Băişanu şi Finlandia

Oare Finlandia o fi monarhie sau republică? O fi având parlament bicameral sau unicameral? În Finlandia o fi criză? Finlandia o fi având un Boc al ei. Şeful spionilor din Finlandia o fi devenit prim-ministru?

Şi oare într-un judeţ din nordul Finlandiei, să-i zicem Suceavaburg, o fi existând un şef de partid care să vorbească în conferinţele de presă despre Românskaya?

Trimiteți un comentariu

27 Comentarii

  1. Sigur ca este o corelatie ,un fir rosu care leaga toata clasa politica romaneasca ,aceasta placa turnanta care face legatura intre asa zisii oameni de afaceri si bugetul statului(operatiunea se cheama sifonarea banului public).Deci daca Presedintele bea JACK DANIELS e normal ca exponentul PNL sa bea FINLANDIA(e mai de dreapta).

    RăspundețiȘtergere
  2. In Ploiesti primarul a declarat ca nu va plati factura de dezsapezire lui Prigoana pentru strazile care nu au fost curatate.Si noi solicitam Curtii de Conturi sa verifice contractele de salubrizare si dezsapezire facute de primarie cu firma lui Prigoana ROSAL si sa nu se plateasca factura pentru strazile care nu au fost curatate.
    A aparut si la Romania TV povestea cu poarta pe care primarul vrea s-o faca la intrarea dinspre Falticeni.Costul ei este de 500.000 ron.Cred ca se pot face alte lucruri mult mai utile cu acesti bani(asfaltari,canalizari,parcuri,dezsapeziri etc).

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o intrebare pentru Dinu si prietenii juristi.Mitingul de la Suceava din fata prefecturii,care este un miting spontan si nu are organizator,are nevoie de Autorizatie de la Primarie conform legii 60/1991?

    RăspundețiȘtergere
  4. adevarul e ca baisanu este VARZĂĂĂĂĂ, calitate umana, morala, politică, IOC.... dar treaba e generalizata la clasa politica, aşa că....

    RăspundețiȘtergere
  5. iertare, revin, nu ma abtine de la ras... tovarasul Baisanu, care e bă preşedintele Finlandiei ? ai? :)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  6. Art. 10 din Conventie (CEDO) spune la par. 1 ca "Orice persoana are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie si libertatea de a primi sau comunica informatii ori idei fara amestecul autoritatilor publice si fara a tine seama de frontiere".

    Orice limitare a acestui drept trebuie sa respecte cateva reguli clare trasate mai precis prin jurisprudenta Curtii (CEDO) si anume: ingerinta sa fie prevazuta de lege, sa urmareasca un scop legitim, sa fie necesara intr-o societate democratica, sa raspunda unei nevoi sociale imperioase, sa nu fie excesiva sau arbitrara, sa fie proportionala cu scopul urmarit si atentie: sa nu duca la golirea de continuta a drepturilor deci la atingeri privind substanta dreptului.

    Curtea (CEDO) a aratat ca autoritatile unui stat democratic sunt obligate sa tolereze critica activitatii lor chiar si atunci cand aceasta ar fi considerata provocatoare si insultatoare. (Corneliu Barsan, "CEDO Comentariu pe articole" ed II p. 831)

    RăspundețiȘtergere
  7. Presedintele Germaniei si-a dat demisia.Motivele par niste simple glumite in contradictie cu ce se intampla pe plaiurile mioritice.Credite preferentiale,legaturi cu oameni de afaceri?Ce sunt astea?Astea sunt motive de demisie?
    Aici este marea diferenta intre Germania si Romania.In Germania este democratie.imstitutiile statului functioneaza di coruptia este tinuta la cote mici.Astfel banii de la buget sunt folositi pentru cetatean si in sprijinul cetateanului.La noi coruptia este generalizata si nu mai raman bani la buget .Neamtul are salarul mediu 2000 euro si romanul 300 euro.

    RăspundețiȘtergere
  8. Intre Germania si ROMANIA distantele , din toate punctele de vedere, sant de ani lumina. Orice comparatie este inutila si nerecomandabila daca vrei sa fii, cat de cat, credibil, asa ca las-o moale anonimule: nu poti compara preistoria cu epoca internetului si a televiziunii.

    SOCUL ELECTRIC

    RăspundețiȘtergere
  9. Si in preistorie si in epoca internetului valorile umane sunt aceleasi.Adica cinste,corectitudine,constiinta si dragoaste fata de semeni si de tara.Dar se pare ca in Romania acestea nu au exsistat nici atunci si nici acuma.

    ANTICORUPTUL DIN GROTA

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorbesti de valori umane in preistorie, nene, e cam frig si faci anumite confuzii.Deduci cum si in ce fel aberezi? ..."Si in preistorie si in epoca internetului valorile umane sunt aceleasi"...despre ce fel de valori umane vorbesti cand vorbesti de primate ???.Du-te si bea o vodca sau un ceai balai cu bromura, prieteneste vorbind...caci te salut cu ganduri bune.

    SOCUL ELECTRIC

    RăspundețiȘtergere
  11. Baisanu ar trebui sa-si traga un glonte de canepa indiana sau de carpa imbibata in venin sau in sange de fecioara ca tot…in capusorul lui golit de par si de idei care au lasat loc doar urii, abjectiei si neputintei, sau sa demisioneze urgent. Dar el are o misiune fundamental istorica: aceea de pune un novice, ce-i este cumatru, presedinte la PNL- municipiu, de a se inconjura numai de persone suspecte si de a le inchide gura celor care mai au putina vointa.Un eventual si previzibil esec al lui Baisanu in partid si la alegeri il va face pe aceasta doar o amintire urata, pe termen lung.Pentru ca ar fi al zecelea.

    Rolul lui este si acela de a inghenunchea orice forma de liberalism authentic intr-o Bucovina care a urat de moarte comunismul si gorilele lui criminale. Ce se vede acum , la suprafata, prezentat in modul acesta halucinant, ca si cum ar fi un marketing politic modern este, de fapt, o teribila farsa de prost gust, este viziunea unui smenar care profaneaza dreapta suceveana. Scop : sa-si cultive un cult al personalitatii care se duce mult in greata aceea care nici nu-ti mai da posibilitatea si puterea sa reactionezi. Scarba aceea care te protejeaza de toti acesti lingai si pigmei pentru a supravietui.

    Revoltati-va, liberali adevarati, cati mai santeti, si recastigati-va partidul atat cat mai aveti timp.Boicotati-l pe Baisanu, votati cu cine credeti ca mai crede in liberalism dar nu cu niste puslamale inculte si vandute. Cate clase are Zmau ?Ce afacut acesta in viata lui meritoriu pentru oameni. Discurs penibil, balbait,de prescolar cu retard, semianalfabet, de fapt nici nu are un discurs, el citeste, cu mare greutate si suferinta, ce-i pun altii in fata, o mica grohaiala improvizata din nimic care ne injura pe toti si-l ridiculizeaza pe el pana la dispret. De cand este Zmau liberal ? Ce stie acesta de liberalism?… daca el transpira si se screme cand ragaie doua fraze scrise de altii.Intrebati-l orice c ear trebui sa stie si un elev de 14 ani si veti vedea ca nu va sti sa raspunda pentru ca el este gol si ruginit. Mincinos si puturors. Asemenea rusine, batjocora, umilinta si greata nu a mai trait PNL-UL niciodata in istorie. De acum incepe drumul spre iad. Si numele lui este Baisanu.

    Cititi aceste randuri din urma cu ceva anisori(1-maxim 2 ), priviti ce se intampla acum cu Crin si cozile lui de topor si cruciti-va: nimic nu-i la voia intamplarii, nici cu Crin, la nivel national protapit, zilnic, in prohapul lui Felix, cu un partid pentru care au slujit, generatii intregi de Bratieni, si nu numai… si cu Baisanu la Suceava. Cine are putina minte si oarecare vointa si aplecare spre comparatie isi va da seama de uriasa minciuna a acestor mari lingai care nu au nimic cu liberalismul , adevarul si bunul simt, sa nu mai vorbim de istorie. Repetenti pentru totdeauna la acest capitol,pe toate liniile si palierele.

    “Domnul Iliescu isi doreste sa aiba PNL-ul alaturi, sa-l controleze si sa-i impuna o noua orientare care sa corespunda intentiilor sale, ca nu cumva sa se refaca dreapta.Cu alte cuvinte, pentru Ion Iliescu nu conteaza viitorul PNL, acum PNL trebuie anihilat, eventual contopit sau absorbit total de PSD, ca nu cumva sa se refaca Alianta DA cea care, in 2004, a castigat alegerile.Se vede ca politica de dreapta a actualului guvern il deranjeaza si il revolta pe Ion Iliescu. Domnia sa considera ca, daca in anii ’90 a existat o orientare de stanga, rezultata din alegerile care au urmat, Romania trebuie sa revina la starea de atunci cu PSD in frunte.

    De asta data, Ion Iliescu nu a mai fost diplomat in declaratii. A spus clar, raspicat ce isi doreste ca sa priceapa tot omul: distrugerea dreptei, folosindu-se ca de o uneala ucigatoare chiar de un partid de dreapta, fara sa gandeasca la consecintele in timp pe care ar trebui sa le suporte PNL, si revenirea, intoarcerea Romaniei la social-democratia anilor ’90, ca fiind ceva de la sine inteles, ceva prestabilit.”

    KALIMACHE KALINDERU

    RăspundețiȘtergere
  12. In preistorie si in societatile tribale nu exista nici-o notiune la care face referire nenea din grota.Notiunea de tara a trebuit sa mai astepte vreo 200 000 de ani.Dar daca omul acesta ca o trestie ganditoare spune asa inseamna ca are memorie de primata...adica mai apropiata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Fratele meu,scoala de vara PDL de postaci platiti a mai creat un monstru.
    Iti urmaresc de mult timp dejectiile pe care le raspandesti si la Dinu,si la Sandrinio,si in Obiectiv si Monitorul.Interesant ca actionezi doar seara ca vampirii.Ce faci in timpul zilei,le compui?E un amestec eterogen si inspaimantator de DR.MENGELE,MEIN KAMPF,KAFKA,SOCOLA,BALACEANCA.
    HEIL PDL

    RăspundețiȘtergere
  14. pe undeva este explicabil pentru ca dupa ce ai donat sange cu tineretul PDL
    creierul nu mai functioneaza normal.Mai bine donai tot sangele pentru binele omenirii.
    Asa ca treci la aruncat pachete in curtile si pe geamurile oamenilor.Pregateste pungile cu zahar ulei si peste congelat.Multimea va asteapta infometata.
    DONATORUL DE CONSTIINTA CIVICA

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonimule, aici era o inadvertenta de cateva zeci de milenii.La cine te referi matale, sau te-ai trezit dintr-un cosmar lung si din sedative exotice ?.Ce treaba are...asa cum cu intelepciune profunda si "de veghe mereu" intelepciune spui..."DR.MENGELE,MEIN KAMPF,KAFKA,SOCOLA,BALACEANCA,HEIL PDL..."cu un punct de vedere divergent despre trecerea anilor si mileniilor? Realizezi cat esti de ridicol si de deplasat in revolta ta cu infierarea patrihotica de sistem, nu?.Creierele spalate , sa stii, nu sant bune nici macar pentru "PANE".

    SOCUL ELECTRIC

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu ma refeream la KALIMACHE KALINDERU.Nu esti el sper nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Asta este pentru cei care doresc sa se masturbeze injurand ca si MACACII CARE SE SCARPINA ATUNCI CAND NU MAI AU CE FACE...si nimic de furat...
    Start. 1 , 2 ,3, ....

    Pentru prima data in 22 de ani scursi de la Revolutie sunt convins ca Basescu, Boc, Ungureanu si multi altii injurati, rastigniti si linsati zi de zi sunt tot ce poate da mai bun clasa politica din Romani a iar eu sunt multumit in proportie de peste 90 % de ceea ce au facut in slujba tarii . Plecand de la ideea ca perfectiunea nu exista (in politica, mai ales) , astia amintiti mai sus sunt conducatorii pe care mi i-am dorit .

    Patrioti , cinstiti (maximum a ceea ce poate exista cinstiti in politica dambovitzeana ), onesti , muncitori si sigur (iar asta conteaza enorm pentru mine, alaturi de patriotism) bine intentionati.
    Cat despre rautate, ura, agresivitate in politica romaneasca, uitati-va la opozitie. Fara mishto, cred ca sunt alesi pur si simplu pe criteriile veninului si rautatii pe care fiecare le poarta in el (ea). Esti plin de ura, dat dracu, artzagos sau tzatza ordinara ? Ai aproape asigurat un loc in fruntea USL si,mai ales, PNL . La liberali cel putin asta cu veninul ,artzagul si gura mare sunt singurele criterii de promovare , bineinteles dupa ce-ti declari supunerea si admiratia netzarmurita fata de liderul veninului si artzagului suprem, Chucky Antene-scu .

    Uitati-va la dna Campeanu,de exemplu. V-ar placea ca nepotii dvoastra sa aiba o bunica ca dansa ? Pe mine ma trec fiori reci cand o vad la tv. Sau la dna Tusha . Rar cineva sa emane asemenea rautate si venin. Comparati-le in gand cu mult injurata Udrea sau cu dna Turcan . Nu le cunosc personal pe nici unele , nici macar nu le-am vazut in realitate ,dar nu poate exista comparatie intre ele . Nu mai vorbesc de liderul maxim liberal. El este deja ,cred, obiect de studiu psihiatric , sau cel putin ar trebui sa fie.

    Cam asta-i situatia azi ...eu personal sunt multumit cu ceea ce Basescu si Boc au facut , chiar daca si mie mi-au scazut veniturile (desi lucrez in mediu privat ) . Dar nu asta conteaza sau ar trebui sa conteze pentru romanii cu un minim bun simtz si o minima doza de patriotism .Ci increderea ca oamenii aaceia fac ceea ce este mai bun pentru tara si pentru urmasii nostri , nu pentru carutzul de la supermarket si burtile revarsate peste curea .

    O singura dorinta neimplinita , cel putin pentru mine : monarhia . Regele Mihai din pacate s-a compromis acum mai mult chiar decat la abdicare . Din pacate nu are nici urmasi demni sa conduca Romania.
    In contextul asta ideea cu printul Harry (fiul cel mic allui Charles) imi pare fantastica. Atat de frumoasa incat nici macar nu pare realizabila ...

    Dar cine stie ? Basescu este bun, este cinstit , e patriot , dar mai are o chestie : e si total imprevizibil. Asa ca ...

    KALIMAKHE KALINDERU

    RăspundețiȘtergere
  18. Aninimule, putina gramatica nu va invata nici la 60 de ani?. Rusine groaznica sa va fie!. Am zis.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vorbeam de lup si a aparut lupul.Dumnezeule,daca asta va invata la scoala de postaci PDL inseamna ca profesorii tai sunt de zece ori mai nebuni ca tine.
    Citesc aceste discursuri desantate si ma inspaimant.Deci acestia sunt oamenii care conduc aceasta tara?Nici Hitler in cele mai delirante discursuri nu avea o asemenea atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce stii tu de discursurile si din opera lui Hitler, putulica!. Auzi mereu pe la sefii tai cu bretonas si chilotei roz cu dantela despre dictatori si, repede, hat.... si tu la gazeta. Uite, sa vezi ca sant o fiinta buna si sensibila si tu nu esti un creier spalat si incult, iti fac o propunere: hai sa ne intalnim sa vorbim despre Hittler si alti dictatori ai lumii si sa impartasim lumii dragostea noastra...ce zici? Eu stiu multe despre vreo 39 de dictatori, sa stii...

    RăspundețiȘtergere
  21. Perfect adevarat,acesti doi pseudopoliticieni sunt produsul indivizilor care au furat bunurile acestui popor imbecilizat si terorizat de regimul comunist. Trista si nenorocita situatie in care se afla poporul roman a inceput sub dictatura Ion Iliescu-Petre Roman-Brucan cand puterea criminala politica trebuia sa devina puterea economico-financiara in mainile aceleeasi gasti de mafioti, hoti si gangsteri. Cum se face ca Ion Iliescu, marele distrugator al firavei democratii, prin aducerea hoardelor de mineri ca sa ucida o Romanie care-si cauta calea, nu a comparut inca in fata justitiei? Simplu, priviti cine este in justitie. Cu Pivniceru & comp nu se face justitie ci protectia celor ce au comis crime impotriva poporului roman. Cine s-a interesat pana acum in mod concret de Voiculescu ? Nimeni. Institutii precum CNA, formate din slugoi, il vor proteja pe Voiculescu. Priviti cine ne da sfaturi la Antene ,Realitatea si chiar la TvR(pe care o platim); toate tarfele societatii. Cat despre duo Ponta-Antonescu …

    Kalimake KALINDERU

    RăspundețiȘtergere
  22. Este foarte adevărat. USL este sub influenţa majoră a d-lui Voiculescu. Şefii USL ar trebui să devină foarte conştienţi că refuzul permanent de a dialoga cu cei din coaliţia de guvernare nu face decât să ne demonstreze că nu au capacitatea politică de a rezolva problemele ţării. Ori acest lucru nu îi va ajuta in nici un fel pentru câştigarea unui număr mai mare de adepţi la alegerile viitoare. Peste tot în lume calea dialogului şi demonstrarea că ceea ce susţin este folositor tuturor a dat rezultate. Cred ca d-ul Ponta ar trebui să se delimiteze de d-ul Antonescu (deşi mă îndoiesc din ce în ce mai mult de felul de a fi domn a acestui personaj) şi să treacă la negocieri serioase cu premierul Ungureanu pentru rezolvarea marilor probleme de interes naţional. Crin Antonescu nu are şi nu va avea niciodată şansa să devină preşedinte. Preşedintele unei ţări nu are ce căuta la emisiuni la care participă Simona Sensual, Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu şi toată pleiada de "vedete"siliconate care au facut, ani la rand, trotuarele mizeriei si obscenitatii umane.

    RăspundețiȘtergere
  23. Pontanacu nu poate vinde nimic. Nici macar pielea "ursului din padure". Oricum pe americani nu-i intereseaza pontanacu, oficialii cei mai importanti cu care va bea o cafea sunt sefii de cabinet ai lui Biden si Clinton, adica "valetii" demnitarilor.Acestia din urma sunt desigur ocupati cu treburi mult mai importante decat "istorica" vizita transatlantica a pontacului. Cand Basescu s-a intanlit cu Obama, toamna trecuta in Biroul Oval, pontancu a spus ca Presedintele a intrat prin usa din dos in Casa Alba, ca o "sluga". Acum el se intalneste discret numai cu "slugile" de nivel doi, dar se lauda pe la tomberoanele antinationale, irealitate asi antene, cu marile sale realizari.

    In America nu se merge neinvitat ! Cine merge neinvitat merge sa se INCHINE. Si mai ales in vizita neoficiala. Sa mergi sa ciocnesti la usa americanului e josnic. Ponta nu va aduce din america NIMIC altceva decat ...vorbe-vorbe. A fost un turist ca si Vanghelie.

    Victor si Crin catre romani ! Niciodata un presedinte si un prim ministru nu zboara in acelasi avion. Noi nu suntem nici una, nici alta, dar ne-am imaginat, la cat de prosti suntem si daca nu cade nici avionul, putem nenoroci un popor intreg.

    KAKIMAKE KALINDERU

    RăspundețiȘtergere
  24. Viscolul si curul lui BOC

    Voi despre ce ati scrie in aceste zile, cu ce v-ati bate capul? Cu rahatul scos la iveala de rafalele de vant inghetat sau cu problemele de etica jurnalistica ridicate de o televiziune care a difuzat un filmulet cu posteriorul fostului premier Boc? Asadar: viscol sau cur? Veti intreba, poate: de ce ma pui sa aleg? De ce nu si, si? Va spun de ce. Pentru ca in primul caz putem fi utili, in al doilea ne pierdem vremea spumegand. Propun, deci, sa fim ceva mai practici.

    Despre etica in general parca m-am saturat sa latram in gol. Nu ca ar fi o tema depasita. Dimpotriva, e mai actuala decat oricand. Dar trebuie schimbate stilul si abordarea. In cazul Boc zic sa cerem actiune si eficienta, mai putine palavre. Prima observatie: impricinatul, fostul premier Boc, de ce n-a sarit primul zece metri in sus? Par sa-i fi fost incalcate, prin prezentarea unui film care-l prezinta dezbracat in vestiarul unei sali de fitness, mai multe drepturi civile: la demnitate, la viata privata etc. De ce ne-am indigna noi mai tare decat el? A anuntat oare ca da in judecata postul TV? N-am auzit. Tacerea lui ma intriga putin, ma pune pe ganduri. Sa mearga in instanta daca se simte lezat, sa protesteze, sa zice ceva. Dar Boc tace. Daca i-a placut, la viitorul filmulet are ocazia sa se intoarca putin cu fata.

    Apoi: vreau sa vad sanctiuni drastice aplicate de CNA, amenzi date si incasate efectiv, dupa eventuale procese castigate ulterior in instanta. Din cate aud, CNA pierdute acum tot mai des. Asta incurajeaza televiziunile sa mai coboare o treapta in infern. E problema instantelor sau problema CNA? De lamurit pe studii de caz. Asta, asa, sa fim practici.

    Apoi: companiile onorabile, publicitarii ce spun? Accepta sa finanteze, prin publicitatea platita acestor televiziuni, abjectia live? Daca da, foarte bine. Sa se astepte pe viitor la noi dezbateri inutile despre etica jurnalistica. Iar maine sa verifice cu atentie cate funduri sau sfarcuri au mai sponsorizat la TV. Pot fi chiar ale lor. Dar iata o idee: ce-ar fi, in loc sa ne tot plangem atat, sa monitorizam emisiunile cele mai amendate si sa expunem in paralel companiile care accepta sa-si asocieze numele cu ele platind publicitate? Pana la urma asta se cheama responsabilitate in business. Dar poate ca acestor companii nu le pasa de imaginea lor. Zic ca merita aflat. Asta tot asa, sa facem un pas inainte.

    BRAUNNER DE LA MUNCHEN

    RăspundețiȘtergere
  25. VISCOLUL SI CURUL LUI BOC-II-

    Sa sumarizam putin: Abjectia face audienta, publicul n-o sanctioneaza, ratingul aduce bani, companiile platesc publicitate, televiziunile castiga, isi permit o amenda lesinata, CNA pierde procese, televiziunile isi recupereaza amenda, victimele pretinselor abuzuri stau de regula cu mainile in san, asociatiile profesionale sunt ocupate cu lupta impotriva dictaturii, doi-trei jurnalisti tipa opariti. Si tot nu vi se pare ridicol sa latram in gol?

    A trebuit sa vedem un cur de fost prim ministru pentru ca breasla, ceva asociatii chipurile profesionale si CNA-ul sa strambe ipocrita din nas doar pentru ca de data asta duhneste mai tare decat putoarea obisnuita. Azi trebuie sa dai dovada la TV de un cretinism cu totul exceptional pentru a mai scandaliza pe cineva. Un simplu cur nu mai impresioneaza pe nimeni. Au explorat fiecare coltisor din abisul prostiei si ticalosiei, s-au infruptat din toate abjectiile posibile. Adresandu-se exclusiv instinctelor primare au ajuns, vorba colegului Negrutiu, sa faca presa cu curul.

    Deci, porcariile astea se trateaza altfel daca vrem cu adevarat sa scapam de ele. Procese, sentinte, boicot economic, banii luati, punct. Altfel, pierdem vremea cu ochii dati peste cap. In schimb, televiziunile au facut o treaba buna cu viscolul, pana la un punct. Fara gluma. Cu toate pacatele lor, au reusit sa mobilizeze oameni, sa trezeasca sentimente de solidaritate si generozitate, sa puna presiune pe autoritati, sa miste ceva. Efortul lor n-a fost intutil, zeci de oameni nenorociti si-au gasit un sprijin dupa ce autoritatile i-au lasat balta. Insa cei mai multi au ramas, din pacate, cantonati in melodrama si senzationalism, in certuri politice, in populism, in rafuieli fara finalitate.

    Or, discutia ar merita sa faca acum un pas in fata. Acest viscol cumplit a scos la suprafata ceva care merita parca mai multa atentie. Asta daca ne propunem, iarasi, o abordare mai practica. Romania a ramas puternic in urma din punct de vedere tehnologic, fiind din acest punct de vedere rusions de inapoiata ca tara membra UE. Nu are un sistem functional de comunicatii adaptat la noile tehnologii, ci gasiti prin ministere harti si planse cu beculete, cel mult. Primarii si prefectii trimit informatiile tot pe hartie iar decidentii primesc date din teren cu postalionul ca acum un secol. N-avem un centru de comanda functional desi s-au ingropat milioane de euro in asa ceva.

    Viscolul a scos la suprafata iarasi companiile de partid care s-au bransat la banii publici. Nu degeaba in ultimul raport de tara ni se atrage iarasi atentia asupra sistemului deficitar de licitatii. Prin urmare, poate n-ar fi rau ca Romania sa infiinteze un fel de DNA specializat exclusiv in licitatii sau un mecanism puternic de monitorizare a achizitiilor publice pentru a limita jaful din sistem care exaspereaza si frustreaza azi numerosi competitori din Romania sau UE, fiind totusi vorba de piata comuna.

    Altfel, mai devreme sau mai tarziu vom ajunge monitorizati de Bruxelles si la acest capitol, dupa justitie, pentru ca modul total ineficient in care sunt executate si monitorizate contractele cu statul este un scandal.

    Nu mai vorbesc ca, la cum arata lucrurile, planurile de evacuari in caz de inundatii ar trebui, in orice tara civilizata, sa fie gata, sa stim de pe acum zonele de risc maxim, sa fie deja limpede pentru Guvern ce se va intampla cu acesti oameni inainte sa fie luati pe sus de ape.

    Dupa cum vedeti, nu m-am hotarat nici eu cum ar fi mai bine sa raspund la intrebarea de la inceput: sa scriu ceva espre viscol sau ceva despre posteriorul lui Boc expandat la TV? A iesit pana la urma Viscur, care inseamna in traducere aproximativa ca si intr-un caz si in altul tot peste rahat dam. Important pentru cei care vor sa progreseze totusi este sa-si scoata capul din fund pentru a vedea si altceva decat intuneric, pentru a putea oferi o perspectiva utila, adica ceva mai mult decat binecunoscutul rahat.

    BRAUNNER DE LA MUNCHEN

    RăspundețiȘtergere
  26. Santeti cu totii paranoici ? Santeti fugiti din clinici ? Ion Iliescu slujeste, cu mainile murdare de sange, o tara straina, de peste 60 de ani si voi va cramponati de un utc_ist si de un tocilar eminent ?. Calaul acesta trage , din umbra, toate sforile, si a distrus aceasta tara si a ingenuncheat acest popor pe termen lung iar voi va uitati mirati si sfiosi la cioburile de oglinda cu care va "orbesc conchistadorii" din cafenele care apoi va iau gaturile intr-o clipa de neatentie. In Romania in 1989 erau 4 milioane de membrii de partid cu tot cu neveste si soti, nebunilor, basca ceva milioane de utc-isti. Chiar asa de tare va intuneca mintea ura aceasta bolnava sau CHIAR NU STITI NIMIC DESPRE tara aceasta si despre istoria ei. Evident ca ma refer doar la cele cateva persoane platite sa mimeze orgasme intelectuale esuate. Cred ca avem nevoie de Maresal si de instante de razboi, pentru o parte din voi.

    PARUDA RUDA

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu ma intreb daca USL, pentru ca au iesit cateva mii de oameni in toata tara, mai precis 0,001% din populatie, majoritatea membrii de partid, sindicalisti, galerii, ultrasi si pensionari, majoritatea adusi pe bani, a crescut in sondajele mogulilor, desi nimic nu se schimbase, sunt curios cat a scazut, daca nu cumva a crescut din nou, acum, dupa gafa monumentala a lui Crin Antonescu coroborata cu venirea lui MRU cu guvernul lui tanar si incetarea protestelor? Te pomenesti ca iarasi scade PDL...si urca USL...





    Toate clasele politice si mass media sunt instrumente ale diversiunii, doar ca sa nu vedem realitatea ! E nevoie de mult curaj si sinceritate cu riscurile de rigoare , pentru a spune poporului in fata : voi nu mai aveti loc pe acest pamant ! Globalistii, nu au alte ganduri decat sa ne restranga drepturile , si vor doar austeritate , abia asteapta sa ne vada pe strazi demonstrand, ca la urma sa instaureze legea Martiala si sa initieze toate procesele de eliminare a populatiei, chiar si prin cel de-al 3-lea razboi mondial, ce figureaza pe agenda lor inca din 1871 ! Totul , pana acum decurge conform planului lor luciferian ! Dar ei uita un lucru : toate aceste lucruri au fost descrise cu 2000 de ani in urma !

    N.O.M. nu este o noutate si elita sionist-masonica ce guverneaza lumea spre haos si genocid, au fost descrisi cu lux de amanunte inca cu mii de ani in urma! Planul lor , se va implini pana la un punct , cand toti vor fi radiati de pe fata pamantului, cu excrementele lor cu tot !

    ALBERT CAMUS

    RăspundețiȘtergere