Şeful Poliţiei Fălticeni, prins beat la volan de colegii de la Rutieră

Constantin Gagiu a fost prins de colegii săi de la Poliţia Rutieră conducând maşina personală în stare avansată de ebrietate. Şeful Poliţiei Fălticeni a fost prins vineri noapte pe raza municipiului Fălticeni beat criţă la volanul maşinii personale. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, iar Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava efectuează în continuare cercetări în dosar.

Potrivit buletinului de analiză toxicologie alcoolemie emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, comisarul şef Constantin Gagiu avea o alcoolemie de 2,10 gr ‰ ( la prima recoltare) şi de 1,95 gr ‰ (la a doua recoltare). Povestea o găsiţi pe adevarul.ro

Mie mi se pare foarte ciudat că treaba asta s-a întâmplat chiar în noaptea dinainte de deschiderea Târgului Mărului. Poate că, cine ştie, Gagiu a exagerat cu pregătirile sau, mai bine spus, n-a ştiut cum să se pregătească pentru vizita conducătorilor de partid şi de stat.

Pe cine o fi călcat oare pe bătături? Ne şi noi dăm cu presupusul?

Later edit: Se pare că începând de astăzi Constantin Gagiu ar fi trebuit să fie uns şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Suceava iar vineri noapte a sărbătorit împreună cu colegii din zonă. Mai mult, se pare că şi agentul de poliţie Micu Gheorghiu de la Forăşti care s-a răsturnat cu maşina de serviciu vineri noapte, plecase tot de la cheful dat de Constantin Gagiu.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. SCAPA DE TOATE , DOAR ERA IN CONCEDIU MEDICAL NU? ALCOOLEMIA VENEA DE LA MEDICAMENTELE LUATE IN TIMPUL CONCEDIULUI MEDICAL,,, .MAI VEDEM NOI

    RăspundețiȘtergere
  2. Bause cu cel mai mare interlop din falticeni, cu Florin Lefter:trafic carne vie, trafic de droguri, recuperari bani,etc. Acesta ar fi fost viitorul sef de la DGA. FRATILOR DA CA NU NE FACEM TALHARI NU VOM AVEA SUCCES, ACESTA ESTE MESAJUL SI SA NU UIT, A DOUA ZI DUPA INCIDENT SE PLIMBA CA UN LINGAU PRIN URMA LUI FLUTUR PE LA TARGUL MARULUI. Va salut protectia interna nu doarme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am auzit ca tu esti traficant de carne vie si dupa laturile care iti ies din gura cred ca ai lins multe blide dar nu si filele cartilor. Era atat de corupt incat a promovat mereu pe merit si fara pile. Tu ce ai facut in viata ? Mai stii altceva in afara de a-ti arunca veninul pe gura aia aspurcata ?

    RăspundețiȘtergere