"Mântuitorul omenirii viitoare", originar din Bucovina

Gupta Swami: Mântuitorul omenirii viitoare, originar din Bucovina
Azi vă propun să ne distrăm cu o profeţie mai veche despre Mântuitorul omenirii viitoare care se va ridica din Bucovina şi va duce România la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă.

Este vorba de o aşa zisă profeţia făcută prin 2004 de un individ, Gupta Swami, care se laudă că a mai prezis tot felul de evenimente importante. Pentru mai multe detalii, click aici.

"Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare... şi trebuie să recunosc ca acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stânca. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauza şi un conducător care să-i călăuzeasca. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii", (pre)zise Gupta Swami.

Despre cine o fi vorba? Hai cu propuneri.

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. Se pare ca aceasta mare personalitate se ridica pe bucati. Momentan este vizibil din el doar un ou, al doilea si tot restul urmand probabil sa iasa la lumina dupa ce se termina lucrarile la ISPA si se duce praful.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e erezie si se numeste filetism.

    RăspundețiȘtergere
  3. si Udrea e din Mălini, n-o fi vorba despre ea?

    RăspundețiȘtergere