Mormântul lui Ilie Cleopa, tratat cu whiskey

La căpătâiul fostului stareţ al Mănăstirii Sihăstria, arhimandritul Ilie Cleopa, lumânările ard într-un pahar de whiskey. Fotografia e de duminică, 4 decembrie 2011. Cred că numai în România poţi asista la una ca asta.

Oare cum se face că într-una dintre cele mai populare (şi populate) mănăstiri din România, mormântul unui călugăr despre care multă lume a spus că a fost un sfânt este decorat acum cu pahare de whiskey.

Chiar nu s-a găsit o candelă acătării în toată mănăstire? N-au avut bani să cumpere una? Greu de crezut mai ales că Mănăstirea Sihăstria administreză vreo câteva sute de hectare de pădure.

Mormântul lui Cleopa, tratat cu whiskey

Mormântul lui Cleopa, tratat cu whiskey

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Pai ce sa faca calugarii de-acolo cu paharele, dupa chiolhanurile care se desfasoara colea? Sa le-arunce sa vada cei de la Rosal? Nu, mai bine le folosesc drept candele. Is curios cu sticlele ce fac ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. salut, am o intrebare: - Nu sti cumva de unde se poate cumpara "sfesnicul", nush exact cum sa ii spun, unde arde candela? Te rog daca sti lasa-mi un mesaj la adresa misu_cosma@yahoo.com

    mersi!

    RăspundețiȘtergere