ITM Suceava, instituţia cu trei şefi şi un site varză

Unele instituţii publice din Suceava au pagini de internet. Majoritatea proaste. Totuşi unul dintre cele mai dezastruoase site-uri aparţinând unei instituţii este cel al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava. Adică www.itmsuceava.ro.

Printre altele, cei care (nu) se ocupă de site-ul ITM Suceava nu ştiu nici măcar cine le este şef. În diverse secţiuni ale site-ului ai surpriza să descoperi că trei persoane diferite ocupă funcţia de şef al instituţiei. Halal comunicare on-line!

Dar s-o luăm în ordine. La secţiune Locaţia ITM, şef este trecut Eugen Mogoş. Corect. El este cel care ocupă în prezent funcţia de director coordonator.




La secţiunea Organizare şi Conducere, director coordonator este trecut Gabriel Harja, cel care a deţinut şefia ITM pentru o perioadă de doar câteva luni.



Ei bine, Harja nu a lăsat urme doar la secţiunea Organizare şi Conducere. Potrivit site-ului, tot el este cel care în fiecare zi de luni acordă audienţe (cui? sincer nu ştiu).



Surpriza cea mai mare este că pe site îl mai găsim în continuare şi Airinei. Actualmente şef de serviciu în cadrul ITM, Mihai Airinei a fost şeful instituţiei în timpul guvernării PNL. Doar că atunci funcţia era denumită inspector-şef. Deşi nu mai e şef de vreo doi ani, pe Airinei îl găsim şi acum la Declaraţiile de interese.



Şi dacă tot veni vorba de site-ul ITM, haideţi să mai observăm nişte chestii. În primul rând faptul că dacă vrei să le dai bani trebuie să te grăbeşti. Programul de la casierie ţine doar câteva ore pe zi.



Băieţii ăştia de la ITM Suceava nu au învăţat până acum nici măcare valoarea monedei naţionale, care de nişte mulţi ani s-a transformat din ROL în RON.



În schimb ne fac în ciudă cu câte taxe trebuie să plătim.



De observat că la ITM tariful e diferenţiat. La oră sau la persoană.



Şi dacă tot au site, se putea să nu fie afişate şi nişte poze. Bună ideea, dar pozele chiar aşa de proaste? Dacă le făceam cu telefonul meu vechi de 7 ani şi cu siguranţă erau mai bune.


Later edit: Spre surprinderea mea, am fost sunat de administratorul site-ului la câteva ore după ce am publicat articolul de mai sus. Mi-a spus că va face actualizările necesare şi că pe viitor se pregăteşte o nouă faţă a site-ului. Aşteptăm cu interes. Oricum, din ce mi-a povestit am înţeles şi de ce site-ul a încremenit în proiect. Evident, trăim în România.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. zi multumesc ca nu au la contatc email de yahoo sau alte cele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E usor a comenta.Daca erati voi in locul lui Cristi I., erati plecati de mult de la ITM, este un volum extraordinar de munca si trebuie tot timpul sa faci din rahat, biciusca (scuzati expresia, dar asa e proverbul...).

    RăspundețiȘtergere
  3. Un individ multumit de site
    Puteai sa faci toate comentariile acestea cu dedicatie domnului administrator), sincer nu ne intereseaza comentariile si criticile tale.Nu stii probabil cat este platit un admin la bugetari si probabil sa administreze situl este munca lui voluntara .

    RăspundețiȘtergere