BRD a încurcat borcanele

Nici băncile nu prea le au cu geografia. La agenţia BRD din Kaufland Suceava a fost instalat un bancomat unde eşti anunţat că poţi plăti facturile Aquatim Timişoara şi Electrica Oltenia.

Îs curios dacă şi la Craiova poţi plăti factura E.ON Moldova sau dacă la Timişoara poţi plăti facturile ACET Suceava.

BRD a încurcat borcanele BRD a încurcat borcanele

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Salut Dinu,

    N-a incurcat nimeni borcanele. O scurta explicatie: la toate bancile, ATM-urile sunt gestionate dintr-un singur loc, in general de la sediul central al bancii, nu din fiecare oras sau din fiecare agentie bancara. Deci textele care apar, ca si facilitatile pe care le ofera bancomatul, sunt aceleasi la toate bancomatele respectivei banci din tara. Cam atat. Si incearca sa faci apel la logica inainte sa scrii ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Logica îmi spune că la bancomatul BRD din Kaufland Suceava nu va fi vreodată încasată vreo factură Electrica Oltenia sau Aquatim Timişoara. Nu ştiam că şi băncile şi-au angajat postaci de serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă cineva nu e de acord cu ce spui tu acolo înseamna că automat e pus de cineva să posteze? Nu chiar toată lumea e impotriva ta. Nu complotează nimeni şi nu te blamează. Relaxează-te, respiră şi poate ai să te gândeşti mai bine.
    Eu plătesc la o anume bancă, facturi către Enel Tulcea. Ca să nu merg până acolo să platesc la o caserie. Simplu.

    Dar pasiunea ta e să te legi de orice, din orice motiv. Eşti jurnalist, nu glumă... te mulezi perfect unui tabloid.

    RăspundețiȘtergere
  4. Facturile către Enel Tulcea le plăteşti cumva la o bancă din Satu Mare?

    RăspundețiȘtergere