[UPDATE] Primarul Gabriel Şerban a plecat cu maşina de serviciu la ski în Austria. "Nu văd unde e problema", spune Şerban

La trei zile după ce toată presa naţională a vuit despre impotenţa primarului Gabriel Constantin Şerban, acesta s-a suit în maşină şi a întins-o la ski în Austria. Evident, ca să se antreneze pentru jumătatea de pârtie care va fi inaugurată în februarie la Câmpulung Moldovenesc.

Deja toată lumea din Câmpulung a aflat că Şerban şi-a dus soţia şi soacra în concediu cu maşina de serviciu. Este vorba de fapt de o maşină de teren care aparţine Centrului de Informare Turistică, aflat în subordinea primăriei.

Se pare că nesimiţirea primarului care a transformat staţiunea Câmpulung în pesiaj selenar nu cunoaşte limite. Individul nu are absolut deloc reţineri în a folosi un bun public în interes personal.

La nivelul de ridicol la care a ajuns, despre Şerban ar trebui să se vorbească prin presă doar la mişto. Sau doar despre măgăriile făcute cu fonduri publice. Trist este că se găsesc fomişti care se chinuie să-i cureţe imaginea de rahatul adunat în ultimii ani.

Şerban are însă norocul să fi trădat cu folos. Anul ăsta va primi bani pentru pârtie, drumuri, paranghelii etc. Ar fi totuşi masochism maxim dacă câmpulungenii ar alege din nou un primar care a recunoscut că nu mai poate.


UPDATE: Colegii de la informatiata.ro au vorbit cu primarul Gabriel Şerban pe acest subiect:

Contactat telefonic, Serban a confirmat ca este cu masina de serviciu in Austria dar spune ca nu ar fi vreo neregula din moment ce inainte de concediu a depus cerere la dosar prin care solicita masina. Cu alte cuvinte a luat masina cu aprobarea gestionarului Centrului de Informare Turistica din oras. „Din punctul meu de vedere lucrurile sunt in regula, am plecat perfect legal. Daca se intampla ceva cu masina pe drum, vreun accident sau se strica, platesc reparatiile din banii mei. Asa ca nu vad unde ar fi problema”, spune Gabriel Constantin Serban.

Noroc ca Serban nu e sef pe la ISU ca ar fi plecat in concediu, tot pe baza de cerere, cu vreo autospeciala, sau cu jeep-ul MAI cu tot cu girofar, noroc ca nu e prefect ca tot in jeep-ul cu girofar ar fi nimerit si noroc ca nu e sef la Ambulanta, ca ar fi plecat in autosanitara.

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Aşa si ? Instituţia care să sanţioneze astfel de comportamente nu mai există de mult. La noi se merge pe principiul "cât eşti la putere fură tot, nu e al tău dar pricum nu are cine să te tragă de urechi", sau aşa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Instituţii există, nu asta e problema. Faptul că nu îşi fac treaba e grav. Dar nici nu are cum să fie anchetat şi trimis în judecată din moment ce este văzut foarte des la rachie cu judecătorii şi procurorii din târg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stau si ma intreb de ce nu la invitat si pe domnul Flutur care se pare ca il sutine in tot ceeace face , am dori sa vedem o luare de pozitie .Serban este membru PDL deci oameni buni va dati sema ca toti sunt la fel se acopera unul pe altul .Vorba romanului spune -mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti . Este impotent sa dea fata cu cetatenii si sa dea socoteala .
    Domnule Flutur va cerem sa interveniti si sa va trageti la raspundere subordonatul politic care va face de ras is va face multe deservicii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu este primul si nici ultimul,care foloseste masina de serviciu in interes personal,este o obisnuinta pentru totii portocalii...

    RăspundețiȘtergere
  5. porcilr vam dat nume corect nu va convine10 ianuarie 2012 la 18:12

    Ce Primari din 90 incoace ,cunoasteti voi pui de vipera ,comunist-securista ,au facut ce a facut acest primar serban ?Scoateti la iveala voi ?Nici cainii comunitari nu o sa va minince daca se intorc inapoi securistii si comunistii vostrii,o sa traiti voi bine care desinforati opinia publica ,Milioanele de cetateni a acestei tari nu va mai cred asa ca latrati in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  6. usurel, mai baiatu' asta de mai sus! ia si-mbuca ceva inainte de a racni! numara frumos, pe degetele de la o mana, "realizarilii" lui serban, si , daca-ti ies mai multe decat nota pe care ai luat-o la bac, inseamna ca ai trecut fraudulos in clasa a II-a. in rest, despre securisti si altele, asemenea e bine sa te uiti prima data in ograda proprie si apoi sa graiesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. ghinion ca nu e sef la pompe funebre, poate ar fi plecat in dric!

    RăspundețiȘtergere
  8. Este in schimb sef de comunitate /Primarie/ si din banii comunitatii si cei comunitari s-a inftuptat destul de mult. Numai la statia de epurare, care a fost reabilitata s-a infuptat cu aproape un milion de euro. Sunt utilaje prezente pe hartie si absente in fapt. Sunt, de exemplu, gratare de fier cu preturi de WV nou nout. Nu v-ati intrebat nici odata de ce institutia care administraza statia de la Suceava nu a luat-o in gestiunea sa? Cand au venit cei de la DNA si l-au untrebat de ,,sanatate" (fiindca este tot un cuvant la moda) a fugit la cel ce conduce de fapt Primaria, adica la consilierul Niga Gheorghe, zis si Ghiocel. Acesta l-a dus repede la seful hotilor PDL din judetul Suceava, adica la Gheorghe Flutur, care l-a scapat de DNA in schimbul tradarii.
    La Primaria Campulung Moldovenesc este o gasca de hoti in frunte cu primarul imp. Constantin Gabriel Serban!
    PS imp.= IMPOTENT

    RăspundețiȘtergere