skip to main | skip to sidebar

Şi-a regăsit Şerban echilibrul? Primarul de Câmpulung a renunţat la procesul prin care cerea despăgubiri pentru că nu poate să procreeze

Joi, 13 ianuarie, a fost programat primul termen din procesul în care primarul municipiului Câmpulung, Gabriel Constantin Şerban, îi solicita Valeriei Lucescu, o pensionară din localitate, daune de 400.000 de lei pentru că din cauza ei nu ar mai fi putut procrea. Citeşte aici detalii incredibile privind plângerea depusă de Şerban.

Joi, primarul Şerban nu s-a prezentat la proces. În schimb, judecătorul a anunţat că în ziua anterioară procesului primarul Gabriel Constantin Şerban a depus o declaraţie autentificată la notariat prin care anunţa că renunţă la plângere şi la orice pretenţii faţă de Valeria Lucescu.

Evident, decizia primarului a fost determinată doar de amploarea provocată de acest scandal în mass-media. Dacă ar fi fost după capul lui Şerban, sunt sigur că săraca femeie ar fi trebuit sa-şi vândă casa pentru a plăti despăgubirile solicitate de primarul de Câmpulung Moldovenesc.

Articole recomandate:

    Campulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Serban

Comentează folosind Facebook:

1 comentarii:

  1. o fi reusind sa procreeze in concediu si nu mai are plangerea lui baza

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online