Pimen către preoţi: "Nu vă îngrămădiţi ca oile" (VIDEO)

Cred că imediat după Paşti aţi aflat de prin presă că ÎPS Pimen (zis şi Petru, zis şi Sidorovici) s-a răstit la preoţii care se îmbulzeau să apuce cât mai repede lumina adusă de Flutur cu avionul de la Ierusalim.

Nu ştiu de unde i s-a tras această stare de nervozitate a şefului Bisericii Ortodoxe din Suceava. Am însă o mică bănuială. Poate faptul că Gheorghe Flutur, omul despre care crede că este vinovat pentru că mafia din Arhiepiscopie nu a pus încă mâna, sau mai exact drujba pe păduri, stătea la doi metri de el şi îşi făcea imagine cu lumina pe care i-a adus-o.

Vă daţi seama în ce situaţia ingrată se afla Pimen. Să te umileşti acceptând ceva din mâna omului pe care cu câteva zile înainte îl asemănai cu diavolul. Să accepţi că sta lângă umărul tău, îşi face imagine pe seama ta şi să taci din gura. E şi normal că a răbufnit. Şi la cine altcineva să se răstească decât la oamenii lui, la preoţii care chiar se îngrămădeau ca oile pentru a-şi aprinde cât mai repede lumânările.

Uitaţi-vă la înregistrarea care iniţial a fost încărcată pe SuceavaPeNet.ro (click aici) . O distracţie pe cinste e garantată.


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Domnul securist cedeaza nervos.Popa cu drujba in spate a vrut sa taie jumatate din codrii Bucovinei.Eu cred ca nu a reusit acest lucru nu datorita lui Flutur ci datorita lui Dumnezeu.A vazut si Dumnezeu ca e prea groasa totusi.

    RăspundețiȘtergere