Gheorghe Flutur trebuie să ceară scuze românilor

Articol preluat din ziarul Cotidianul


Pentru o minciună cât Casa Poporului

Gheorghe Flutur (PDL) trebuie să ceară scuze românilor


Pentru a face reclamă unor manifestări pe care le-a organizat de Sfintele Paşti, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a folosit abuziv de numele celui mai titrat fotbalist al momentului, Lionel Messi de la CF Barcelona.


Foarte mulţi români l-au aşteptat de Paşte, în Bucovina, pe cel mai bun fotbalist al momentului, Lionel Messi. Aşteptările au fost însă deşarte. Messi nu a venit să petreacă sărbătorile pascale în Bucovina. Nici nu avea cum să vină şi nici măcar nu s-a pus vreodată problema să vină acum în România. Toată povestea cu venirea lui Messi în Bucovina nu a fost decât un exerciţiu de imagine al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, PDL-istul Gheorghe Flutur.
 

Anunţ în cadru oficial şi implicarea unui alt monstru sacru

Pe 24 martie, în cadrul unei conferinţe de presă - deci într-un cadru oficial -, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, PDL-istul Gheorghe Flutur, declara că Lionel Messi îşi va petrece Paştele în Bucovina.


“Messi vine în Bucovina de Paşte”, spunea atunci Flutur, arătând că starul argentinian va participa la manifestările care au loc de Paşte în Bucovina, fiind invitat de fostul internaţional român Gică Popescu (în anii ’90 jucător al Barcelonei).

De la bun început, această informaţie trebuia luată sub beneficiu de inventar, ţinând cont de calendarul echipe catalane. Cotidianul.ro a sesizat pe 24 martie că imediat după sărbători - miercuri 7 aprilie - CF Barcelona are un meci foarte important în Champions League, ca să nu mai vorbim de faptul că sâmbătă se joacă derby-ul cu Real Madrid, care ar putea decide titlul în Spania.


Gică Popescu neagă orice implicare

Calendarul supraîncărcat (nu trebuie omis nici faptul că Messi a jucat ultimul meci de campionat, cu Athletic Bilbao, sâmbătă 3 aprilie - jocul terminându-se la ora 23.00, ora Spaniei, deci nici dacă ar fi vrut să plece din Spania, nu s-ar fi putut sustrage programului de recuperare de duminică 4 aprilie - n.a.) era cunoscut probabil de Gheorghe Flutur sau de către consilierii acestuia, dar fruntaşul PDL-ist nu a ţinut cont de acest fapt şi a lansat pe piaţă o enormitate, de dragul reclamei şi al imaginii personale.

Pentru a fi credibil, Flutur s-a folosit în această poveste şi de numele fostului mare internaţional român Gică Popescu. Contactat marţi de Cotidianul.ro, Gică Popescu a declarat că nu are nici un amestec în toată povestea. “Nu ştiu de unde a apărut acest zvon cu venirea lui Messi. Nu am discutat nimic cu dl Flutur, o persoană pe care o respect. Nu am nici o implicare. Chiar sunt deranjat că a apărut numele meu în această poveste”, a spus Popescu.


Flutur şi poziţia struţului

Deşi era clar că Messi nu putea veni de Paşte în Bucovina, Gheorghe Flutur nu a ieşit în presă să infirme ceea ce declarase pe 24 martie. Nici după Paşte, şeful PDL-ist nu a ieşit să dea vreo explicaţie. A preferat să aplice poziţia struţului când este în dificultate, adică să-şi “ascundă capul în nisip”. Totuşi, prin acţiunile sale propagandistice, Flutur s-a folosit de numele unor mari personalităţi ale sportului - Messi şi Gică Popescu - fără ca acestea să fi fost măcar anunţate.

Pe site-ul echipei din Barcelona, toată această tărăşenie a lui Flutur a fost ignorată. Totuşi, românii au fost minţiţi şi păcăliţi. Pentru acest lucru, Gheorghe Flutur trebuie să iasă în presă şi să ceară scuze publice. Dacă nu o va face, îşi va pierde şi ultima brumă de credibilitate de care beneficiază. Dacă un oficial din Occident ar fi făcut ceea ce a făcut Flutur, în 24 de ore era demis, iar din punct de vedere politic era terminat definitiv. 


Sursa: Cotidianul.ro

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Ha, ha! un tertip binecunoscut si deja obisnuit pentru politicieni. Nu ma mai mira.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu rade. te lasa pedeleu fara doctorat daca se aplica reforma. ai mare grija. cat despre dinu, stai sa taie cejeul banii pentru intermedia si te lichideaza astia din nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce mai? Oi fi eu chiar asa un bau-bau?

    Oricum, pe blog nu au ce sa imi faca. Cum spunea Chido, aici sunt propriul meu mogul :))

    RăspundețiȘtergere
  4. mogulii m-ai ajung pe la parchet, prin puscarii sau .......tu fiind unul mai mititel asa, chiar someri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonimule, poate termin eu doctoratul pana aplica reforma :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Ghorghe Flutur Presedintele Consiliului Judetean,va rog sa analizati niste aspecte din municipiul Vatra Dornei,pentru ca dmv.sunteti sunteti lider pe judetul Suceava si deaceea am votat cu PDL'ul am votat cu dmv. si cred ca in continuare o sa mai avem intalniri .Va rog sa ma credeti ca dupa multe pariuri inclusiv salariul pe un an de zile cu nota la notariat sau alte ori in scrisuri de mana pe perioade mai mici vizand la alegerele locale PDL'ul si la alegerile prezedentiale pe domnul Presedinte Traian Basescu ,am martori si nu doresc ,absolut de la PDl.Cu toate ca ,foarte multi cetateni inclusiv colegii mei de servici striga dupa mine JOS PDL'ul,HAI CU PSD'ul noroc ca segul meu direct le mai atrage atentia printr'un stertip ca nu este frumos sa strigi dupa oameni.SA revenim la problemele din Vatra Dornei .Va atrag atentia pentru ultima data ca in Vatra Dornei este o coruptie grozav de mare si daca nu rezolvati dmv. problemele atunci sunt hotarat sa ma adresez Domnului Presedinte al Romaniei Traian Basecu si va enumar cateva incalcari ale legii si ale bunului simt :luare de mita sau dare de mita dmv. le interpretati cum doriti.
    1.Pe terenul mai sus de Motelu Runc din VAtra Dornei se afla o casa de vacanta a familiei Gaftone Floarea si sotul sau general ,maior facut de Iliescu.DE la strada principala pana la casa s'a acut retea electrica cu iluminat de noapte care are 17 corpuri de lampa.Poate ca orasenii,amarastienii sau prostimea nu stiu ca platesc din buzunarul propiu huzurul la aceasta printesa fosta secretar la primaria VAtra DOrnei.
    2.ALta problema ar fi ca pe str.Tansilvaniei un tigan a inchiriat un imobil al statiunii "si tiganul e tot tigan'isi face parcare pe ambele trotuare din fata vilei pe care o inchirieaza Musseti.Atat oamenii cat si bolnavii care merg in statiune deplasandu'se la mofete trebuie sa mearga pe strada doarece trotuarul este ocupat de masinile tiganilor.Mai mult cand si'a facut strada ultima data a facut'o pentru parcarea autoturismelor atat pentru o parte cat si pe cealalta, bordurile au fost puse in asa fel incat sa poata parca linistit orice tigan sau alt suspect care nu respecta legea.Domnule presedinte va rog frumos sa verificati aceste chestiuni si sa luati masurile de cuviinta.Deci strada este facuta din bani publici si nu este parcare pentru tigani,toata lumea care trece atata cetatenii Vatra Dornei cat si oamenii din statiune isi fac cruce si vorbesc pe la colturi ca acest tigan ocupa trotuarele cat si pe stanga cat si pe dreapta si nu'i face nimeni nimik.Deaceea va mai rog inca odata daca puteti dati un ordin sa intoarca bordurile asa cum este normal si pe trotuar sa circule doar oamenii.Dati dizpozitie la comandantul de politie Vatra Dornei sa amendeze parcarile pe trotuar atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte sa nu astepte ca oamenii sa isi faca dreptate trotuarul nu este a tiganilor si cu asta am pus punct osa am o discutie atat cu dumnevoastra cat si cu domnul Pardau la urmatoarele alegeri.Sunt un mare simpatizant PDL .VA MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Ghorghe Flutur Presedintele Consiliului Judetean,va rog sa analizati niste aspecte din municipiul Vatra Dornei,pentru ca dmv.sunteti sunteti lider pe judetul Suceava si deaceea am votat cu PDL'ul am votat cu dmv. si cred ca in continuare o sa mai avem intalniri .Va rog sa ma credeti ca dupa multe pariuri inclusiv salariul pe un an de zile cu nota la notariat sau alte ori in scrisuri de mana pe perioade mai mici vizand la alegerele locale PDL'ul si la alegerile prezedentiale pe domnul Presedinte Traian Basescu ,am martori si nu doresc ,absolut de la PDl.Cu toate ca ,foarte multi cetateni inclusiv colegii mei de servici striga dupa mine JOS PDL'ul,HAI CU PSD'ul noroc ca segul meu direct le mai atrage atentia printr'un stertip ca nu este frumos sa strigi dupa oameni.SA revenim la problemele din Vatra Dornei .Va atrag atentia pentru ultima data ca in Vatra Dornei este o coruptie grozav de mare si daca nu rezolvati dmv. problemele atunci sunt hotarat sa ma adresez Domnului Presedinte al Romaniei Traian Basecu si va enumar cateva incalcari ale legii si ale bunului simt :luare de mita sau dare de mita dmv. le interpretati cum doriti.
    1.Pe terenul mai sus de Motelu Runc din VAtra Dornei se afla o casa de vacanta a familiei Gaftone Floarea si sotul sau general ,maior facut de Iliescu.DE la strada principala pana la casa s'a acut retea electrica cu iluminat de noapte care are 17 corpuri de lampa.Poate ca orasenii,amarastienii sau prostimea nu stiu ca platesc din buzunarul propiu huzurul la aceasta printesa fosta secretar la primaria VAtra DOrnei.
    2.ALta problema ar fi ca pe str.Tansilvaniei un tigan a inchiriat un imobil al statiunii "si tiganul e tot tigan'isi face parcare pe ambele trotuare din fata vilei pe care o inchirieaza Musseti.Atat oamenii cat si bolnavii care merg in statiune deplasandu'se la mofete trebuie sa mearga pe strada doarece trotuarul este ocupat de masinile tiganilor.Mai mult cand si'a facut strada ultima data a facut'o pentru parcarea autoturismelor atat pentru o parte cat si pe cealalta, bordurile au fost puse in asa fel incat sa poata parca linistit orice tigan sau alt suspect care nu respecta legea.Domnule presedinte va rog frumos sa verificati aceste chestiuni si sa luati masurile de cuviinta.Deci strada este facuta din bani publici si nu este parcare pentru tigani,toata lumea care trece atata cetatenii Vatra Dornei cat si oamenii din statiune isi fac cruce si vorbesc pe la colturi ca acest tigan ocupa trotuarele cat si pe stanga cat si pe dreapta si nu'i face nimeni nimik.Deaceea va mai rog inca odata daca puteti dati un ordin sa intoarca bordurile asa cum este normal si pe trotuar sa circule doar oamenii.Dati dizpozitie la comandantul de politie Vatra Dornei sa amendeze parcarile pe trotuar atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte sa nu astepte ca oamenii sa isi faca dreptate trotuarul nu este a tiganilor si cu asta am pus punct osa am o discutie atat cu dumnevoastra cat si cu domnul Pardau la urmatoarele alegeri.Sunt un mare simpatizant PDL .VA MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  8. nenorocitu' dupa ce a vandut muntii bucovinei s-a dat PDL -ist , unde esti tu STEFAN DOOAAMMNNE ??? RUSINE sa le fie.

    RăspundețiȘtergere