(VIDEO) Drum asfaltat pentru venirea lui Băsescu - Se întâmplă în Suceava (13)

Au fost Băsescu şi Ghimpu (preşedintele interimar al Republicii Moldova) în vizită în judeţul Suceava. Mai exact la Putna.
Cum ne-am obişnuit deja în 20 de ani de democraţie prost înţeleasă, servilismul ştabilor locali întrece cu mult pe cel al prim-secretarilor de partid la vizitele lui Ceauşescu în teritoriu.

Nu am avut parte de mere legate în copaci dar în acelaşi spirit drumurile proaste ale judeţului au fost peticite de urgenţă la venirea celor doi şefi de stat.
În municipiul Suceava maşinile aflate în trafic au fost blocate zeci de minute pentru trecerea coloanei oficiale iar traseul a fost măturat şi peticit. La pasarela CFR din Iţcani, unde se lucra de vreo lună, strada a fost peticită de urgenţă.

La fel şi drumul de la Rădăuţi la Putna. Mai ales prin Gălăneşti şi Vicov au fost peticiţi kilometri întregi. Asfaltul turnat în gropi, care va sări mai mult ca sigur la prima ploaie, era încă negru. Adică avea o zi, cel mult două de când a fost turnat. De altfel utilajele erau rămase încă pe marginea drumului.

Mai mult, în timp ce mergeam spre Putna, ne-am întâlnit în Vicovu de Sus cu un utilaj de la Drumuri care mătura carosabilul. Penibil.

Şi, cireaşa de pe tort, zeci de copii din Straja, comuna natală a lui Dragoş Juravle, au fost aduşi să tremure de frig în costume populare ca să îi cânte lui Băsescu "Bine aţi venit la Putna". Curat murdar, monşer!



Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. La fel ca at. cand venea Iliescu, aceeasi treaba. "Unul dintre utilaje" e un buldoescavator care trebuieste la altceva, nu la curatarea carosabilului. Probabil drumarii erau partea anexata utilajului care curata carosabilul :D
    Sa il chemati si pe serpentine sau pe la autogara, poate o sa circulam si noi omeneste mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e tara in care traim.E o tara inconjurata de minciuna,in care ne facem ca traim,in care ne facem ca lucram,dar nu ne facem ca furam.|Se mimeaza totul,de la impresia de civilizatie si bunastare,pana la faptul ca suntem tara membra UE.Dar DICTATORUL vegheaza

    RăspundețiȘtergere