Cum doarme în papuci tanti ANI

Agenţia Naţională pentru Integritate insistă să ne dovedească cât de inutilă este. Băieţii ăştia care încasează salarii de zeci de milioane de lei vechi pe lună doar ca să piardă vremea la birou bând cafele şi jucând Solitaire au descoperit în sfârşit cel mai mare act de corupţie din ţara asta.

Şi anume, au sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie despre faptul că şase deputaţi şi-au angajat rudele la cabinetele parlamentare. Printre ei şi deputatul polonezilor Ghervazen Longher care şi-a angajat fratele la cabinetul parlamentar în anul 2005!

Păi tanti ANI, din 2007 de când ai fost înfiinţată ce ai făcut mătăluţă până acum? Dacă în cinci ani abia ai reuşit să verifici vreo doi parlamentari, când anume să ne aşteptăm să-i verifici pe miile de şefi de deconcentrate şi zecile de mii de consilieri locali şi judeţeni care îşi completează la mişto declaraţiile de avere şi de interese, se află în situaţii de incompatibilitate şi fac afaceri foarte profitabile cu instituţii ale statului. Prin 2050 poate?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii