Sucurile de pomană au adus peste 3.000 de like-uri paginii Iulius Mall Suceava

Ziceam zilele trecute că ar trebui să ne schimbăm numele oraşului în Municipiul Iulius Mall. Şi mare dreptate am avut. Potrivit datelor furnizate de piariştii de la mol, la sfârşitul săptămânii trecute 55.000 de persoane s-au îmbulzit să-l asculte pe Bănică în timp ce înfulecau şaorme sau să-şi cumpere ţoale reduse cu douăj' de bani.

Şi a mai fost îmbulzeală şi la dat like-uri pe sticle de suc. Fiecare like dat în faţa angajaţilor molului pe pagina de Facebook a centrului comercial era cu generozitate răsplătit cu o sticlă de lichid de desfundat chiuvete. Pe etichetă scria Coca-Cola.

Aşa se face că pagina de facebook Iulius Mall a adunat 3.266 de like-uri în doar şapte zile şi a sărit de pe locul şapte fix pe primul loc al paginilor din judeţul nostru, depăşind aici.

Ce ziceţi, punem de o campanie de dat unlike la pagina de feisbuc a molului?

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Vinde Iulius reclama pe site? Daca da, oricum nu ii ajuta prea mult un varf din asta, pt ca nu il pot mentine. Iar daca s-au gandit sa aduca pe site potentiali clienti pentru magazine, nu i-au atins pe junimistii facebuchisti. Deci tot purcoil asta de Like-uri e doar o frectie de care se foloseste departamentul de marketing ca sa isi justifice salariul. Se practica si in companii mai mari.

    RăspundețiȘtergere