Chiulangii din şi în Parlament

"Trebuie să aduc aminte electoratului că am fost trimişi toţi acolo să ne luptăm, să avem dispută. Unii s-au supărat, şi-au luat jucăriile şi n-au mai venit. E normal ca eu să îi atenţionez, să le spun celor care i-au votat, şi nu numai, că oamenii aceştia au ales o soluţie de a fugi de la bătălia politică", a spus Gheorghe Flutur despre greva parlamentarilor USL.

Sunt curios cum ar comenta prim-vicepreşedintele PDL situaţia parlamentarilor coaliţiei de guvernare care la moţiunile de cenzură rămâneau în bănci, refuzând să voteze. Nu cumva şi ei fugeau de bătălia politică?

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Era normal ca dupa ce presedintele s-a erijat in Dictator absolut,el fiind si presedinte,si prim ministru,si parlament opozitia sa faca ceva contra dictaturii.Din moment ce treci cele mai importante legi ale tarii prin asumarea raspunderii sprijinindu-te pe o majoritate artificiala si care nu mai reprezinta optiunea electoratului inseamna ca fentezi parlamentul.
    Cele doua masuri luate de opozitie sunt cele mai indicate in situatia de fata.Prima a fost Informarea in fata parlamentului european.
    A doua este greva parlamentara.Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Strategia de delegitimare şi demonizare a actualului Guvern şi a principalului partid de guvernământ lansată agresiv de USL a eşuat. E timpul ca Opoziţia să revină în Parlament şi să îşi asume onest şi bărbăteşte dialogul politic. Bineînţeles, numai dacă mai vrea să fie luată în serios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Opozitia ar trebui sa revina in Parlament , legat de ipocrizie cam greu, colcaie ... peste tot ! Legat de Tratatul de Convergenta Fiscala, nu am treaba cu domnul Ion Iliescu , cu domnul Adrian Nastase eu ma gandesc asa ca cititorul la gazeta RL, ca tarile Cehia si Anglia, care stau in banii lor ..., coroana , lira sterlina , nu au aderat la euro, nu sunt fani Tratat...,tarile astea nu au treaba cu domnii Ion Iliescu, Adrian Nastase, au pensii medii, salarii medii net superioare noua, la preturi cam ca la noi ,au si economie ..., nu ca la noi..., considera .U.E. , ca pe o uniune vamala, ,,c are este '', iar visul UE este departe , din cauza de zestre istorica ..., a tarilor europene ! La noi in tara ROMANIA ,,inconstientul”fost prim ministru, domnul Calin Popescu Tariceanu, a facut ,,cadouri otravite'' si a ridicat pensia medie neta la aprox.200,oo euro/luna ,salariul mediu net la 380,00euro/luna ,avem economie cam subreda ,plina de disfunctionalitati,dezechilibre,avem datorii de multe miliarde de bani la oficine financiare mondiale care in curind devin scadente la plata ,iar noi am platit si platim pina la ultimul banut , tot , tot , nu ca la altii , mai un papa..., mai o iertaciune, absortie de fonduri europene , ma scuzati cam abureala ..., pai cum sa seamanam noi ROMANIA.

    DAMASCHIN,IN GREVA FOAMEI

    RăspundețiȘtergere
  4. TROTUÁR, trotuare, s. n. Porțiune marginală special amenajată din suprafața unei străzi, mai ridicată decât partea carosabilă, rezervată circulației pietonilor. [Pr.: -tu-ar] – Din fr. trottoir.

    Aceasta este definiţia cuvântului trotuar din Dicţionarul Explicativ al Limbii Române, ediţia 1998. Nu şi în municipiul Suceava. La noi acest cuvânt are cu totul alt sens.
    Direcţia de Urbanism din cadrul Primăriei Suceava a eliberat un certificat de urbanism şi autorizaţia de construire pentru amenajarea unei terase sezoniere pe un trotuar din centrul municipiului Suceava. Certificatul de urbanism a fost solicitat de SC LIE IMPEX SRL, firmă care a amenajat şi inaugurat recent un restaurant situat într-un spaţiu închiriat de la Bancpost SA. Potrivit datelor de la Oficiul pentru Registrul Comerţului, asociat unic şi administrator al firmei Lie Impex SRL este Elena Luminiţa Lungu, soţia primarului municipiului Suceava, Ion Lungu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Potrivit Oficiului Registrului Comerţului Suceava, la data de 17 martie 2011 a fost înregistrată firma SC Kamer Build Company SRL, asociat unic şi administrator al firmei fiind Eugenia Blatag, în vârstă de 21 de ani.

    Potrivit autorizaţiei obţinute de la Registrul Comerţului, obiectul de activitate al firmei este "comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate".

    Interesant este că la doar câteva luni de la înfiinţare, firma a început să asfalteze cu drag şi spor bulevardele principale ale municipiului Suceava. Este vorba de contractul obţinut de asocierea firmelor Conbucovina, Symmetrica, Cominco şi Florconstruct, lucrările fiind subcontractate în parte către Kamer Build Company SRL.

    Dar cum anume credeţi voi că o firmă înfiinţată pentru un aprozar, patronată de o domniţă de 21 de ani, a ajuns să asfalteze străzile Sucevei? Ei bine, lucrurile devin mai uşor de înţeles dacă vă spun că directorul firmei este Vasilică Puşcaşu.

    Numele lui Puşcaşu a mai apărut în presă după ce Direcţia de Finanţe Suceava a anunţat că acesta trebuie să plătească TVA pentru vreo 80 de apartamente construite pe persoană fizică în zona Nordic. Vasilică Puşcaşu este şi naşul de cununie al lui Andrei Motan, fiul Doinei Ganea Motan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţe Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine vrea sa-l opreasca pe nenea cu trotuarele? Aici este vorba despre creier, lene , manipulare si multe farfurii zburatoare. Trotuare, trotuare.... medicamente, medicamenteeeeee.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă tot s-a anunţat decizia CNA de a întrerupe emisia programului normal al Antenei 1 pentru zece minute din cauza difuzării imaginilor cu Emil Boc nud, atunci ar fi cazul să amintim că în aceeaşi emisiune incriminată (difuzată după ora 22.00 sau 23.00) a intervenit domnul Crin Antonescu, după ce în cursul aceleiaşi zile, în jurul prânzului, USL difuzase un comunicat în care justifica faptul că nu se prezintă la consultările de la Cotroceni pe marginea Tratatului de Convergenţă Fiscală şi revenirea Opoziţiei în Parlament pentru că există priorităţi naţionale mult mai importante - cum ar fi scoaterea sinistraţilor de sub nămeţi si analiza competenta si semnificativa a fundului lui Boc pentru a arata lumii si dosul hidos al dictaturii. Jos oligofrenia!..

    PS: Mai sunt oare bezmetici care sa-i ia pe Ponta&Antonescu&Felix in serios?!? Dupa circul permanentizat pe care-l prezinta drept activitate politica ? Mai autentic este mascariciul Mazare imbracat in ofiter nazist, decat trioul asta care n-a avut in gura decat patru cuvinte...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai e o chestiune: datoriile PSD se ridica la cateva milioane bune de euro!!! Sunt voci care spun ca se apropie vertiginos de 10 milioane. Ceea ce e nasol. Daca nu castiga alegerile, sunt cam terminati, pe romaneste. Si bine ar fi sa nu le castige, la cat au tinut Romania pe loc in anii 1990 si la cat au furat in 2000-2004. Cat despre PNL, cu un lider vertical si cerebral si in lipsa aliantei rusinoase, ar fi avut sanse mari sa castige.

    Este inadmisibil sa critici musai si aiurea doar pentru ca esti in opozitie, sa chiulesti pe bani publici in timp ce dai lectii de moralitate la tembeliziuni desantate, sa te dai ingrijorat de starea natiunii inzapezite in timp ce te distrezi la schi in strainatate! Iar cei ce-i sustin pe acesti impostori hoti si pomanagii, o fac tocmai pentru ca cine se aseamana se aduna.

    Ce simplu ar fi sa poti spune "destul" si sa se indeplineasca visul. Din pacate pentru dvs. trebuie sa va obisnuiti cu astia asa cum populatia ii suporta pe acesti nevolnici corupti la putere. Nu am vazut javre ordinare ca astia. L-am auzit ieri pe Popoviciu cum scotea pe gura minciuni dupa minciuni si pe deasupra se si lauda cu ce au realizat ei. Marirea datoriei tarii de trei ori in numai trei ani de guvernare. Si nu le ajung banii acum vor sa imprumute iar de la FMI dupa ce au imprumutat din SUA cu 8% dobanda si au prezentat aceasta aberatie ca pe o victorie. Niste nemernici.

    OMUL CU LUNETA

    RăspundețiȘtergere