[VIDEO] Protest la Suceava - duminică, 22 ianuarie. Politicienii au rămas acasă

Vreo 50 de persoane s-au strâns duminică seară în piaţeta de la Biserica Catolică, vizavi de Palatul Administrativ. Trei sferturi dintre ei erau pensionari. Spre deosebire de protestele de zilele trecute, pe acolo nu era niciun membru de partid. Cel puţin niciunul pe care să-l recunosc.

S-a cântat "Deşteaptă-te române!" şi "Imnul Golanilor". S-a scandat "Jos Băsescu!", "Demisia", "Hoţii" şi "Ieşi afară, javră ordinară!".

Faţă de zilele trecute, în seara asta am văzut oameni foarte supăraţi nu doar pe Traian Băsescu şi Emil Boc ci şi pe UNPR, UDMR şi pe parlamentarii minorităţilor naţionale. S-a scandat "Jos UDMR!" şi "Oprea şi cu gaşca lui, trădătorii neamului!".

Interesant e că faţă de zilele trecute oamenii au fost mai vocali şi mult mai dornici să-şi exprime punctul de vedere:


Trimiteți un comentariu

27 Comentarii

  1. Cred ca ai cam incurcat datele, e vorba de 22 ianuarie. Oricum nu ma mai mira pentru ca si cu numararea participantilor stai la fel de prost.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAR PENTRU CA NU AU FOST "LIDERII" IN PIATA NU INSEMNA CA PROTESTUL NU A FOST POLITIC. STII BINE CA APROPE TOTI DE ACOLO AU CARNETE ROSII SI GALBENE....SAU ROSU CU GALBEN ...NU MAI STIU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ancuta

    Este adevarat ca rromii si usl ne-au facut de ras in intreaga lume.
    Daca pana acum vuiau ziarele din intreaga lume despre prostiile pe care le-au facut rromii prin strainatate acum se vorbeste despre protestele opozitiei.
    RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceste proteste nu vor aduce nimic bun Romaniei. Sucevenii sunt manipulati si sunt chemati de liderii USL la protest fara insa ca acestia sa le ofere o alternativa sau solutii...le ofera doar ceai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Proteste inutile. USL-ul sa mai lase circul facut pentru a aparea pe canalele mogulilor. Sa vina cu solutii concrete in parlament si nu sa prosteasca copii pentru a sta in frig in strada.

    RăspundețiȘtergere
  6. Clar, daca se spune de 50 inseamna ca au fost 20 de sustinatori usl. La astia ar trebui sa le duca si pitza acolo, nu numai ceai. Merita clar asta

    RăspundețiȘtergere
  7. NU CREDEAM SA-NVAT A IUBI VREODATA…DICTATURA !. In ziua de azi nu ne-ar fi greu sa sesizam cat de grosolana e manipularea.

    Nu ne lasa insa starea de comoditate si gandirea alterata.E mai comod sa “gandim” prin intermediul antenelor, create din valuta CRESCENT si a (i)REALITATILOR, indopate pe aripile VANTULUI, camuflate cu ELAN sau GHITA (ultimul nume apartine unui porc, dupa cum stiti ca i se mai spune acestui animal de curte dabuleniana).

    Nu-i iubesc deloc pe extremisti, dar, de la unul de-al lor, am retinut, cu multi ani in urma, un mare adevar: comunismul va disparea numai dupa ce vor muri trei generatii consecutive (ultima, cea traitoare in comunism, si copiii si nepotii acesteia!).

    As face eu o mica corectie: e valabil acest lucru doar pentru familiile obisnuite; nomenclaturistii vor pieri (din punct de vedere al metehnelor comuniste, dupa mai mult de trei generatii).

    Cei mai multi dintre romani n-au “timpul” necesar discernamantului pentru ca niciodata n-au fost ajutati in acest sens, nici de catre familie, nici de catre scoala si societate si, nici nu se obosesc sa lectureze si mai ales sa aseze invatatura ca fundament al gandirii proprii.

    OVIDIUS PUBLIUS DONTU

    RăspundețiȘtergere
  8. NU CREDEAM SA-NVAT A IUBI VREODATA…DICTATURA !. In ziua de azi nu ne-ar fi greu sa sesizam cat de grosolana e manipularea.(II)

    Nu-i asa ca suntem indurerati de soarta miliardarilor de carton, a revolutionarilor trisori, a medicilor si profesorilor corupti ?. Cum nu-i asa, cand aderam la “lupta” lor pentru privilegii ce se anunta pierdute?.

    Ma vad obligat sa reiterez precizarea ca observatiile mele nu privesc in totalitate castele la care am facut si voi mai face referiri, ci ele au ca punct de plecare atitudinea unor personaje reale, cunoscute de mine,si nu pe toti militarii, profesorii, medicii, jurnalistii…, iar in ceea ce priveste revolutionarii, acestia nu exista de fapt…exista doar mortii, ranitii si urmasii acestora…si…declansatorii (nu ma indoiesc de faptul ca statele din care au provenit declansatorii evenimentelor i-au recompensat pe acestia, evident, tot pe spinarea noastra!).

    Pe de alta parte nu cred ca sunt putini aceia care-si amintesc cine sunt parintii si ce-au facut acestia in comunism, ai odraslelor ajunse acum in fruntea bucatelor. Asa cum eu stiu pe tatal unui ziarist cu ceafa groasa ,indopat in copilarie cu bunatati inaccesibile clasei muncitoare, dar provenite din sudoarea ei, precum: lapte praf MILUPA, bomboane vietnameze, ladite cu capsuni, legume de tot soiul, ori salamul de Sibiu, curcanul sau gasca saptamanala, frumos ambalata in pungi de catre nea Toader, numai de pus la cuptor….si,tOate, fara sa-ti pui in pericol banii personali !-sunt convins ca si parintii vostri, ai celor mai tineri, v-ar putea povesti destul, pentru a va feri de eroarea pe care poate ati facut-o macar o data in viata, votand pe Iliescu si camarila securisto-comunista, adica pe ilustrii privilegiati.

    Cum sa nu-l slujeasca pe motanul FELIX, acest fiu ?;d oar au aceeasi fibra !.E pe deplin meritata sustinerea noastra! Deci , la lupta!

    OVIDIUS PUBLIUS DONTUS

    RăspundețiȘtergere
  9. NU CREDEAM SA-NVAT A IUBI VREODATA…DICTATURA !. In ziua de azi nu ne-ar fi greu sa sesizam cat de grosolana e manipularea.(III)

    Dar avem atat de multe alte lucruri de sustinut, incat numai uniti si impanzind strazile vom invinge! Iesiti sa-l sustinem pe amaratul de revolutionar care in decembrie ’89, era plecat din tara, revenind cand a fost nevoie sa se treaca in monitorul oficial ca revolutionar si primind doar 500 m2 teren intravilan, un spatiu comercial si cei circa 600 de euro lunar! Pe viata ! Din ce sa supravietuiasca bietul de el!.

    Dictatorul de BASESCU, impreuna cu BOC, secondati de ELENA UDREA si restul guvernului de ‘neispraviti’, nu se vor multumi doar cu taierile beneficiilor acestei caste, ci, ataca si fibra armatei romane,(cica ramasa fara grade!-recunosc ca aici sunt si eu”privilegiat”, nedegradandu-ma nimeni, ba mai posed si livret militar, fara modificarea gradului-sic!).

    Mai ales,asa-zisii aparatori de drepturi ale umanitatii, saltimbancii: razvan dumitrescu ,mircea badea, radu tudor, gadea, grecu, baba zoe, sau cel cu “vorbe grele”, chiar si mircea dinescu, stelian tanase, ca sa nu mai vorbim de marele maestru chirieac ori ciuvica…oare acestia stiu sa citeasca o decizie de pensionare a militarului caruia dictatorii i-au redus pensia cu 13 milioane lei ?.

    Cat or fi avut inainte? 15 ?,20?. O fi ramas, saracul, cu 2 milioane? Sau, numai cu 7? Ori 40, 45, 60, 80 ?.Cati ani o fi lucrat sau “stat” in armata? S-a pensionat la 55 de ani? Sau la 37, 40, 45?.

    Pana nu vad cine le-a dat diploma de jurnalisti nu cred ca acestia stiu sa citeasca; numai dom’profesor felix ii poate scoli atat de riguros! Sunt sigur ca si medicul pe care l-am vazut si eu venind la farmacie sa incaseze banii pe medicamentele aduse spre vanzare, (cam de 16 milioane intr-o luna! ),e total impotriva dictaturii de a da socoteala, cui?.

    Aceluiasi nenorocit guvern si presedinte!.Sa-l ajutam si pe el sa-si poate creste suma primita pe langa asa de micul lui salariu!. De ce sa ne abandoneze dupa moartea noastra? Mai putem “supravietui’ in retetele lui! Dictatorii nu ne lasa nici morti; cica vor sistem controlat

    RăspundețiȘtergere
  10. NU CREDEAM SA-NVAT A IUBI VREODATA…DICTATURA !. In ziua de azi nu ne-ar fi greu sa sesizam cat de grosolana e manipularea.(IV)

    Asta ne mai trebuie noua!. Tot la sanatate a mai aparut o..mihaila,frumusica la chip, dar hidoasa, gaunosa in rest. Ne intreba daca stim ca noua lege nu mai asigura copiii celor care nu au serviciu, cand de fapt ea nu stia ca, pana la varsta de 18 ani sunt asigurate toate persoanele, fara conditii; ca si asistenta de urgenta, asigurata tuturor cetatenilor. Halal conducatoare de grup medical !.

    Anul trecut nu s-au simtit deloc bine nici profesorii.O nesabuita lege a invatamantului i-a obligat la un bacalaureat cat mai cinstit.Cine mai da bani unui supreveghetor sau corector care sta sub camerele de supraveghere ?.(Despre meditatii, mucles!). Si daca dictatorilor le vine ideea de a-i mentiune si pe profesori la scoala timpul de 8 ore, pregatindu-si orele viitoare sau dand meditatii gratuite, in locul celor 18 ore saptamanal ? 18 ore e déjà tare mult; s-ar impune reducerea cifrei la 8, nu? Da, dar zilnic !.

    Tragedia natiunii vine, mai ales, de la faptul ca tinerii invata ca pot trai fara munca, asistati de statul paternalist, slujind vechii si noii privilegiati, cu precadere aciuati in partidele de stanga si stangiste, fara bagare de seama. 2012 este un an crucial cu adevarat !. Cei care au votat macar o data pe Iliescu si ai lui ar trebui sa se abtina de la ‘restaurarea” acelorasi !

    Daca schimbare inseamna nastase, hrebenciuc, abramburica, procuroarea comunista norica,hasoti ,felix,andon, vantu,geoana,etc…si ultimii pe lista: ponta si antonescu (ei chiar sunt la capatul sforilor!), EU MA SEPAR, SI…IUBESC DICTATURA ! VAI DE CEI CE POT APLAUDA DUPA ALEGERI VICTORIA ALTORA CA FIIND A LOR,CAND DE FAPT LE VA FI INFRANGERE !.

    OVIDIUS PUBLIUS DONTUS

    RăspundețiȘtergere
  11. De cand 1000 de barzauni , fie ei (desi nu-i nici pe departe cazul , din contra as zice) floarea intelectualitatii, elita gandirii si gandurilor, spuma marii , Romania pura insasi , ce sa mai , mari oameni , mari caractere ,de cand 1000 de barzauni stransi zilnic in centrul unei capitale pot determina in acea tara alegeri anticipate si cadrerea guvernului .

    Las deoparte ca nici daca era 100000 sau 1 milion acest lucru, alegeri anticipate, nu veneau asa, de la sine , ca vor securistii.

    Suntem dementi ? Mai acum un an sau doi (ce repede trece timpul, nu-i asa ) ) se cereau alegeri anticipate si ca dl Boc sa-si dea demisia din cauza ca unul se aruncase in cap in Parlament. Tineti minte ? Exact aceleasi discutii :daca un cetatean se sinucide in fata guvernului, atunci musai guvernul trebuie sa plece !.

    Suntem nebuni . Si dementi ?!. Apoi profesoara snur , 100 de zile a stat, n-a baut si n-a mancat , in greva foamei a intrat . Iarasi discutii de ciuvici, ciutici , gadici ; Cum domnuleeeee, o femeie, mama Romaniei, Romania insasi face greva foamei si Boc nu-si da demisia ?. Dicaturaaaa, vrem libertate, asuprire , comunism, etc....

    Suntem nebuni ? Cred ca da , din moment ce purtam aceleasi discutii de ,iata, doi ani. Din ziua in care dl Boc a fost numit prim ministru, din acea zi Ciuvica i-a cerut demisia. Ca n-avea basca, ca Mazare.

    Trebuie sa ne luam chiar dupa toti labarii ? Eu cred ca nu. Voi credeti ce vreti. Doar e dictatura , nu-i asa ?.

    HORATIUS

    RăspundețiȘtergere
  12. …Nu te increde in glasul lor de sirena , asta-i cotarla batrana , in serviciile lui Felix. La fel cum Felix si uslasii si-au trimis 20 de insi in Spania sa o faca pe diaspora , cotofenele uslase ataca acolo unde se cred vulnerabili.

    De asta vor sa puna un nor de ceata intre diaspora si alegatori, de asta ataca la Udrea, fiindca desi femeie este extrem de eficienta politic vorbind, de asta ataca la ministrul de externe, pentru ca ar putea fi un contracandidat extrem de periculos(compara numai CV lui Antonescu si cu cel al ministrului de externe).

    Cotofenele uslase au un plan bine elaborat, din fericire actorii, adica noi, publicul, poporul s-a schimbat.

    VULTURUL RABDATOR

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu se mai poate unde te uiti numai dictatura,apoi copilotul si repetentul nu mai au rabdare ,vor sa vina la putere sa scape tara de dictatura,mai ales ca maine se da sentinta in dosarul Trofeul calitatii si e in curs dosarul finantarii campaniei lui Geoana in 2009.e dictatura mare ,nu se mai poate asa JOS BASESCU,nu ne lasa sa furam in liniste cum ne lasa domnul Iliescu

    RăspundețiȘtergere
  14. …La Brasov cameramanii si azisii reporteri de toata jena ii aranjau cu mana pe infractorii zis revolutionari -- vreo 50, ca sa dea bine la camera, le faceau semn cand sa scandeze, filmau numai de aproape gloata de infractori inghesuiti unii in altii ca sa para multi, umflau ametitor cifrele de prezenta, desi erau doar o mana de rebegiti condusi de infractorul notoriu, Dorin Lazar Maior si cativa pnl-isti trimisi de istericul Aristotel Cancescu, presedintele CJ...o diversiune ordinara a turnatorului Felix ce nu are nici o legatura cu jurnalismul, ci doar cu manipularea gretoasa a nespalatului aluia...




    …În pieţe au început să iasă zilnic oameni disperaţi, amestecaţi cu protestatari de profesie. Disperaţii au plecat de-acasă cu gândul la Smurd, la Arafat. Pe drum, şi-au adus aminte de toate belelele adunate în ultimii ani. Şi fiindcă trebuiau să poarte un nume le-au zis "Jos Băsescu". O mie- două de oameni, într-o Capitală de peste două milioane, nu înseamnă nimic. Câteva sute, într-un oraş de zeci, sute de mii - nu înseamnă nimic. Dar, dacă la ei se uită cinci milioane (televiziunile au făcut ratinguri ca la balamuc) - fandacsia-i gata. Cinci milioane îşi vor aminti şi ei de pâinea copiilor, de ratele la bancă, de facturile la întreţinere, de taxe şi impozite... Pericolul nu e atunci când cele două trotuare pline cu oameni de la Piaţa Universităţii se întâlnesc pe carosabil, ci va fi atunci când foamea va învinge frica, iar cei din stradă vor face joncţiunea cu cei din faţa televizorului. Asta se numeşte explozie socială. Şi liderii sindicali nu vor mai fi acolo, ca să conducă dansul pinguinului.



    …Pai de ce sa explodez cand alternativa la actuala putere e PSD ?. Terminam cu prostiile si cu "protestele" din piata ? Azi la radio am auzit cum in Budapesta 10.000 de oameni fac miting pentru ca s-a taiat licenta unui post de radio. 10.000 de oameni. Pai la noi pentru motive mult mai serioase: foamete, coruptie, dictatura, tirani, blonde, pitici etc, au iesit 800 de speriati care nu sunt in stare dupa 10 zile sa formuleze niste cerinte exacte. Pe langa astia 800 de speriati mai sunt vreo 200 de "activisti" de rang 2-3 evident ca sa nu-i recunoasca lumea de pe la tv. In general sunt membrii din aripile de tineret ale partidelor.

    CALISTRAT NECHIFOR OBEZUS IMPOTENTUS

    RăspundețiȘtergere
  15. m-am saturat de toti milogii care au beneficiat de sistem atatia ani si acum brusc au devenit anti-sistem cand au inceput sa dispara fondurile care le permiteau sa stea acasa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce-a mai făcut tiranul

    În acest weekend, tiranul a nins. A dat ordin la Meteo şi, dintr-odată, fulgi mari au început să cadă peste Capitală. Nori albi s-au adunat suspect de repede în zonele fierbinţi ale luptei cu dictatura.

    A nins nu doar în Piaţa Universităţii, ci - stranie coincidenţă! - şi la Palatul Cotroceni, şi la Palatul Victoria, fenomen meteorologic rar întâlnit într-o democraţie.

    Cumpliţii fulgi de nea au fost trimişi asupra poporului, fără milă, exact acolo unde putea fi zgâlţâită tirania. Doar naivii ar putea crede că a fost voia Domnului; în mişcarea suspectă a fulgilor de nea se simţea, omniprezentă, mâna lui Zeus...

    Împotriva dictaturii s-au ridicat oameni curajoşi, precum Crin Antonescu (reîncarnarea lui Gheorghe I. Brătianu), Victor Ponta (care are profilul moral al lui Iuliu Maniu) şi Ion Iliescu (adevăratul Corneliu Coposu).

    Adevăraţi martiri ai neamului, aceştia îşi duc martiriul cu demnitate, asumându-şi o disidenţă periculoasă. Viaţa lor în tiranie este un coşmar: sunt nevoiţi să folosească limuzine cu aer condiţionat (ca să răcească, să facă gâlci sau chiar pneumonie), locuiesc în zonele de lux ale Capitalei (pentru a fi ţinuţi sub observaţie de poliţia politică) şi sunt legaţi seară de seară cu fire perfide, în studiourile TV, sub pretextul că li se pune lavalieră (aşa cum sclavii de pe vremuri erau ţinuţi în lanţuri).

    Circulă informaţii că unul dintre patrioţi (se pare, Crin) este supus unui sever arest la domiciliu, dovadă faptul că e văzut foarte rar ieşind din casă, şi atunci numai după-amiază.

    Disidenţii din partidele de Opoziţie sunt hăituiţi prin vile de protocol social-democrate şi prin conace liberale, aşa cum înaintaşii lor, în anii '50, au pătimit la Aiud sau la Canal. Unii sunt alungaţi departe de ţară, ajungând să pribegească în Gulagul mileniului III: Coasta de Azur, Thailanda, Caraibe, Seychelles...

    Dictatura a luat forme hidoase: au fost autorizate zeci, chiar sute de televiziuni, pentru ca mesajul Pieţei Universităţii să fie disipat: un pic ici, un pic dincolo... Suntem ţintuiţi în tirania direct-ului, a Breaking News-ului. Dacă ar fi fost permis un singur canal TV, ca în eroicul decembrie 1989, am fi avut un mesaj unic şi puternic pentru 20 de milioane de oameni (sau, mă rog, 18-19 milioane, câţi om mai fi rămas după ce ne-a căsăpit satrapul).

    Şefa femeilor PSD-iste, Rovana Plumb, şi-a asumat riscul revenirii în ţară, din exilul de la Parlamentul European, pentru a ne deschide ochii: tiranul e rău pentru că are acasă o nevastă. Asta era: odiosul dictator şi sinistra sa consoartă!

    Pentru o mai bună branduire a cazului, ar trebui să ne hotărâm o dată pentru totdeauna: dictator, satrap sau tiran? Propaganda lui perfidă le foloseşte pe toate trei, ca să ne bage în ceaţă. Vrea să fim derutaţi ca la revoluţia precedentă, cea din 1989, când la TVR avea loc următorul dialog:

    Generalul: Criminalul acesta l-am avut dictator până duminică... duminică a devenit tiran, casap al poporului...
    Dinescu: Era tiran al poporului... de 20 de ani...

    Generalul: De 20 de ani... M-ai auzit c-am zis c-a fost... dictator, dictator neînduplecat... da' de-acuma a devenit măcelar, tiran.

    Pe Mircea Dinescu l-aţi recunoscut, pe generalul octogenar n-a reuşit să-l identifice nimeni până-n ziua de azi, chiar dacă atunci i-a sărit proteza din gură, în direct, în timp ce-l înjura pe dictatorul fugar.

    Cine-o să ne mai spună nouă dacă avem de-a face cu un dictator criminal sau un măcelar tiran?!

    MILICI DELIRANTUS RUDOTELUS

    RăspundețiȘtergere
  17. UN ATENTAT LA SIGURANTA STATULUI !

    Nu vi se pare ciudat ca cele mai virulente
    manifestari de protest pt. doctorul Arafat au plecat
    de la Tg. Mures unde se afla combinatul Azo-Mures,
    proprietatea lui Ioan NicUlae ?
    Nu vi se pare ciudat ca primii manifestanti erau angajatii combinatului ???

    Nu vi se pare ciudat ca pentru prima data
    in istoria Romaniei "suporterii" echipelor Dinamo,
    Steaua si Astra Ploiesti fraternizeaza pentru a purta inca o
    batalie cu jandarmii, de asta data pentru "libertate" si "jos Basescu" ?

    Nu vi se pare ca aceste proteste nu au sens ?
    Ce s-a schimbat in Romania intre decembrie 2011 si ianuarie 2012 ???

    NIMIC ! DOAR CA IOAN NICULAE A FOST TRIMIS IN JUDECATA IN MAI MULTE DOSARE !!!

    USL-UL A AVUT LA INCEPUT UN PALID APORT LA MANIFESTATIE !
    Mazare a aparul mai tarziu in Bucuresti cu angajatii de la
    Combinatul Chimic Navodari - tot al lui Niculae,
    cativa USL-usti si cu cateva pipitze....

    Pensionarii, profesorii frustrati, studentii,
    suporterii, sindicalistii, s.a. nu stiu nici acum ce vor...
    Stiu sa urle doar : JOS DICTATURA ! (CARE NU EXISTA)
    SI JOS BASESCU ! si asta PENTRU CA ASA VREA IOAN NICULAE !!!

    Autorul real protestelor din Piata Universitatii este Ioan Niculaie,
    patronul de la Interagro, cu aproximativ 20.000 de angajati,
    patron al echipei de fotbal Astra Ploiesti,
    cu cele mai bune relatii in securitate, el insusi securist cu acte in regula.
    Este mai mult decat evident, ca manifestarile din intreaga tara
    sunt organizate de acest kgbist/securist !

    TEHNICA DE MANIPULARE KGB-ISTA SE BAZEAZA, CA INTOTDEAUNA PE SANTAJAREA
    STATULUI DE DREPT,PRIN AMENINTARI REPETATE CA PATRONUL NICOLAE
    VA INCHIDE FIRMELE SI COMBINATELE DE INGRASAMITE SI DIPONIBILIZA ANGAJATII
    DACA NU PRIMESTE GAZ IEFTIN PENTRU FIRMELE SALE !
    Ioan Niculae este prieten cu Felix Voiculescu
    cel mai mare dusman al presedintelui Basescu !
    Amandoi intretin pe bani si prin santaj protestele din strada...

    In orasele mari din zona in care se afla combinatele lui
    de ingrasaminte chimice si firmele adiacente productiei,
    au avut loc asa-zisele miscari "populare".

    AR TREBUI SA NE SPUNA CEVA FIRMELE DE MAI JOS :
    TG MURES - AZOMURES
    BUCURESTI - CARGILL
    CONSTANTA - NAVODARI - CICH
    CRAIOVA - DOLJCHIM
    BACAU - SOFERT
    TURNU MAGURELE - MATCONS, S.C. SADY
    CALARASI - AMONIL
    CLUJ - AGRO EXPERT
    NEAMT SAVINESTI - GA PRO CO Chemicals

    ROMANI, NU VA LASATI MANIPULATI.

    SOFERUL ADULTER DE LA PSD

    RăspundețiȘtergere
  18. Sustin Presedintele Meu! Trebuie facuta mai multa publicitate paginii, mie mi-a luat ceva timp sa dau de ea. Am fost alaturi de el de la inceput, am mai tercut odata prin asta cu ocazia incercarii de suspendare, l-am sustinut, aici la Madrid, cu ocazia mitingului, la care a participat Esperanza Aguirre, Presedinta Comunitatii de Madrid.

    Acum, Alianta Socialista, abia a reusit sa adune cativa membri in incercarea de a realiza o mare manifestatie impotriva sa. Ma bucur ca lucrurile au inceput sa se limpezeasca odata cu sustinerea explicita a Presedintelui Partidului Comunist de la Chisinau pentru "...revolutia prietenilor nostri din Romania...", mai mult, ca va urma acelasi scenariu, inclusiv retragerea din Parlamentul de la Chisinau.

    Planul de actiune este identic ca al Aliantei Socialiste din Romania. Ma intreb, ce cauta Partidul Liberal in mocirla asta?

    Barbatii uslasi, au intrat in politica tinandu-se de fusta nevestelor:

    Adrian N, ginerica de ministru comunist Angelo Niculescu,
    Ponta sub fustita Dacianei, fiica raspopitului Sarbu,
    crinut sub fusta Adinei Valean protejata lui Patriciu,
    banicioiu, negoita, mazare sub fustitele elevelor din ultimii ani de liceu,
    si Ilici se lauda ca se lua vanjos la tranta cu blondele din rasarit.

    OCIUL DE JAVRA BATRANA A LUI STIRBU

    RăspundețiȘtergere
  19. USL, Ioan Niculaie si toti cei ce ii sustin sunt o mafie care vrea sa i se rezolve interesul, altfel nu faceau ei manigestatie! Rusine, japita, incerci sa distrugi o tara pentru business-ul tau mafiot, bineinteles in colborare cu mafiotii sefi, Ponta si Poker Antonescu

    RăspundețiȘtergere
  20. Ati beneficiat destul de fondurile statului.Acum ca nu le mai aveti preferati sa iesiti in strada decat sa mergeti la munca.huuuaaa

    RăspundețiȘtergere
  21. vezi ce poate delira un angajat pe la birourile parlamentare balan si/sau luhan pe 500 de euro! cu sprijin neprecupetit de la manole(nu mesterul de la curtea de arges!). daca sistemul de sanatate-i subfinantat si nu-i poate interna pe toti... dr. paziuc stie de ce!

    RăspundețiȘtergere
  22. NORMAL CA POLITICIENII N-AU VENIT, N-AU STAT ACASA, VA INSELATI, AU FOST LA CABANE LA GRATARE, CA STAU ALTII PT EI:))

    RăspundețiȘtergere
  23. Protestul e evident politic. USL e ca o prostituată care se prezintă în fața publicului în calitate de călugăriță.

    RăspundețiȘtergere
  24. Unde sunt marii politicieni suceveni in frunte cu Dn Baisanu sau Dn Dontu....sau tot ce stiu sa faca acesti domni e sa incite multime si apoi sa se tretraga la caldurica?...

    RăspundețiȘtergere
  25. poporul e cu voi
    poporul e impotriva celor doi
    PDL niciodata sa nu uitati
    ponta si antonescu niciodata votati

    RăspundețiȘtergere
  26. ....dragi suceveni nu va incredeti In minciunile spuse de PSD sau PNl cand voi insiva aveti posibilitatea de a vedea ce a facut Lungu,Flutur,Balan si altii, pentru noi...doveditile ca aveti incredre si ca ii sustineti in continuare nu iesiti in strada imbroboditi de mincinosii de pesedisti sau penelisti...

    RăspundețiȘtergere