[VIDEO] Angajaţii Termica au îndurat ploaia şi ninsoarea la protestul de la Primărie

Peste o sută de angajaţi ai societăţii de termoficare a municipiului Suceava au protestat luni după-amiază în parcarea Primăriei Suceava. Oamenii au înfruntat o vreme câinească pentru a cere Primăriei Suceava să-şi plătească datoriile către Termica SA.

Sindicaliştii au scandat sloganuri şi au purtat pancarte adresate primarului Ion Lungu. Protestatarii au luat la ţintă şi guvernul Emil Boc şi partidul de guvernământ. Printre altele, s-a strigat "Producem megawatt, nu vindem zarzavat!", "Capitalul micşorat, DNA asigurat" şi "Nu producem noi, cât furaţi voi!".

O delegaţie a sindicaliştilor a fost chemată la discuţii de primarul Ion Lungu iar după jumătate de oră cele două părţi au anunţat că vor relua discuţiile la 10 februarie. Primarul Ion Lungu a afirmat că sindicaliştii ar fi încercat să politizeze acest demers. Se pare câ până la viitoarele negocieri sindicaliştii vor renunţa la proteste de stradă.


Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. La cat castiga ei si la cate privilegii au ar trebui sa mearga si pe front si tot nu ar fi de ajuns.Verificati averea lui sacrieru care in fond este un semianalfabet,luati-l la bani marunti si veti vedea ca ii doare-n cot de suceveni.O sa vina clipa cand nu vor mai avea un oras de sclavi care sa-i plateasca regeste iar ei sa-si bata joc,cu scarba de noi toti.De cat sa platesc salariile acestor inbuibati mai bine platesc gaz la rusi pana mor,jigodii ipocrite.

    PUPATI VIITORUL PE PORTOFEL CA NU MAI AVETI MULT.

    RăspundețiȘtergere
  2. 95% din cei care striga si au pancarde cu tiranul, tirania, dictatorul, dictatura sunt activisti, vatafi usl, votaci platiti de usl-uniunea stalinist leninista. Aceste maimute au dublu rol. Spala creierele celor slabi si ii compromit pe cei care au plangeri, doleante reale. Ii compromit pt ca daca va veni usl-ul la putere sa stie cum si pe cine sa calmeze.

    Tot votaci, activisti si vatafi usl sunt si maimutele care stau cu poporul si populatia in gura.Vezi tot felul de dubiosi care mai de care mai vocal "poporul vrea...","populatia s-a saturat..."! Vor sa dea de inteles maimutelor ca dupa stapanii lor, arivisti usl, ei sunt urmatorii care vorbesc in numele a 22 mil.oameni.

    Va spun cu mana pe inima ca cei mai mari nenorociti din Romania care doresc distrugerea ei sunt voiculescu, vantu, iliescu, nastase, ponta , antonescu, si lista poate continua ! pe voiculescu si vantu i-as executa fara mila pentru terorism mediatic, iar pe lacheii lor le-as confisca averile si i-as trimite in siberia.

    Si eu, ma numar printre cei ce sustin acest guvern si pe presedintele TRAIAN BASESCU, deoarece, au fost primii care au deconspirat legaturile de tip mafiot din economie si administratie. De asemenea, au depus un efort substantial, in ceea ce priveste adoptarea unor legi de mare insemnatate, cum ar fi cea a invatamantului, toate, perturbate de o opozitie, ce respinge tot ce se dovedeste a fi benefic pentru ROMANIA (din ura si invidie). Ce opozitie este aceea care dezinformeaza forurile europene, si propune masuri punitive impotriva propriei tari.

    Eu nu sunt membru al niciunui partid politic, nu detin nici o functie in aparatul de stat si nu am contracte cu statul, nu sunt pentru ca un partid politic sa ramana vesnic la putere, dar vreau sa stabilim cine conduce Romania prin vot si nu iesind in strada. Stiu ca se fura la vot, S-A FURAT MEREU SI SE VA FURA INCA 100 DE ANI dar niciodata atat de mult cat sa schimbe soarta alegerilor.

    Poate in vreo comuna amarata unde diferenta este de cate 4-5 voturi. Si ma tem ca personajele propuse de actuala opozitie nu reusesc sa castige increderea oamenilor si vom avea surpriza ca papagali gen DDD sa ia mai multe voturi decat in mod normal. Inchipuiti-va cum o sa arate Parlamentul (care si asa are o imagineeee...) cu asemenea personaje. Mai rau decat cu Irina Loghin si Dolanescu.

    IMPERATOS

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnilor dezaprob total aceste manifestatii care nu face bine acestei tari supra saraca ,in ceea ce priveste demisia parlamentarilor (USL) sa plece sa nu se mai intoarca niciodata in viata politica ...romanului daca`i dai ceva la pensie si ajutor social ai votul lui ...asa au fost invatati de PSD, din pacate.... , ajutoare peste ajutoare, ca parca devenisem o tara de handicapati si asistati social ...n-am auzit nici un manifestant sa critice guvernul ca n-a sprijit indeajuns mediul PRIVAT sa creeze locuri de munca, care sa absoarba din nr. somerilor de la stat ..din pacate nu ...numai aberatii ca n-au crescut pensiile , ca s-a taiat nustiu ce ajutor etc....suntem jalnici din pacate ...si cel mai trist e ca n-avem varianta de inlocuire pentru ca Pnl`ul s-a grabit sa alieze cu PSD`ul doar doar or apuca ciolanul ....

    Daca aveau un pic de coloana si isi pastrau ideologia eu zica ca erau mai castigatori ....

    Cand te uiti la pitigoii astia doi pe care i-a impins voiculescu si vantu sa ne zapaceasca cu lozincilele lor, poate , poate scapa si ei de zgomotul catuselor ,,tiranului Basescu" care din ce in ce este tot mai aproape de urechea lor, cand fac ei pe cocosei si pun conditii imperative guvernului te apuca rasul!!

    Cand o sa li se taie atele papusilor astea doua vor cadea ca doua carpe, ceea ce si sunt in momentul de fata pentru acesti infractori economici, voiculescu si vantu! O... bieti actori..viata e un teatru trist!

    Si mai usor cu binele si cu reprezentarea poporului pe care ziceti voi ca ii reprezentati, mercenari,mafioti,hoti,uslisiti penibili platiti oamenii sa iasa in strada,le dati bomboane copiilor, JOS MAFIA, JOS PSD SI PNL.

    Sa fie clar, voi care toata ziua sunteti in lumina reflectoarelor de pe scena lui voiculescu si vantu, alaturi de pseudojurnalisti sau pseudoanalisti ca ciuvica, ciutacu, badea, razvan popescu, dragotescu, striblea, gadea, oana stancu, dana grecu, nistorescu, dinescu, rosca stanescu, bogdan chireac, hurezeanu....etc si alti pitecantropi ca voi care sunteti pe statele de plata si primiti bonusuri consistente oferite de acesti inculpati penali, dar nu din munca lor, din a noastra, furata de ei, cu ajutorul politicienilor corupti, si ocrotita de voi doi care ati ajuns pana acolo incat sa cereti condamnarea si blocarea finantarii Romaniei in Parlamentul European. Rusine sa va fie,tradatori ce meritati un zid ca CEAUSESCU!.

    ARA TARA-N LUNG SI-N LAT

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a extins influenta USLista si la Termica unde stau nesimtitii aia cu salarii mari si au propriul lor stat in stat de atata timp. Afara cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil ca au si ei nemultumirile lor si mai ales frustrarea ca exista pericolul falimentului insa trebuie sa aiba incredere in Primarie, sa accepte modernizarea si sa nu se lasa manipulati de USL.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusine Termica!!! atzi ajuns unealta de manevra a USL

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa ce ca iau niste salarii nesimtite cum s-a speculat,si dupa ce ca lucreaza jumatate de an,atat cat este nevoie de furnizarea caldurii ,vin si politizeaza protestele.Nu au nici un argument solid sa fie de partea Usl-istilor si totusi se intampla!

    RăspundețiȘtergere
  8. Angajatii Termica sunt in stare sa zica ca Primaria e de vina ca ploua afara in timpul protestului lor. Chiar nu vad ce eforturi se depun pentru a se gasi o solutie? Ar fi tare bine daca USL ar inceta sa manipuleze oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dl Zara, sunteti membru PSD sau luati vreun comision de la termica ca atata ii pupati pe toate partile?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dl Zara nu este membru PSD. nici nu cred ca va fi. In schimb este sipatizant PNL, are foarte multe like-uri date pe facebook la PNL

    RăspundețiȘtergere
  11. poate se astepta la ceva premii din partea PSD! sau poate pentru ca asa e trendul acum... presa impotriva lui base...
    oricum manipularea rules!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu înţeleg. Dacă nişte oameni sunt în stradă (indiferent de cine i-a adus acolo sau dacă sunt sau nu membri de partid) şi strigă ceva împotriva cuiva, oricui, presa nu ar trebui să mediatizeze aceste manifestări?

    Văd că uiţi că eu am fost cel care aspus că mitingurile au fost deturnate de USL. Citeşte aici: http://www.dinuzara.com/2012/01/pro-smurd.html

    RăspundețiȘtergere