Autostrada Ploieşti - Albiţa - Suceava, duda pregătită pentru campania de anul viitor

Autostrada Ploieşti - Albiţa - Suceava

Campania de anul viitor se va face cu promisiuni de autostrăzi. Subiectul o să prindă în toată Moldova, nu doar în Suceava. Sau, în fine, în orice variantă de regiune desenată pe hartă prin oarece diktat al PDL.

Chiar Emil Boc cu gura lui a spus, la sfârşitul săptămânii trecute, că guvernul PDL pregăteşte construirea unei autostrăzi Ploieşti - Albiţa - Suceava. Noua autostradă ar urma să fie construită prin parteneriat public - privat.

"Sunt în pregătire tronsoane de autostradă de pe Autostrada Transilvania, rămase de la Bechtel și nefinalizate, Târgu-Mureș - Iași - Ungheni, Ploiești – Albița – Suceava, tronsoane care sunt în pregătire în același regim de parteneriat public-privat", a spus Emil Boc, potrivit transcriputului publicat pe gov.ro.

După zece ani şi trei guvernări în care au fost construiţi vreo 432 de metri de autostradă, cam cât de veridică vi se pare voua afirmaţia lui Emil Boc? Sau, mai bine zis, peste câte secole credeţi că judeţul Suceava va fi în sfârşit traversat de o autostradă?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. data stelara 7829, anul 2264
    pregatiti de decolare de pe astrodromul din pufesti. romulanii au furat gardul astrodromului dar klingonienii l-au recuperat.
    echipajul in buna stare dupa betia de azi noapte.
    jan luc picat

    RăspundețiȘtergere
  2. in anul 2500 eu cred ca se va finaliza acest proict de autostrada

    RăspundețiȘtergere