Cum să iei bătaie de faţă cu un poliţist

Suceava. Strada Universităţii. Vineri, 8 octombrie, seara, pe la ora 21.10. Tocmai făcusem nişte cumpărături prin Kaufland şi mergeam spre casă. Când să ies din parcarea magazinului şi aproape ajung la stradă pe aleea de lângă Zimbru, aud girofaruri în apropiere. Mă uit să văd ce s-a întâmplat şi îmi dau seama că nu de mult timp avusese loc un accident la trecerea de pietoni de la semaforul de la Poliţia Municipiului. O maşină puţin boţită, o sacoşă de cumpărături în mijlocul drumului şi un papuc câţiva metri mai încolo.

Am înţeles că e vorba de o victimă care a fost lovită pe trecerea de pietoni (posibil să fi trecut pe roşu) şi care a ajuns la Spital. O fi fost ceva mai grav, îmi zic. Mă duc la agentul care devia circulaţia de pe strada Universităţii pe aleea de lângă Zimbru şi îl întreb în ce stare era victima. Îmi spune că nu ştie.

Caut aparatul foto pe care îl port aproape întotdeauna la mine şi încerc să iau două cadre, în caz că e nevoie. De cum mă vede cu aparatul în mână, unul dintre poliţiştii care cercetau evenimentul se enervează şi se răsteşte: "Paparazzi, lasă-mă, dă-i drumu' de aici!". Nu-l bag în seamă, o fi avut o zi grea. Cum afară e întuneric şi un bec chior abia luminează strada, Nikon-ul meu L22 nu prea face faţă. Caut un unghi mai bun. Poliţistul se răsteşte din nou la mine.

Din senin, un individ pe care nu îl cunosc vine la mine şi îmi spune să nu mai filmez. Nu îl bag în seamă. Individul insistă şi eu îl întreb cu ce drept îmi spune să nu filmez. 

Individul se enervează şi îmi spune că mă bate. Eu îmi văd de treabă. Individul mă împinge. Eu îl atenţionez pe poliţist că individul e pus pe harţă. Individul îmi trage o palmă. Îl întreb pe poliţist de ce nu intervine. El spune printre dinţi "Bine ţi-o făcut!". Îi cer poliţistului să îl legitimeze că vreau să depun plângere. Poliţistul îmi spune că nu e nevoie să îl legitimeze pentru că ştie cum îl cheamă. Îl rog pe poliţist să se legitimeze. Îmi răspunde "Alexandru Duţuc, da' nu văd de ce te interesează".

Individul când aude că vreau să depun plângere începe să ţipe la mine, mă ameninţă cu bătaia şi îmi spune că o să mă urmărească prin tot oraşul. Îl întreb pe poliţist de ce nu intervine nici acum şi el se întoarce cu spatele. Îi zic poliţistului că ăsta seamănă mai mult a comportament de miliţian, nu de poliţist. Nu-l interesează.

Trec strada, intru în sediul Poliţiei şi depun plângere. Am ieşit în 10 minute şi unde a fost accidentul nu mai era nimeni. Nici maşina, nici poliţişti, nici individul, nici gură-cască. Îmi dau seama că am uitat să îi fac o poză individului. Nu-i nimic. Aştept concluziile poliţiştilor.

Mai jos un video cu puţinele imagini pe care am reuşit să le filmez şi câteva extrase din legile care reglementează activitatea poliţiştilor. Oricum nu cred că domnul Alexandru Duţuc le-a citit vreodată.




Legea nr. 360 din 6 iunie 2002 privind Statutul poliţistului

ART. 4
(1) Poliţistul este obligat să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, Constituţia şi legile ţării, jurământul de credinţă faţă de România, prevederile regulamentelor de serviciu şi să îndeplinească ordinele şi dispoziţiile legale ale şefilor ierarhici privind activitatea sa profesională.
(2) Poliţistul răspunde, în condiţiile legii, pentru modul în care îşi execută atribuţiile de serviciu.

ART. 41
Poliţistul este dator:
b) să dovedească solicitudine şi respect faţă de orice persoană, în special faţă de grupurile vulnerabile, să îşi consacre activitatea profesională îndeplinirii cu competenţă, integritate, corectitudine şi conştiinciozitate a îndatoririlor specifice de serviciu prevăzute de lege;

h) prin întregul său comportament, să se arate demn de consideraţia şi încrederea impuse de profesia de poliţist. 


ART. 42
Poliţistul este obligat:
d) să aibă o conduită corectă, să nu abuzeze de calitatea oficială şi să nu compromită, prin activitatea sa publică ori privată, prestigiul funcţiei sau al instituţiei din care face parte. 

ART. 57
Constituie abateri disciplinare, dacă nu au fost săvârşite în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni, următoarele fapte săvârşite de poliţist, comise cu vinovăţie: 

a) comportarea necorespunzătoare, în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei; 
d) depăşirea atribuţiilor de serviciu ori lipsa de solicitudine în relaţiile cu cetăţenii; 


Codul de etică şi deontologie al poliţistului:

ARTICOLUL 6 - Principii generale  

e) disponibilitatea - presupune intervenţia poliţistului în orice situaţie în care ia cunoştinţă despre atingerea adusă vreuneia dintre valorile apărate de lege, indiferent de momentul constatării acesteia, capacitatea de a asculta şi de a rezolva problemele celor aflaţi în dificultate ori de a îndruma către alte autorităţi cazurile care se situează în afara competenţei ori atribuţiilor sale;
 
ARTICOLUL 11 -Relaţia poliţistului cu diferite categorii de persoane
 

(1) Poliţistul trebuie să acorde sprijin, conform competenţelor legale, victimelor infracţiunilor atunci când intră în contact cu acestea pe timpul şi în afara îndeplinirii atribuţiilor de serviciu. În acest sens, victima este îndrumată către serviciile specializate ale poliţiei sau ale altor instituţii cu responsabilităţi în domeniu şi este informată, după caz, cu privire la modalităţile de soluţionare a situaţiei sale.

ARTICOLUL 13 - Comportamentul poliţistului

(1) Poliţistul trebuie să se comporte civilizat şi să dea dovadă de amabilitate şi solicitudine, adoptând o atitudine politicoasă şi fermă.
(2) Poliţistul trebuie să dovedească stăpânire de sine, capacitate de comunicare, abilităţi de gestionare a situaţiilor conflictuale, dezvoltându-şi prin sistemul de formare continuă puterea de înţelegere a problemelor sociale, culturale şi educaţionale specifice colectivităţii în care îşi exercită profesia, precum şi, după caz, capacităţile manageriale. 


ARTICOLUL 23 - Răspunderea poliţiştilor

(1) Poliţistul răspunde personal pentru acţiunile, inacţiunile şi omisiunile sale, în condiţiile legii. 




Legea nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române


ART. 26
(1) Poliţia Română are următoarele atribuţii principale:
1. apără viaţa, integritatea corporală şi libertatea persoanelor, proprietatea privată şi publică, celelalte drepturi şi interese legitime ale cetăţenilor şi ale comunităţii;
2. aplică măsuri de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii;

ART. 31
(1) În realizarea atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, poliţistul este investit cu exerciţiul autorităţii publice şi are următoarele drepturi şi obligaţii principale:
a) să legitimeze şi să stabilească identitatea persoanelor care încalcă dispoziţiile legale ori sunt indicii că acestea pregătesc sau au comis o faptă ilegală; (Alooooo, domnu' poliţist, se aude?)

ART. 39
Poliţistul este obligat să ia măsurile necesare pentru înlăturarea pericolelor care ameninţă ordinea publică sau siguranţa persoanelor, în toate situaţiile în care ia cunoştinţă direct ori când este sesizat despre acestea.

Trimiteți un comentariu

31 Comentarii

  1. Mai Dinule.. "bine ti-a facut".. Cine te-a pus sa te nasti in Romania? (Cu amar vorbesc, te-ai prins, sper... )

    RăspundețiȘtergere
  2. ala care te-a plesnit se pare ca era tot politist. Da, in fine, tu ca ziarist, de nu faci un reportaj despre cum se ajunge sef la politie, despre cite neveste si copii sunt angajati pe aici dar cel mai important e de analizat mandatul sefilor de la preluare pina in momentul actual si de vazut ce au facut ei in acest timp.Cu cit s-a redus infractionalitatea si ce si-au propus ei sa faca in mandatul lor de sefi si cum au de gind sa ajunga la rezultat.Care crezi ca va fi rezultatul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, cineva a spus odata cum ca daca te joci cu chibrituri, pana la urma o sa te arzi. Cam asa ceva ti sa intamplat tie. Daca te-ai fi legitimat ca ziarist cred ca te-ar fi lasat sa faci cateva poze fara sa ai "batai de cap".

    Pe de alta parte faptul ca nu te-ai legitimat ca fiind ziarist nu este scuza pentru politisti sa te trateze ca un nimic.

    Problema e ca la noi toata lumea vrea sa fie respectata insa nu vrea nimeni sa faca primul pas. Multe incidente cred ca s-ar fi putut evita daca cineva ar fi fost mai chibzuit si ar fi gandit inainte de a actiona intr-un fel sau altul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Le-am spus individului şi poliţistului că sunt reporter la Intermedia TV şi filmez pentru această televiziune. Ştia clar că sunt ziarist când m-a lovit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum, chiar dacă nu aş fi fost ziarist nu înseamnă că nu aveam voie să filmez pe stradă. Lăsaţi mentalitatea asta securito-comunistă. Gândeşte-te că mâine o să îi faci poze iubitei tale pe stradă şi vine unu' la tine, îşi spune să nu mai face poze şi te pocneşte. Să văd atunci ce spui

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar faptul că am fost lovit nu poate fi scuzat în niciun fel. Puteam să strig şi "Ieşi afară, javră ordinară!", asta nu înseamnă că pot să iau palme peste drum de Poliţie şi un oarecare în uniformă să caşte gura indiferent.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dinule, dl Dutuc este cel mai cretin politist de la Rutiera. Daca dupa acest incident il mai vedem in strada inseamna ca dl Hermeniuc, seful direct, dl Poienari si dl. Crap sunt de aceasi factura cu el. Ce pateai daca faceai un reportaj despre Famiglia IPJ ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai Dinule... in articolul initial nu am vazut sa mentionezi nimic cum ca te-ai fi legitimat la fata locului inainte de a incepe sa filmezi... ai spus doar ca ti-as scos aparaul care-l aveai cu tine si ai inceput sa filmezi. Nu ai mentionat nici faptul ca ai fi reiterat ca esti ziarist dupa ce a incepul 'observatorul' sa se ia de tine.
    In orice caz... daca ai mentionat sau nu ca esti ziarist nu valideaza actiunile politistilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu in articol ai spus: "De cum mă vede cu aparatul în mână, unul dintre poliţiştii care cercetau evenimentul se enervează şi se răsteşte: "Paparazzi, lasă-mă, dă-i drumu' de aici!". Nu-l bag în seamă, o fi avut o zi grea".

    Ignoranta se plateste nene... cu o atitudine ca a ta i-ti iei palme oriunde.

    De ce nu respecti perimetrul accidentului? De ce te mananca pe tine in fund sa te bagi unde nu-ti fierbe olala? Acolo era in desfasurare o investigatie in urma unui accident... vezi ca ei incearca sa masoare, sa analizeze si sa stranga dovezi si tu te bagi ca musca in lapte. Pai ce cauti aia gasesti vericule.

    RăspundețiȘtergere
  10. dinu spunea...

    Oricum, chiar dacă nu aş fi fost ziarist nu înseamnă că nu aveam voie să filmez pe stradă. Lăsaţi mentalitatea asta securito-comunistă. Gândeşte-te că mâine o să îi faci poze iubitei tale pe stradă şi vine unu' la tine, îşi spune să nu mai face poze şi te pocneşte. Să văd atunci ce spui


    Tu vrei sa spui ca iubita ta era acolo la locul accidentului si incercai sa-i faci poze?

    Cu o atitidine ca a ta de fost comunist care sa democratizat si crede ca acum ca ziarist are dreptul sa faca ce vrea, cand vrea, oriunde vrea.. fara sa-i pese de nimic.. ca deh.. e democratie acum si fiecare este liber sa faca ce vrea... dai dovada de prostie nelimitata! La ce scoala de jurnalism ai fost tu unde ti-au spus ca poti sa violezi perimetrul unui accident, sa ai ignorezi pe politisti, sa nu te legitimezi, dar sa faci pe victima atunci cand ti-o iei la masele?
    Oricine poate sa-si cumpere un aparat video putin mai performant decat are omul de rand, sa i-si faca un contract cu un post TV, sa-si faca un site de news... dar un jurnalist veritabil este acela care respecta regulile bunului simt si are o conduita adecvata.

    Esti un bizon de prima clasa Domnule Dinu!

    RăspundețiȘtergere
  11. dinu spunea...

    Iar faptul că am fost lovit nu poate fi scuzat în niciun fel. Puteam să strig şi "Ieşi afară, javră ordinară!", asta nu înseamnă că pot să iau palme peste drum de Poliţie şi un oarecare în uniformă să caşte gura indiferent.


    Din ce in ce mai multa ignoranta... eu ti-as sugera sa i-ti dai demisia de... asa siz jurnalist... si sa mergi in Spania la cules de capsuni... bat pariu ca acolo nu o sa te mai ia nimeni la palme daca faci poze la capsuni!

    RăspundețiȘtergere
  12. " Când să ies din parcarea magazinului şi aproape ajung la stradă pe aleea de lângă Zimbru, aud girofaruri în apropiere".


    Din cate am fost eu invatat la scoala... sunetele le auzi si imaginile le vezi... cu alte cuvinte.. sirenele se pot auzi si girofarurile se pot vedea. Cum poti tu sa auzi girofaruri??? Ai niste urechi de vultur.. banuiesc.

    Lasa-te de meserie ca nu-i de tine... ori mergi si fa-ti facultatea de Jurnalism sa inveti ceva!

    RăspundețiȘtergere
  13. "Cum afară e întuneric şi un bec chior abia luminează strada, Nikon-ul meu L22 nu prea face faţă. Caut un unghi mai bun. Poliţistul se răsteşte din nou la mine.

    Din senin, un individ pe care nu îl cunosc vine la mine şi îmi spune să nu mai filmez".


    Hmmm... care senin Dinule.. eu as fi spus mai degraba.. din bezna!

    RăspundețiȘtergere
  14. e simplu anonimule din spatele unui monitor?! scuipa mai departe si continua, apropo de girofaruri, sa "ignorezi".
    esti din categoria alora care sunt scarbiti de presa locala, asa e? de amatorii din presa locala...asa e? ti-ai dori o presa de calitate, care sa nu violeze perimetrul anchetatorilor, este? stiri adevarate, nu kkturi din astea de le citesti prin ziarele sucevene, este?
    stii ce, sa presupunem ca presa asta de kkt suceveana s-ar schimba peste noapte si ar fi asa cum vrei tu... pot sa jur, si tu esti constient de asta anonimule, vei manca la kkt in continuare pe forumuri, pentru ca asta e viata ta, din asta traiesti. esti un frustrat si un anonim si in viata de zi cu zi.
    sincer, te compatimesc. boule! a se citi boilor, ca sunteti multi! de acum am sa va "ignorez".
    semnat: Un anonim!

    RăspundețiȘtergere
  15. Din clipul pe care l-ai postat reiese ceva cu totul diferit. Tu de fapt incurcai circulatia si statea gura casca de parca nu ai mai fi vazut un accident rutier in viata ta!

    In clip, de la 00:09 si pana la 00:13, politistul te roaga pe tine, intr-un ton prietenos as zice, sa te muti de unde erai deoarece incurcai circulatia "Domul meu, hai te rog da-te mai incolo, incurcati circulatia". Mai mult, intre 00:21 si 00:24 politistul i-ti spune: "Papparazzi, hai lasa-ne oleaca frate" pe un ton care mie nu mi se pare rastit mai deloc. Tot din cadrele filmate, se vede ca masinile treceau pe langa tine la mai putin de un metru, iar tu nu ai spus nici un cuvant politistilor cum ca ai fi un reporter.

    Cine a mai vazut jurnalist cu o camera de vai de capul ei, cu sacose langa el, filmand la locul accidentului? Felul cum te-ai prezentrat tu la locul acelui accident nu a dat nici cel mai mic indiciu cum ca tu ai fi un jurnalist.. cel putin asa reiese din clipul pe care l-ai postat si reportajul pe care, te-ai chinuit... cu chiu cu vai... sa-l scrii.

    RăspundețiȘtergere
  16. "e simplu anonimule din spatele unui monitor?! scuipa mai departe si continua, apropo de girofaruri, sa "ignorezi".
    esti din categoria alora care sunt scarbiti de presa locala, asa e? de amatorii din presa locala...asa e? ti-ai dori o presa de calitate, care sa nu violeze perimetrul anchetatorilor, este? stiri adevarate, nu kkturi din astea de le citesti prin ziarele sucevene, este?
    stii ce, sa presupunem ca presa asta de kkt suceveana s-ar schimba peste noapte si ar fi asa cum vrei tu... pot sa jur, si tu esti constient de asta anonimule, vei manca la kkt in continuare pe forumuri, pentru ca asta e viata ta, din asta traiesti. esti un frustrat si un anonim si in viata de zi cu zi.
    sincer, te compatimesc. boule! a se citi boilor, ca sunteti multi! de acum am sa va "ignorez".
    semnat: Un anonim!"


    Mai Dinule mai, deci cu un vocabular ca al tau tu vrei sa spui ca esti jurnalist?

    Ma bucur ca ai observat paiul din ochiul meu cand tu ai ditamai brad in ochiul tau!

    Daca vrei sa prezinti o presa de calitate ar trebui ca tu sa fii de calitate mai intai. Dupa cum esti tu asa sunt si reportajele.. mai mult sau mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  17. "dinu spunea...

    Oricum, chiar dacă nu aş fi fost ziarist nu înseamnă că nu aveam voie să filmez pe stradă. Lăsaţi mentalitatea asta securito-comunistă".


    Securito-comunista.. ori securisto-comunista? macar eu cand spun "ignorezi" suna putin mai comic si nici nu ma dau rotund ca as fi jurnalist... la tine insa e de-a dreptul lamentabil domnule jurnalist!

    RăspundețiȘtergere
  18. "e simplu anonimule din spatele unui monitor?!"

    Deci... cum sa-ti explic... intre mine si monitor se afla 'soricelul' si apoi tastatura.. deci technic vorbind eu sunt in spatele unei tastaturi... intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  19. "dinu spunea...

    Oricum, chiar dacă nu aş fi fost ziarist nu înseamnă că nu aveam voie să filmez pe stradă".

    Bai Dinule.. deci eu cu cat mai detaliat citesc articolul cu atat mai multe 'perle' gasesc.

    Cum se poate.. ca eu nu-mi pot da seama... ca ziaristii sa filmeze???? Din cate stiam eu, ziaristii lucreaza la ziare... presa cu alte cuvinte.. iar cei care lucreaza in TV filmeaza.

    Asa de bine ti-a dat ala palmele ca nu-ti mai aduci bine aminte daca esti ziarist, jurnalist, reporter, ori cameraman?
    Eu ti-a sugera sa mai cauti pe cineva sa-ti aplice cateva capace... poate-ti aduci aminte cum sta treaba :) Daca mergi la Burdujeni la gara sa faci un reportaj despre aurolaci.. sigur gasesti pe cineva sa-ti aduca aminte :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Domnule Zara,

    Sa fiti multumit cu palmele alea ce le-ati primit, ca de erati atasat la trupele NATO in Afganistan... he he.. acolo sa fi vazut palme de la militari. Cand v-ar fi rugat sa va mutati la oparte sa aiba loc masinile.. si cand nu v-ati fi mutat v-ar fi fost aruncat o grenada.. sau doua la picioare... in loc de palme :)

    Ca tot veni vorba... nu se pricopseste nimeni de la MApN sa va trimita intr-un sejur in Afganistan? Cred ca ar prinde foarte bine moralului si atitudinii dumnoeavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  21. am si eu o rugaminte: d-l anonim sa analizeze din punct de vedere semantic, sintactic si ce dracu vrea el urmatoarea fraza: " ce bine mi-ar parea sa-ti vad ochii vineti si mutra umflata, acei ochi care privesc monitorul in fata caruia se afla o tastatura...." si apropo nu toti care scriu comentarii se numesc dinu zara. si cum vad ca tu nu ai nimic altceva de facut decat sa debitezi rahaturi sa ma mai soliciti ca iti mai dau eu cate ceva de analizat pe viitor...
    ps: si nu te mai lauda cu "soricelul"ca n-ai asa ceva :)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Bai remus, tu chiar vrei sa ai remus(cari) din cauza felului cum te exprimi?

    Cel care sa semnat anonim, caruia eu m-am adresat drept Dinu, era de fapt Dinu Zara... dupa felul cum sa exprimat.

    Dupa felul cum te exprimi dai dovada ca esti un tembel fara educatie si nu m-ar mira daca esti cumva coleg cu Dinu. A-ti terminat o facultate cu ajutorul parintilor dupa care nu a-ti gasit altceva mai bun de facut decat sa va angajati la un post TV si sa pretindeti ca sunteti jurnalisti?

    Te dai rotund ca esti jurnalist insa ai un vocabular de tractorist!

    P.S. Intreab-o pe prietena ta cu ce ma laud :)

    RăspundețiȘtergere
  23. ce vreau sa intreb eu este : s-a gandit cineva ca poate lucrurile nu stau chiar asa cum etinde dl mare jurnalist ? s-a gandit cineva ca poate politistul poate chiar a intervenit? ca poate l-a legitimat pe agresor? ca astea nu se vad din inregistrare si nu m-am mira ca dl jurnalist sa fi exagerat sau sa fi mintit un p[ic pe ici pe colo... doar asa de dragul ratingului
    daca e asa cum cred eu pregateste banii domnule jurnalist pt ca am impresia ca te asteapta un proces cat tine de mare ( la figurat vorbind ca tu nu cred ca ai mai mult de 40 de kg. )

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma, voi sunteti nebuni, incercati va rog sa cititi ce prostii ati scris in comentari. Eu nu pot, ma dor ochii. Sa va fie rusine ca omorati limba romana.

    RăspundețiȘtergere
  25. Din cate vede ochii mei (ca sa fiu in ton cu partenerii de discutie) o parte din imagini sunt luate de pe refugiul de la trecerea de pietoni, altele de pe trotuar. Daca gandeste putin si creierul nostru, desi e o presupunere cam hazardata, daca Dinu sau altcineva incurca circulatia facand poze, domnul organ al legii putea sa ii dea un avertisment sau sa il sanctioneze contraventional. Indiferent de situatie, nu e ok sa stea politistul spectator cand se produce o agresiune, chiar si asupra unui contravenient care incurca traficul.

    RăspundețiȘtergere
  26. Câteva precizări pentru anonimul care a făcut analiză de text la articolul meu. Am păstrat ordinea afirmaţiilor din comentarii:

    1. Care perimetru? Nu ţin minte să fi sărit peste vreo bandă care delimita perimetrul accidentului. Eu am stat doar în locul în care erau mai multe persoane care au asistat la accident. Sau era vreo linie imaginară desenată de poliţist?

    2. Ai dreptate. Am auzit sirene şi am văzut girofaruri. Mea culpa.

    3. Nu am încurcat circulaţia. La secunda 0.06 eram pe trotuarul din faţa parcării de la Kaufland. Nu ai auzit până acum că o cameră foto are şi funcţia zoom? Dacă mai strângeam puţin cadrul, maşinile puteau să pară că trec prin mine. Iar tonul poliţistului numai prietenos nu e.

    4. Nu am scris eu comentariul semnat anonim, despre care ai afirmat că ar fi fost al meu. Eu mă semnez şi îmi asum ce scriu.

    RăspundețiȘtergere
  27. vai domnule jurnalist!!!!!!!!!da cate accesari aveti pe blogul dvs. de doi lei!!!!!!!!!! da cate coment-uri !!! sunteti cu avevarat un mare jurnalist. ar trebui sa-i multumesti aluia ca ti-a dat in bot si politistului ca l-a lasat ca atat de bagat in seama ca in ultimele zile n-ai fost de cand esti tu. nici macar cand ii bagai limba in c*r domnului luhan

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai terminaţi cu porcăriile pe aici. Mai învăţaţi să scrieţi înainte să intraţi pe un site/blog/forum. Mergeţi câţiva din voi la şcoală vreo 4 ani din nou şi apoi exprimaţi-vă o părere într-un mod coerent.

    Dinule.... ştii cum stă treaba cu Poliţia şi securitatea oferită de ei? Exact ca în fraza: "apără-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc eu singur".

    Succes.

    RăspundețiȘtergere
  29. intreb si eu: daca sunt "militieni"{, de ce le spui "politisti"?

    RăspundețiȘtergere
  30. eeee....ce ai patit tu e o nimica toata.ce crezi ca s-a intamplat cu victima?a fot in coma 12zile la spital la iasi si pana azi nu face altceva decat sa deschide ochii.din pacate nu mai are nici o sansa,e paralizata,iar medicii sunt rezervati.si asta nu e tot.familia nici macar nu a fost anuntata de accident.am aflat singuri raspunsul la intrebarea"unde poate fi?" dupa o saptamana.deci:nu e de mirare ca politistii erau de partea lui nicoara...si incercau sa musamalizeze totul.romania!!!

    RăspundețiȘtergere