Halaicu, acuzat că ţine partea unei găşti de interlopi

Cercetat de superiori după ce a fost înregistrat în timp ce-l altoia serios pe ţigănaş chiar în sediul Poliţiei, comisarul Ion Halaicu a dat din nou de belele. De data asta este acuzat că ţine partea unor interlopi care îl terorizează pe patronul cazinoului Royal, din cartierul George Enescu.

Bărbatul povesteşte, într-o plângere trimisă superiorilor lui Halaicu, că în ultima lună i-au fost sparte de şase ori geamurile la cazino şi că poliţistul l-a sfătuit de fiecare dată să cadă la pace cu agresorii. Ultimul atac a avut loc chiar în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4.00.

Dacă tot veni vorba, chiar aşa, ce se mai aude despre autorul jafului armat din aprilie 2010, petrecut la acelaşi cazino?



Imagini video de la atacul de vineri dimineaţă:



via

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Treaba este ca Halaicu nu tine partea gasti, ci joaca dupa cum doreste patronul de la TEX Club, ce este situat deasupra acestei sali de jocuri si i-a furat clientela.
    Firma TEX Club este din Botosani, si patronul este sponsor mare al PDL, si in plus cunostiinta buna cu D-na Halaicu, ce lucreaza la IJP Botosani.
    Dar daca nu si-a facut treaba Halaicu, de ce nu a reparat Cms Ioan Nichioi caci si el la Ordine Publica are oameni specializati la cercetari penale.
    Daca se intampla in alta parte va garantez ca infractorii ajungea in fata judecatorului cu cel putin 10 capete de acuzare (distrugere, ultraj contra bunelor moravuri,vandalism , etc)
    dar uitam ca comisarul Halaicu nu a rezolvat nimic nici cu problemele de la Itcani, nici cu reglarile de conturi dintre cei cu etnobotanicele. El este interesat de cum prieteni de ai lui iau credite cu acte false, cum valutisti precum fratii Ciocan , invart banii lui etc.
    Domnul Nichitoi Ioan este interesat cum varul sau Nichitoi , valutist la bazar invarte euroii sai, si sa mai schimbe tineri precum seful de post de la Darmanesti, deoarece tanarul isi facea datoria si mai oprea in trafic pe baietii cu tigari. Si i-a dat sa aleaga un alt post de politie inafara de cele ce au legatura cu drumul european. Si ne intrebam de ce mai exista prefect in judetul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce "dragut", geamuri sparte, dreptate nu se face. Nu e tot mai bine sa joci la un casino online, unde ai liniste si pace, si plus la toate si un castig pe seama?!:)

    RăspundețiȘtergere