Destituiri din funcţii după scandalul fraudei imense de la DGASPC. Florin Tărnăuceanu, scos ţap ispăşitor

Florin Tărnăuceanu şi Monica Săndulescu trebuie acum să le explice procurilor pe ce au irosit banii pentru medicamentele şi mâncarea persoanelor cu handicap din judeţ
Frauda de cel puţin 20 de miliarde de lei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Suceava s-a lăsat cu destituiri din funcţie. Ţap ispăşitor a fost scos directorul executiv al instituţiei, Florin Tărnăuceanu, cel care, aşa cum se ştie, a executat doar ordinele unor indivizi puşi pe căpătuială pe banii pentru medicamentele şi mâncarea copiilor cu handicap din judeţ.


Un audit comandat de Consiliul Judeţean Suceava a dovedit ceea ce am scris pe blog încă de la începutul lunii noiembrie 2010. Afacerile necurate din domeniul achiziţiilor publice şi contractele acordate cu dedicaţie l-au determinat în cele din urmă pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, să sesizeze şi organele de urmărire penală. Procurorii sunt cei care pot acum să tragă la răspundere caracatiţa achiziţiilor publice de la DGASPC.

Suceava News informează că schimbarea din funcţie a lui Florin Tărnăuceanu va fi aprobată în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean.

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Mona Raţă e cea care face şi desface în continuare la DGASPC. Şi-a vândut cumva viloiul de neam prost ca să acopere şpăgile de miliarde? O să-i rămână în gât certificatele de hadicap vândute la kilogram şi deconturile umflate cu ordin de la partid. Cât o mai ţine în braţe Flutur? Cu aşa şpăgari mai câştigă PDL alegerile când or zbura porcii pârliţi în faţa sediului la alegerile din 2008.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre mine poţi să spui sub anonimat orice vrei tu. Dacă îi acuzi pe alţi colegi din presă trebuie să te semnezi. Nu contează că şi eu uneori sunt de acord cu tine, ţine totuşi de un soi de solidaritate de breaslă.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu este vorba de anonimat balanel ma numesc, si as vrea sa scrii de ce acceptati voi ziaristii , bani sifonati , genu afacerilor Florin Tanauceanu, si daca vrei sa discutam cu fapte reale ar trebui sa ai demnitate si sa nu stergele de pe blog. de ce scrieti numai cand doriti voi , si sunt curios daca ai curaj sa spui parintilor tai ca primesc un medicament compensat deoarece un politicean a furat bani si i-a sefei tale sau unor colegi de ai tai , ce nu cunosc altceva decat sa bea si etc

    RăspundețiȘtergere
  5. dinule unde este deontologia la postul unde lucrezi tu? de aceea cand filmezi te injura lumea si te agreseaza de fata cu politistii, deoarece inspirati minciuna si voi ziaristii nu aveti curaj sa scrieti de cei ce fura bani ca sa imbogateasca jurnalistii suceveni. Si observi acuz de nimik , dar te complaci cu astfel de oameni , ce sunt gauri negre pentru saracia batranilor suceveni.

    RăspundețiȘtergere
  6. te simti bine cand stergi coentariile? Te simti corect , ca jurnalist ce iti cereai numite drepturi sa-ti fie respectate in urma cu cateva luni, atunci spuneai ca iti faci doar datoria. Dar acum te ascunzi si eviti orice adevar. Esti prea slab pentru ceea ce te crezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Florin Tarnauceanu nu este scos tap ispasitor , el a stiut tot timpul ce semneaza si cat este spaga .Toti spagarii de la protectia copilului au fost protejati de presa locala aservita lui Flutur.

    RăspundețiȘtergere
  8. dar ia spune ce cauta ingineri absolventi ai promotiei 2009 la o asemenea directie, si unde mai pui ca erau cei cu mediile cele mai mici.. un exemplu este murariu petrica.

    RăspundețiȘtergere
  9. adevar
    haideti sa lasam toata mancarime asta deoparte ca pana la urma exista un Dumnezeu pt fiecare. sa nu ne legam de cei cu handicap pt ca ei nu au nicio vina

    RăspundețiȘtergere
  10. adevar
    eu l-am avut pe domnul Florin Tarnauceanu ca prof. la facultate si imi este foarte drag ca persoana . adica vreau sa zic ca el lupta din totdeauna pt asistenta sociala si nu as crede ca el a facut ceva ce nu ie in regula dar asai cand este inpins din spate.

    RăspundețiȘtergere