este odios într-o măsură cu atât mai mare cu cât este un act gratuit. Antonescu ar fi avut şanse bune să câştige preşedinţia şi fără acest aranjament, dar, victimă a aceleiaşi manii a grandorii care l-a făcut să transforme PNL în organizaţie „militarizată", micul dictator de carton şi-a pierdut simţul realităţii. În loc să refacă credibilitatea PNL astfel încât să îl transforme într-un partid onorabil, care să fie capabil să preia steagul dreptei după eventualul dezastru al PDL, Antonescu este pe cale să înece PNL în abjecţia voiculesciană şi apoi să-i dea lovitura de graţie prin asocierea cu PSD-ul pontist. Crin Antonescu este lipsit de substanţă, făcut din suprafeţe, aparenţe şi imagini. Personalitatea lui e atât de transparentă, încât prin ea se vede oligarhia comunisto-securistă care a nenorocit ţara.

    RăspundețiȘtergere
  8. # astăzi, 12:15

    Acesti nemernici de la antene si realitatea nu ii poti denumi jurnalisti, sint de cea mai joasa speta UMANA, imprastie URA si VENIN in societate, nu exista in EUROPA asemenea TV-uni care dispretuiesc bunul simt in societate, ar fi LINSATI..!! si la propriu si la figurat.
    # ' astăzi, 12:14

    Antenele&realitatea, oglinda patronilor lor, sekuristi , santaj, hoti, debili mintali handicapati, pe scurt ce inseamna laturile mizerabile care se dau jurnalisti. Si invitatii lor sint pe masura, politicieni gainari, am crezut ca scapam de gunoaiele sekuriste.

    RăspundețiȘtergere
  9. In niciun caz Antena 3 si Realitatea unde nu vezi decat concentarea urii lui Voiculescu si Vantu pe actualul presedinte, iar niste pitecantropi ca Razvan Popescu, Dana Grecu, Mugur Ciuvica, Victor Ciutacu, Radu Tudor, Nistorescu, Rosca Stanescu, duc un adevarat linseaj mediatic de dimineata pana tarziu in noapte impotriva tuturor celor care nu le impartasesc ideile. Mai nou li s-au alaturat acum si o parte din liderii de sindicat care ca si stapanii lor sunt si ei ofensat ca presedintele ii crede corupti si imbuibati pe spinarea celor pe care pretind ca-i reprezinta! Trebuie scos imediat acel articol din CCM in care abuziv se precizeaza ca trebuie sa cotizezi la sindicat chiar daca nu esti membru de sindicat! Cu alte cuvinte ori ca esti ori ca nu esti membru de sindicat tot cotizezi la acesta! Mare prostie!!!!! Cine oare a avut acest interes sa-ti ia banii cu forta si sa alimenteze conturile sindicatulu chiar si atunci cand nu esti membru niciunui sindicati!!
    Ce castiga amaratii de simplii membrii de sindicat de pe urma negocierilor liderilor cu patronatul? Nimic!
    Liderii au grija sa-si negocieze pentru ei cat nici cu gandul nu gandesti si atunci cand intampina rezistenta la solicitarile lor nesimtite isi umfla muschii cu marea masa de prosti pe care stie sa-i manipuleze. Altfel de unde atata avere pe acesti lideri de sindicat?
    Si asa se aduna toate javrele la antenele lui Voiculescu si Vantu si scheauna in cor,,jos Basescu",
    ,,Basescu trebuie suspendat" Tiranul Basescu"...
    Pai sigur Basescu deranjeaza pe prea multi hoti prin incurajarea functionarii justitiei. Si cum cei care se feresc de efectele legii sunt multi si foarte bogati,e limpede ca nu stau cu mainile in san si pun la cale orice ar putea sa-i ajute sa scape de el.
    NU, BASESCU NU TREBUIE SUSPENDAT ca asa doresc niste infractori despre care o lume intreaga stie cum si-au dobandit averile fabuloase jefuind statul ori nenorocind milioane de oameni!
    Oamenii cinstiti care de-abia traiesc de azi pe maine, nu trebuie sa se lase pacaliti de toti acesti infractori penali care s-au unit ca haita de lupi pe acest guvern care a inceput sa reformeze tara care vreme de 20 de ani a fost stoarsa pana la ultima picatura de miliardarii astia din TOP 300 si de cozile de topor de la sindicate, pepiniera de viitori politicieni ministrii, deputati si senatori ! Mitrea, Ciorbea, Croitoru, Bratianu....Amintiti-va ce mai urlau si invarteau manivela si cat ii durea pe ei sufletul de soarta amaratilor...Si ce mai ditamai ministri si nababi au ajuns de vine sa-ti plangi de mila cand te vezi! Si ce vor ei acum? Sa scoata poporul in fata sa le apere lor privilegiile? Iluzii pierdute!!!!
    Acesti oameni cu averi colosale furate din banii nostrii ai tuturor trebuie judecati si condamnati, confiscate averile. Legea este una pentru toti si daca presedintele a inteles, vor intelege si oamenii corecti din aceasta tara acest lucru! Numai asa generatiile viitoare vor fi oneste

    RăspundețiȘtergere
  10. CREDETI CA BOALA SLEROZA IN PLAGI SE POATE VINDECA ??????????????? MINISTRUL SANATATI SI AL MUNCI DA- SUNT SIGURI CA SE POT VINDECA SI DISPAREA SI DECI SI PENSIONARII - LA FEL CEI CU BOLI IMUNOLOGICE - CRED CA DACA II INTREABA CINEVA DESPRE CE E VORBA NU STIU - ASA SE TRATEAZA BOLNAVI IN ROMANIA - DISPAR ..............

    RăspundețiȘtergere
  11. ma doare ca antena 3 pe care eu il consider post national,aduce in prim plan doua golanci ca oana si moni, numai la acest post nu ma asteptam sa aud de astea ,dar m-am inselat si imi pare rau ca Mihai Gadea a dat unda verde pentru asa ceva,stiam si eram convinsa ca are coloana vertebrala,dar probabil ca il intereseaza mai mult ca ii creste ratingul cu 0,1%,precum economia tarii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe domnul Radu Tudor l-as propune si vota pentru cea mai inalta functie in stat:PRESEDINTE.Este cel mai vertical personaj dintre invitatii postului,plus ca ceea ce spune sunt lucruri la obiect si serioase,chestiuni care trebuie spuse cu voce tare.O problema o reprezinta Mircea Badea care,nu spun ca nu are un anumit farmec dar,in miezul unei probleme discutata cu seriozitate arunca si el cateva zise glume care pica precum nuca in perete si se face de rahat.Cand vorbeste d-nul Atanasiu sau d-nul Marga, mi se pare ceva aiurea sa se bage si Badea cu un comentariu care oricum ar fi este intodeauna deplasat.

    RăspundețiȘtergere
  13. alo 112 vedeti ca la sinteza zilei sunt niste oameni care nu au treaba cu realitatea sunt bolnavi mintali

    RăspundețiȘtergere
  14. bai ciuvica ce drak cauti in fiecare seara la sinteza zile si-ti dai cu parerea si te gangai de nu-ti gasesti cuvintele lasane frate

    RăspundețiȘtergere
  15. bai gadea cum drak il cheama pe ala din dreapta care ii curge bale din gura ca e simpatic rau de tot a evadat de la gradina zoo cumva??????????

    RăspundețiȘtergere
  16. multumitii lui basescu ca faceti raiting bai maimutoilor de la antena 3 ca de nu ar fii el sar inchide postul vostru ca cine sar uita la voi hahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  17. deszapezirea se realizeaza cu firme foarte mici sau cu proprietari independenti de utilaje platiti cu 100 lei pe ora sau cu 50 lei pe km .se pot verifia utilajele ce lucreaza proprietarii acestora cat si operatorii de pe aceste utilaje .multi operatori lucreaza la negru .firmele ce au castigat licitatiile au patronii prin emisfera sudica la plaja . simi turda

    RăspundețiȘtergere