UPDATE: "Binecunoscutul artist plastic" Catalin Alexandru Chifan, despre el însuşi

Iote ce spune "binecunoscutul artist plastic" Catalin Alexandru Chifan într-un comunicat de presă trimis redacţiilor ziarelor şi televiziunilor din Suceava, vorbind despre el însuşi. Şi când vorbeam eu despre bălăcăreala dintre artiştii suceveni comentau nişte unii pe aici că nu recunosc adevăratele valori ale oraşului.

Binecunoscutul artist plastic Catalin Alexandru Chifan a refuzat sa participe la Salonul Profesorilor de Arta Plastica de la Shopping City Gallery din Suceava. Artistul a fost elogiat in acest an de catre Consiliul Judetean , Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina, Biblioteca Bucovinei "I. G.Sbiera", Societata Artistilor si Amicilor Artelor Plastice din Bucovina cu premiul PICTORUL ANULUI 78 AL ARTELOR PLASTICE DIN BUCOVINA PENTRU DESAVARSIRE PROFESIONALA IN PICTURA alaturi de pictorita DOINA CATARGIU. In cadrul unei sedinte organizate de Filiala U.A.P. Suceava, doamna Lucia Puscasu l-a facut de ras pe pictorul Catalin Alexandru Chifan afirmand faptul ca el este de partea amatorilor si nu a profesionistilor. In calitate de artist plastic am tot respectul pentru doamna Lucia Puscasu. Vreau sa-i amintesc faptul ca n-am facut-o de ras pe doamna Lucia Puscasu, cand a castigat din partea unei organizatii sau institutii vreun premiu. Asa cum mi-a facut publicitate doamna Lucia Puscasu in fata colegilor din filiala U.A.P. Suceava, asa ii voi face si eu spunand ca PREMIUL DE EXCELENTA CARE I S-A ACORDAT IN CADRUL SALONULUI DE ARTA PLASTICA AL PROFESORILOR NU-L MERITA. Vreau sa spun faptul ca nu am fost vreodata de partea profesionistilor sau amatorilor. Dar daca lucrurile au iesit la suprafata, ii propun doamnei Lucia Puscasu o expozitie cu pictori amatori si profesionisti. Intrebarea mea este ii este frica de concurenta doamnei Lucia Puscasu? Daca intr-adevar este asa cum spune dansa, atunci n-ar trebui sa se mai teama de artistii amatori, ea considerandu-se o profesionista. Daca nu ai suflet nu meriti nimic in lumea asta iar asta este parerea mea. Doamna Puscasu ar trebui sa se ingrijeasca de cariera ei fara sa-i mai barfeasca pe colegii din U.A.P in toate colturile orasului sau mai rau in alte orase.
Il felicit cu aceasta ocazie inca o data pe domnul Ion Dragusanul care a spus marele adevar.

Cu respect,
Catalin Alexandru Chifan
www.sellartchifan.com


Pentru conformitate:

Binecunoscutul artist plastic Catalin Alexandru Chifan a refuzat sa participe la Salonul Profesorilor de Arta Plastica de la Shopping City Gallery din Suceava


UPDATE: Binecunoscutul artist s-a răsucit
La câteva zile după ce se războia cu alţi "binecunoscuţi" artişti de prin oraş, Catalin Alexandru Chifan s-a răsucit. După ce ieri o bălăcărea pe Lucia Puşcaşu, acum asistăm la nişte limbuţe foarte catifelate. Bălăcăreala continuă, circul e maxim, artiştii să ne trăiască!

Salonul profesorilor de arta plastica de la Shopping City Suceava este o adevarata bucurie in primul rand pentru orasul Suceava. Pictura de calitate domina intreaga expozitie iar acest lucru este evident fara ca cel care vine sa o priveasca e cunoscator sau necunoscator. Multitudinea tehnicilor si stilurilor abordate ne arata inalta tinuta a salonului si totodata profesionalismul expozantilor. Cateva somitati ale artei contemporane nu pot fi trecute cu vederea. Este o mare onoare pentru Suceava sa-l aiba ca invitat pe maestrul Liviu Suhar, care prin creatiile sale a dovedit de-a lungul timpului ca este un maestru de exceptie. De asemenea nu-i putem trece cu vederea pe pictorii suceveni care au participat la eveniment : Niculai Morosan, Lucia Puscasu, Angela Pitariu Bolnavu, Pusa Paslaru, Iulian Asimionesei, Camelia Rusu Sadovei. Ei au dovedit inca o data profesionalismul de care au dat dovada fiind prin lucrarile lor la inalta tinuta asemeni pictorilor ieseni. Membrii juriului format din artisti profesionisti Iulian Asimionesei, Niculai Morosan, Camelia Rusu Sadovei care au dat diplome de excelenta participantilor la salon, merita toata lauda si totodata onoarea de a juriza o astfel de expozitie. Propun sucevenilor sa merga la Shopping City cat mai au timp, pentru a vedea o expozitie de exceptie care merita vazuta.

Binecunoscutul artist plastic Catalin Alexandru Chifan a refuzat sa participe la Salonul Profesorilor de Arta Plastica de la Shopping City Gallery din Suceava

Trimiteți un comentariu

15 Comentarii

  1. cat i-a luat lu dragusanu et company sa il convinga sa scrie mizeria asta? hahahhaaaaa .... culturnicilor, vai de capul vostru...

    RăspundețiȘtergere
  2. Care nu stie despre ce e vorba sa nu-si bage nasul la comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Care ne-or fi artistii, ...totusi, domnule Zara?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, cum adică? Geme Suceava, pardon, Bucovina, de artişti. Cum altfel am reuşi să scriem cu oi pe dealuri, cum s-ar mai face ouă uriaşe ruginite şi spălăcite, unde în altă parte ai vedea cerdac în Palatul Administrativ. Ai nevoie de un geniu artistic pentru astfel de realizări, serios vorbind.

    RăspundețiȘtergere
  5. Raspuns corect din prima incercare!... Si asta fara nicio varianta ajutatoare... Dar lista "artistilor" ramane, evident, deschisa. Ne mai auzim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu' Zara sunteti putin cam neinformat. Inainte sa faceti asemenea afirmatii ar trebui sa cititi mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi de ce nu binevoieşti tu, anonimule, să mă scoţi din ceaţă, dacă tot sunt neinformat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ti se sugereaza sa citesti, de exemplu, articolele "artistilor mari" despre ei insisi, intr-un perpetuu si narcisist ( a se citi megaloman) asalt asupra mass-mediei locale. Macar de-ar fi articulat scrise ... la figurat, dar mai ales - la propriu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Şi de ce nu pui un link, să ştiu şi eu unde să găsesc aceste articole căci, sincer, nu mă dumiresc despre ce e vorba

    RăspundețiȘtergere
  10. Catalin Alexandru Chifan este un maestru în artele plastice!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.artisspectrum.com/magazine/19/files/asv19.pdf

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnu' Chifan, tu esti eventual mare Maestru PLAGIATOR! Mai lasa-te de ridicarile in slava, pe care ti le faci singur! (cu mina!)

    RăspundețiȘtergere
  13. E plin orasul Suceava de idioti ca Dinu Zara!

    RăspundețiȘtergere
  14. Să înţeleg că şi tu locuieşti în Suceava?

    RăspundețiȘtergere
  15. nu inteleg ce e cu toata cearta asta, nu este nici un artist in suceava care sa faca arta contemporana, toti expun aceasi lucrari de ani de zile, toti se cunosc, toti se vorbesc, toti se promoveaza intre ei si atat.

    RăspundețiȘtergere