skip to main | skip to sidebar

Fiscul n-are bani de un soft pentru creat PDF-uri

Direcţia Generale a Finanţelor Publice Suceava nu are de unde să scoată câteva zeci de euro cu care să-şi cumpere un soft pentru creat PDF-uri.

Pe site-ul Fiscului judeţean sunt publicate mai multe documente ale administraţiilor finanţelor publice din Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei care au fost create în format PDF cu un soft gratuit - ABBY PDF Transformer - care îşi adaugă sigla în fiecare colţ al paginilor.

Aşa se face că anunţurile de jos nu arată mai deloc ca nişte documente oficiale ale administraţiilor finanţelor publice.


Document al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Vatra Dornei creat cu un soft gratuit

Document al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Fălticeni creat cu un soft gratuit Document al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Vatra Dornei creat cu un soft gratuit Document al Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Câmpulung Moldovenesc creat cu un soft gratuit

Articole recomandate:

    Campulung Moldovenesc, DGFP Suceava, Falticeni, Vatra Dornei

Comentează folosind Facebook:

4 comentarii:

  1. le recomand eu un pdf maker moca care nu ataseaza nici un watermark si merge perfect, sa se uite la freeware la mine pe blog :)

  2. penibil... :))

  3. Hahaha!!!
    doPDF e liber, se putea folosi, sau cum spune Codrin - PDF Maker. Dar la cât de instruite sunt persoanele din administrația publică în domeniu, nu mă mir deloc.

  4. De unde să ştie dacă ţoapele de acolo folosesc calculatoarele doar pentru feisbuc şi soliter?

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online