Sondajul care l-a enervat pe Gheorghe Flutur

"Nu mă interesează că avem sau nu 15%. Ne aşteptăm, după mintea lor, să ne dea şi sub pragul electoral. Sunt etnobotanice de campanie aceste sondaje, pe care le dau pe la nas ca să poată pleca fericiţi în vacanţă să aibă impresia chiar că au 55%", a spus Gheorghe Flutur despre sondajele PSD şi PNL.

Potrivit sondajului, în judeţul Suceava, USL ar obţine 52% din voturi iar PDL 15 procente. Procentele USL s-ar transforma, după redistribuire, în 64% din mandatele din Consiliul Judeţen.

Acesta este rezultatul celor două sondaje realizate în paralel de PSD şi PNL:

Sondajul care l-a enervat pe Gheorghe Flutur: În judeţul Suceava, USL ar obţine 52% din voturi iar PDL 15 procente. Procentele USL s-ar transforma, după redistribuire, în 64% din mandatele din Consiliul Judeţen

Harta e preluată de pe blogul lui Radu Tudor.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Bine, dar restul de 33% cine le ia? UDMR-ul?

    RăspundețiȘtergere
  2. UNPR-ul, Partidul Poporului şi partidul lui Becali. Care se nimereşte...

    Eu n-am zis că rezultatele îs pe bune pentru că nu zice nimeni care institut l-a făcut şi pe ce eşantion de respondenţi. Dar văd că stârneşte reacţii cam abrupte şi, cum zice o vorbă din bătrâni, fum fără foc nu iese.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poa sa se nerveze nea Jiji , Suceava nu va mai fi portocalie ! Concediu placut, noi avem grija sa nu mai cistigati alegerile.

    RăspundețiȘtergere