Udrea, Flutur, evreii şi Bucovina

Joi, 24 noiembrie: Elena Udrea spune că vrea să înfiinţeze curse charter din Israel spre Suceava.

"Din pacate, turistii israelieni au transport asigurat doar catre Bucuresti si ar avea nevoie si de curse charter catre Bucovina si vestul tarii", a spus Udrea, citată de incont.ro.

Vineri, 25 noiembrie: Gheorghe Flutur le-a găsit deja ocupaţie turiştilor evrei: un Muzeu de Istorie al Evreilor din Bucovina.

"Şeful administraţiei judeţene a explicat, vineri, că acest muzeu urmează să fie amenajat în clădirea în care funcţionează acum Muzeul de Istorie din Siret, din subordinea Muzeului Bucovinei, şi care prezintă o expoziţie permanentă legată de curţile domneşti din Moldova, care este însă perimată şi neinteresantă. Preşedintele CJ Suceava a arătat că această clădire este situată în centrul civic al oraşului Siret, în apropierea celor două cimitire evreieşti din oraş", scrie Crai Nou.


Să fie vreo legătură între cele două declaraţii?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Miine, poimiine vom auzi cum ca Stefan cel mare ar fi fost evreu sau ca si Dracula-Vlad Tepes ar fi fost evreu si ca de fapt nu a fost print transilvanean, ci bucovinean....Si atunci sa vezi puhoaie de turisti in jud. Suceava...hahaha

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca pana si curtile domnesti din Moldova sunt perimate, care or fi actuale ? Chibuturile ?

    RăspundețiȘtergere