De ce nu-i gheaţă pe teflon? Dar de ce nu-s porţi la rugby sau fileu la handbal?

Subiect de campanie electorală şi eventuală sursă de voturi. Atât şi nimic altceva este sportul pentru politicienii locali. Aşa cum fotbalul a fost folosit ca şi instrument electoral şi va fi folosit şi în campania de anul viitor, la fel stau lucrurile şi în celelalte sporturi.

Încercând să vorbească despre una dintre cele mai nesimţite furăciuni din ultimii ani - patinoarele din plastic marca Monica Iacob Ridzi - preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, s-a făcut de râs mai rău decât un novice într-ale politicii.

A venit Ovidiu Donţu în conferinţă de presă şi a povestit cum dovada că patinoarul de la Unirea a fost o afacere pedelistă este faptul că suntem în luna decembrie şi pe acel patinoar încă nu există gheaţă. Video aici.

Dacă înainte de ieşi cu pieptul înainte în conferinţa de presă ar fi dat o simplă căutare pe goagăl, Ovidiu Donţu ar fi aflat cu siguranţă că este vorba despre un patinoar cu suprafaţă uscată. Adică fără gheaţă.
Aşa, vorbind din auzite, Donţu nu a reuşit decât să îngroape un subiect important, o furăciune dovedită pentru care fosta ministresă Ridzi a fost luată la întrebări chiar şi de Curtea de Conturi.

Cum pare interesat de sportul din municipiul Suceava, îi recomand lui Ovidiu Donţu ca în alte conferinţe de presă să se întrebe de ce nu se montează fileu la meciurile de handbal, de ce nu sunt coşuri pe Areni, de ce nu sunt buturi la volei, de ce nu se folosesc rachete la hochei, crose la tenis de masă, pucuri la minifotbal sau porţi la rugby.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii