Jos Băsescu!

Fotografie realizată joi, 13 mai 2010, în piaţa centrală a municipiului Suceava, în timpul manifestărilor organizate de Ziua Eroilor.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Atentie Dinule, boraturile aservite, sub pretextul sigurantei nationale pe care o apara de instigatori, pot monitoriza legal toate canalele pe care comunica o persoana si pot face dosare penale pe banda rulanta celor care nu pupa regimul in cur. Amenintarile cu care a iesit ieri Basescu mi se par cel mai clar semn ca situatia e expoloziva la noi in tara. Asa a facut Ceausescu prin 1989, asa a facut Voronin acum mai bine de un an. Sa vedem daca se va trage in lume ca in Kirgistan. Sunt sigur ca populatia infometata, care nu va mai pune botul la momeli portocalii, nu se va multumi doar cu plecarea guvernului Boc ci va dori demisia Chiorului, ce va fi fortat sa plece cu toata camarila. Ce va veni in loc? Nu ne mai intereseaza. Oare se stie cu exactitate cati securisti sunt in cele 7 servicii secrete, cate slugi prin parchete samd care sunt gata sa apare un bolnav care a dus tara de rapa? Astia ar trebui sa stie ca ei nu sunt platiti din banii contribuabililor sa apere un dezaxat, ci sa apere interesul national. In acest moment a-l apara pe Chior cu lingaii si tarfele lui, nu e interesul natioanl.

    RăspundețiȘtergere
  2. Camile, linisteste-te tata ca nu Basescu vrea degringolada in tara. Cu atat mai mult, el e interesat acum sa se linisteasca apele. Altii sunt cei care vor tot felul de marsavii prin tara si unii se chiar pricep la asta(vezi mineriade). Nu sunt fan Basescu dar nici nu pot fi de partea cealalta cand ma gandesc ce s-a facut din 89 pana de curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. omule, ai uitat că Băsescu era secretar de stat în Ministerul Transporturilor (care i-a adus pe mineri cu trenurile la Bucureşti) în vremea mineriadelor?

    Ai uitat că primar general fiind i-a dat toate parcările din oraş firmei Elenei Udrea şi soţului ei, Dorin Cocoş?

    Ai uitat de zeci de alte contracte ilegale?

    Ai uitat de casa din Mihăileanu?

    Ai uitat de apartamentul de un milion de dolari ai fiicei lui Băsescu?

    Ai uitat că cei mai mari şpăgari din ţara asta - Blaga, Videanu, Berceanu, Udrea et. co - sunt oamenii protejaţi de Băsescu?

    Mi-a pierit cheful să dau şi alte exemple. E clar, "alţii vor tot felul de mârşăvii" în ţara asta. Băsescu al tău e sfânt.

    Oare cum o fi reuşit să vă spele creierele?

    RăspundețiȘtergere
  4. a castigat alegerile........restul mancati kkt

    RăspundețiȘtergere