[VIDEO] Protest la Suceava - luni 30 ianuarie. "Nu vrem ACTA!"

Luni seară s-a strigat şi împotriva ACTA (Tratatul Comercial Anti-Contrafacere) semnat recent şi de România. Manifestanţii cosideră că aplicarea acestui tratat va duce la cenzură, îngrădirea drepturilor la liberă exprimare şi limitarea drastică a accesului la materiale pe internet. Detalii despre ACTA găseşti aici.



Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. De aici ni se trag mitingurile USL, protestele orchestrate de USL, marsurile sindicatelor afiliate USL, de aici cererile cu alegeri anticipate!

    Bombonel, mentorul lui Ponta sa faca bine sa intre in parnaie, unde ii este locul celui care a privatizat Petrom pe spaga de 800 de milioane de euro, lasand o tara intreaga fara resurse si cele mai strategice industrii din Romania. La fel a facut si PNL cu Patriciu cand i-a dat toate resursele din Marea Neagra.

    Este de fapt, in premiera, PSD, singurul partid din Romania care a dat un prim-ministru corupt, gasit vinovat si condamnat la inchisoare!
    USL s-a dus exact in cap, e sub 40% la ora actuala, dupa aceasta sentinta istorica. PSD sa faca bine si sa plece din politica romaneasca, nu poti pune prim-ministru un hot dovedit! Reformarea justitiei si instaurarea statului de drept trebuie sa mearga mai departe,cu orice risc astfel de tara aceasta se allege praful.


    "Revolutia" lui Voiculescu a esuat ! iata de ce pregatea USL de zor
    "revolte spontane" si de ce vor asa repede la putere! sa puna mana pe DNA si ANI si sa intimideze justitia cum facea Stanoiu in regimul Nastase, ah, unde e Catalin.

    Gore de la abator

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum dl. Adrian Nastase castiga . Daca scapa la recurs , dovedeste ca procesul a fost politic si poate ajunge din nou Prim Ministru , sau, de ce nu , chiar Presedinte. Daca pierde o sa aiba ocazia sa cunoasca barbati adevarati , nu papagali ca in parlament.

    P.S. Papagalii USL fac un fel de greva generala care, intamplator se pliaza pe sentinta primita de dl. Adrian Nastase si care se va incheia daca instanta de recurs il va albi . In plus , pentru a sublinia importanta Bombonelului , maine conducerea USL se va deplasa la Bruxelles pentru a dovedi inca o data ca uniunea este persecutata .

    P.P.S. Sunt curios daca domnului Nastase ii convine actiunea USL.
    In sfarsit incepe sa se faca dreptate. USL pierde aparand infractorul.
    Evident, in primul caz cand trei judecatoare venale l-au spalat intr'un proces fara dubii de vinovatie, pentru USL si evident Nastase, a fost un verdict corect. In acest caz in care este condamnat , de altfel cu foarte multa clementa la doi ani, sar USL-asii, in frunte cu"procurorul "Ponta sa-l apere contestand rolul unei justitii independente, daca nu le convine. Cred ca vede orice roman ce astepta tara daca Ponta si Antonescu pun mana pe putere!

    Corvin Iamandi

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne intoarcem in anii 1990 !. Ponta a anuntat in mai multe randuri ca daca vine la putere el va face justitia in Romania si va taia si panzura! Interesant este ca in cazul achitarii verdictul a fost dat fara drept de apel, in timp ce in acest caz cu drept de apel. Evident in speranta ca vine USL la putere si-l va scapa pe Nastase! Alegatorii vad acum in mod clar cu cine au de a face! Sper ca acest proces si mai ales atitudinea de aparare a infractorului deja condamnat, sa determine o reorientare in masa a alegatorilor catre PDL, creatorul si apatorul statului de drept.

    RăspundețiȘtergere
  4. Greva parlamentară a fost anunţată încă se săptămâna trecută, nu văd legătura cu sentinţa în cazul Adrian Năstase.

    În schimb îmi amintesc de protestul organizat de Năstase patru case sub geamurile Parchetului atunci când deputatul Bivolaru erau audiat pentru nişte furăciuni.

    Ce spuneţi, vom mai vedea repetată figura asta la vreun partid din ţara noastră?

    RăspundețiȘtergere
  5. CU SIGURANTA.Am intrat in zodia razboiului total.Nu mai exista cale de intoarcere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mentionez inca o data.Cei care suntem in Piata nu suntem de la nici un partid,nu suntem platiti,nu suntem beti.Suntem o mana de oameni,cateodata mai multi,cateodata mai putini,cu constiinta inalta si care dorim o Romanie democratica in care sa functioneze toate institutiile statului si care sa fie condusa pentru cetateni si de cetateni.Nu de un dictator care se pricepe la toate si care se crede geniul pe pamant.

    RăspundețiȘtergere