[VIDEO] Demisia lui Boc a dublat numărul protestatarilor din Suceava

Trimiteți un comentariu

31 Comentarii

  1. vom fi la fiecare manifestatie din campania lui flutur. sa-l vedem cum da ochii cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi bine dacă ar .. altfel
    Dar .. altfel nu poate fi !
    D-aia retina arată .. picăţel
    Ce vezi tu în fiecare zi

    Te-aburci într-un efort .. vrei !
    Dar ( ... ) vrea altfel să fii !
    Să fii (...) ca ei să fie derbedei
    ASTA-I ce vezi tu în fiecare zi

    Pe limbă ai picuri de otravă
    Ai vrea să(i/I) prinzi,să-i/l regulezi
    Strigi : ieşi afară , javră ! ♪
    El tace !Tu mâine iar protestezi !
    Asta-i ce vezi tu în fiecare zi (vezi ? )
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce trebuie să mai ştie oamenii este că Mihai Răzvan Ungureanu este şi finul deputatului Dumitru Pardău. De altfel, la nunta de anul trecut a copilului lui Pardău a fost prezent şi viitorul prim-ministru.
    De notorietate este fabrica de ape minerale de la Panaci, Aqua Carpatica, despre care se spune că este de fapt o sursă de bani pentru SIE, instituţie pe care Mihai Răzvan Ungureanu a condus-o în ultimii trei ani, şi la care Dumitru Pardău este implicat în diferite modalităţi

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand te superi ca vacarul pe sat, nu prea vad care-i vina satenilor. Ca nu l-a dat Basescu afara, el si-a luat jucariile si s-a dus. In politica nu te superi, ca-ti pierzi acadeaua.ARAFAT sau DOCTORUL CALAFAT cum genial spunea opinia publica responsabila. Basescu a avut dreptate, ca a vrut sa introduca putina competitie in sistemul asta gaunos al sanatatii. Va strica daca aveti o treime particulari in SMURD? Hai sa batem toba despre iluzia baietilor destepti din medicina atunci. Sau ii strica fieful domnului Arafat?

    Cazurile de coruptie din PDL, ca si lipsa actiunii din interior sant evidente. Totusi, gainariile lor raman ceea ce sant, gainarii, pe langa tunurile date in trecut de celelalte partide. Astia vand case, ailalti au vandut industrii intregi. Intrebati-i pe moguli cum au ajuns asa ceva. Motivatia unui Antonescu / Ponta n-are nici o legatura cu justitia sau curatarea politicului, ci cu bucata de cascaval.

    Daca va aruncati ochii pe pozele de la sedinta “urgenta” a PSD (motivata de caderea guvernului), ii veti vedea pe toti greii trecutului in par, aia care ziceti dumneavoastra c-ar fi trebuit sa dispara daca vrem sa fim curati. Chiar si proaspatul condamnat la puscarie , Nastase, multumesc frumos !. Parca asta fusese condamnat, nu? Din cate stiu eu, cand esti condamnat, esti dus direct la puscarie. Daca faci recurs, il faci in zeghe, nu te lasa nimeni pe strada, sa vii la zdup de buna voie.

    Asta inca mai participa la sedintele lor politice? Ce fel de partid e si PSD-ul asta, daca-si cheama puscariabilii la vot?
    O sa aveti intr-adevat un viitor guvern USL-ist ca lacrima! Nu m-ar mira sa-l puna astia prim-ministru pe dom Nastase din nou. Asa, pana-si incepe ispasirea pedepsei! Si ca presedinte, pe toasu’ Antonescu, ca tot a amenintat el ca-i baga in puscarie pe toti jandarmii care i-au stricat jucaria cu revolutia microbistilor, nu-i asa?

    Nu puteti vedea progresele din justitie facute sub actualul guvern, dar multi politicieni sant acum dupa gratii sau condamnati (atat din PDL cat si din celelalte partide, dar mai ales din PDL, ca tot ziceti ca nu se schimba astia de loc).

    Si nimeni nu-i scuza pe PDL-isti, dar considerand ca ei sant lupul rau in societatea romaneasca de azi, cum cereti lupului sa-si lepede naravul de la sine? Unde-i societatea aia civila, vigilenta, care sa-i ia blana lupului? As dori sa va amintesc de ilustra dv. reprezentanta in civicul romanesc, doamna Pipiddi, care saptamana trecuta il peria pe Ponta de ziceai ca-i da lustru, nu alta.

    Si ce statuie ii facea, cand asta s-a dus cu para la Bruxelles, de parca facea bine tarii, nu-i asa? Ca tot vorbim de lupi si blana aici, hai sa vorbim si de aia moralisti, nu?

    Sau aia din casa proprie nu se pun? Singura parte pe care trebuie s-o tina Atitudinea Civica e partea populatiei, nu partea aluia care da banul. N-ar strica sa spuneti asta si patronilor dumneavoastra.
    Nu-i mai albiti pe USL-asi, ca n-aveti ce albi.

    Calatorul de la Catedrala

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca odata, Basescu se dovedeste a fi unul din cei mai eficienti politicieni de dupa 1990. Si-a desemnat viitorul inlocuitor la Cotroceni in persoana acestui tanar si performant Mihai Ungureanu. In plus noul premier va asigura climatul necesar revenirii in sondaje a PDL-ului si cresterea sanselor la alegerile locale si parlamentare din luna iunie. Ponta, circumspect, v-a abandona USL-ul si poate PSD-ul, va fi viitorul aliat de guvernare a PDL. Liberalii lui Crin se vor diviza din nou, si ,in persepectiva, s-ar putea sa aiba soarta PNTCD-ului . Cine pariaza ?...

    RăspundețiȘtergere
  6. Intradevar, dl.Ungureanu , daca nu va face greseli mari ar putea fi un candidat evident la presedintie. este normal ca Dl. Antonescu sa fie agitat.Dl Ungureanu are un CV impresionant si o pregatire net superioara domnului Antonescu. Dl.Antonescu a absolvit facultatea de istorie , ajungand un profesoras de tara cu formidabilul grad didactic de profesor definitiv. Apoi s-a refugiat ca muzeograf la Tulcea. Politic a condus un minister de linia a doua ,Ministerul Sportului, unde nu a facut nimic iesit din comun in afara de ocuparea unui fotoliu de ministru intr-un guvern fara performante deosebite. Apoi prinntr-o conjunctura favorabila a ajuns la conducera PNL , unde a indepartat din structurile de conducere liberali autentici, pentru simplu motiv ca nu reau din cercul lui de ssustinatori. Apoi a facut o alianta contra naturii cu PSD crezand ca dinozaurii din acest partid il vor lasa sa fie candidat unic al USL la presedintie.

    THEO

    RăspundețiȘtergere
  7. Erudit, tehnocrat, om de cultura, Mihai Razvan Ungureanu este un om care creeaza frisoane si insomnii comunistilor din USL cat si sustinatorilor lor. Este periculos pentru ca stie vreo 5 limbi la perfectie in timp ce Antonescu stie doar sa injure in romaneste si mai ales in ruseste, este periculos pentru ca vorbeste la obiect si cu argumente, dincolo de cliseele imbecile ale USL si are o inteligenta si o cultura care le depaseste pe ale lui Crin, Ponta si Constantin la un loc. Cu domnul Ungureanu nu poti vorbi, esti obligat sa-l asculti...Cu ocazia asta putem spune ca George Bush a fost sef CIA multi ani inainte de a deveni presedinte! Asta ca sa terminam cu spionii pe care Antonescu ii are pe langa, cum ar fi fostul sef al SIE, Claudiu Saftoiu! Apropo….

    Si tot cu aceasta ocazie USL a facut cunostinta si cu viitorul presedinte al Romaniei!

    Dar azi, sub ochii lui Antonescu s-a mai prăbuşit o bucată din palatul de nisip cu care se juca, în visele sale prezidenţiale, liderul PNL. Succes si multa putere de munca domnule Ungureanu.

    PS...Crin Antonescu , nu se ridica nici pana la fluierul piciorului domnului Mihai Razvan Ungureanu din niciun punct de vadere ! E de mirare ca "face spume" cand intrebat cu vreo 3 ani in urma , la o emisiune marca "Tatulici" daca s-a gandit sa candideze la functia de presedinte (pentru ca tot se scalda in sofisme si-n nimicuri) a cochetat cu intrebarea!?.. in "sclipirea lui de inteligenta" nici nu s-a gandit la alternative si s-a dus in continuare cu oistea in gard. Pacat de Partidul National Liberal dar se pare ca oportunismul este o haina care se poarta…

    RăspundețiȘtergere
  8. manole, manole, mestere manole
    zidul rau te strange,
    neuronu-ti plange!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragi PDL-isti Teo si Calatorul de la catedrala
    As fi foarte atent pe cine sustin deoarece deja ati intrat in zona nebuloasa a securitatii.Nu uitati ca sunteti in primul rand romani si trebuie sa sustineti INTERESUL NATIONAL si SIGURANTA tarii.
    Mihai Razvan Ungureanu este lustrabil: facea parte din pepiniera partidului comunist si, fara indoiala, chiar daca nu ar fi existat revolutia din decembrie 1989 el s-ar fi aflat tot in structurile puterii. A fost membru suplean al CC al UTC. Se lauda colegilor de clasa dupa o manifestare de la Bucuresti ca nu isi va mai spala mana sa dreapta, pe care a strans-o “Tovarasul Nicolae Ceausescu, Secretarul General al Partidului nostru”. In timpul evenimentelor de la Iasi, din 14 decembrie 1989, monitoriza studentii care aruncau manifeste in incercarea declansarii unei revolte in camine. De altfel, Ungureanu, care, dupa ce a fost instalat la MAE prin concursul lui Andrei Plesu de la Trustul media al Rompetrol se visa viitorul presedinte al Romaniei, era poreclit “mini-Ceausescu” in centrala Ministerului Afacerilor Externe

    RăspundețiȘtergere
  10. Santeti cu totii paranoici ? Santeti fugiti din clinici ? Ion Iliescu slujeste, cu mainile murdare de sange, o tara straina de peste 60 de ani si voi va cramponati de un utc_ist si de un tocilar eminent ?. Calaul acesta trage , din umbra, toate sforile si a distrus aceasta tara si a ingenuncheat acest popor pe termen lung iar voi va uitati mirati si sfiosi la cioburile de oglinda cu care va "orbesc conchistadorii" din cafenele care apoi va iau gaturile, intr-o clipa de neatentie. In Romania in 1989 erau 4 milioane de membrii de partid cu tot cu neveste si soti, nebunilor, basca ceva milioane de utc-isti. Chiar asa de tare va intuneca mintea ura aceasta bolnava sau CHIAR NU STITI NIMIC DESPRE tara aceasta si despre istoria ei. Evident ca ma refer doar la cele cateva persoane platite sa mimeze orgasme intelectuale esuate.Cred ca avem nevoie de un Maresal si de instante de razboi, pentru o parte din voi.

    CHE GUEVARA

    RăspundețiȘtergere
  11. ce usor se vand unii pem 50 de grame. au venit in piata sa protesteze, nicii ei nu stiu de ce pt 50 de grame. si zic ca nu e democratie. Pai, Dinule, putea protesta cineva pe vremea lui Bombo? Erau toti arestati de atunci? vezi?

    RăspundețiȘtergere
  12. Ciuvică a fost arestat de Năstase. Să nu crezi că am uitat.

    RăspundețiȘtergere
  13. si doru stanculescu, si "saitu' de cultura", si multi altii care n-au tacut sau care au iesit din rand pe vremea lui chiombo!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stim foarte bine pentru ce protestam in piata.Protestam contra dictaturii pentru un stat de drept in care institutiile statului sa functioneze normal si sa-si faca datoria.Protestam contra coruptiei si jafului pe care PDL il practica la scara nationala.Prorestam contra dictatorului si contra spionului care vrea sa ne transforme in stat politienesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca ar fi proteste independente n-ar aclama doar caderea actualului guvern!

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca tot protestati,protestati impotriva intregii clase politice din '89 incoace care a saracit tara.Asa ar fi corect!Acum doar Pdl-ul a furat,dupa ce a gasit tara deja ruinata?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca tot se contesteaza alegerea prim ministrului,de ce nu se vine cu alte variante mai bune,un om pe care toata lumea il considera capabil,si care indiferent de culoarea politica sa fie acceptat in unanimitate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru Del.Scuza-ma ,ai auzit vreodata o scandare din piata pentru USL,PSD,PC,?nici vorba.De aceea sunt necesare alegerile anticipate.Pentru ca romanii sa se pronunte in privinta cui trebuie sa-i reprezinte la conducerea destinelor Romaniei.ce este as

    RăspundețiȘtergere
  19. Totusi am o nelamurire: dintre cei 3 pacatosi inchisi in camera (Ponta, Antonescu si Voiculescu), cine e barbatul si cine femeile?

    Lasand gluma la o parte, se contureaza tot mai clar prima criza adevarata din USL . Pana acum, astia micii, carora li s-a dat telecomanda in mana, au crezut ca politica e precum schimbarea posturilor la tv. Ce inseamna sa fii necopt! E adevarat ca ei mititeii s-au bizuit pe "strategia" inteligenta a "greilor" expirati din cele 2 partide.

    Acum se vede clar ca PSD si PNL n-au capacitatea de a se reforma, ei nestiind sa faca si altfel de politica. Ei merg pe vechea reteta, si se vede clar ca n-au inteles ca metodele KGB-iste care mergeau puse in scena acum 22 de ani, nu mai au acelasi succes acum.

    Pe de alta parte, s-ar parea ca PDL a inteles ca regulile jocului politic trebuie schimbate daca vrei sa ai succes. Adica s-au adaptat vremurilor. De Basescu ce sa mai zic... Admiratie si respect.

    Romania n-a mai avut de foarte mult timp un asemenea om politic. Ca strategie politica nu-l intrece nimeni. Si opozitia stie asta. O armata de oameni politici, de televiziuni, jurnalisti, aliante facute din interes, fosti si actuali securisti, bolsevici, juristi, toti incearca de 8 ani sa il faca sa paraseasca scaunul de la Cotroceni.

    Faptul ca voi santeti acolo se datoreaza aceleeasi spaime uriase. “Alternativa” voastra are in spate jumatate de secol de tradare neintrerupta a acestei tari si 70 de ani jaf sangeros. In alte conjuncturi pseudoprotestele voastre ar fi supuse aprobarilor legale, sanctiunilor penale sau nu si altor interziceri cu hoarde de mineri asasini pe care le-a promovat, cultivat si platit tatucul vostru "democrat" , ION ILICI KAGHEBESCU. Voi vorbiti de dictatura cand manifestati , fara autorizatie, zile in sir, lunaticilor, cu narile inflamate de prafuri, cand intr-o dictatura adevarata erati demult in temnite si in lagare ?.

    Cartile de istorie vor prezenta adevarul din acesti 8 ani. Desi multi dintre noi il inteleg foarte bine de pe acum.

    CHE GUEVARA DE PE MOTOCICLETA, POUR LA CONNAISSEUR...

    RăspundețiȘtergere
  20. Prima mea reacție asistând la discursul acceptării a fost aceasta: Speranța.
    Revăzând discursul și citind printre rânduri această Speranță a căpătat strălucirea unei Certitudini.
    Aștept cu încredere instalarea în funcție a noului Guvern.

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai nu mi se pare normal sa scandezi doar sloganuri anti-pedeliste,si nu cred ca cetatenii vor sa ii reprezinte usl-istii,intrucat sunt suparati pe intreaga clasa politica!

    RăspundețiȘtergere
  22. Totusi am o nelamurire: dintre cei 3 pacatosi inchisi in camera (Ponta, Antonescu si Voiculescu), cine e barbatul si cine femeile?

    Lasand gluma la o parte, se contureaza tot mai clar prima criza adevarata din USL . Pana acum, astia micii, carora li s-a dat telecomanda in mana, au crezut ca politica e precum schimbarea posturilor la tv. Ce inseamna sa fii necopt! E adevarat ca ei mititeii s-au bizuit pe "strategia" inteligenta a "greilor" expirati din cele 2 partide.

    Acum se vede clar ca PSD si PNL n-au capacitatea de a se reforma, ei nestiind sa faca si altfel de politica. Ei merg pe vechea reteta, si se vede clar ca n-au inteles ca metodele KGB-iste care mergeau puse in scena acum 22 de ani, nu mai au acelasi succes acum.

    Pe de alta parte, s-ar parea ca PDL a inteles ca regulile jocului politic trebuie schimbate daca vrei sa ai succes. Adica s-au adaptat vremurilor. De Basescu ce sa mai zic... Admiratie si respect.

    Romania n-a mai avut de foarte mult timp un asemenea om politic. Ca strategie politica nu-l intrece nimeni. Si opozitia stie asta. O armata de oameni politici, de televiziuni, jurnalisti, aliante facute din interes, fosti si actuali securisti, bolsevici, juristi, toti incearca de 8 ani sa il faca sa paraseasca scaunul de la Cotroceni.

    Faptul ca voi santeti acolo se datoreaza aceleeasi spaime uriase. “Alternativa” voastra are in spate jumatate de secol de tradare neintrerupta a acestei tari si 70 de ani jaf sangeros. In alte conjuncturi pseudoprotestele voastre ar fi supuse aprobarilor legale, sanctiunilor penale sau nu si altor interziceri cu hoarde de mineri asasini pe care le-a promovat, cultivat si platit tatucul vostru "democrat" , ION ILICI KAGHEBESCU. Voi vorbiti de dictatura cand manifestati , fara autorizatie, zile in sir, lunaticilor, cu narile inflamate de prafuri, cand intr-o dictatura adevarata erati demult in temnite si in lagare ?.

    Cartile de istorie vor prezenta adevarul din acesti 8 ani. Desi multi dintre noi il inteleg foarte bine de pe acum.


    CHE GUEVARA DE PE MOTOCICLETA, POUR LA CONNAISSEUR...

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru mirobolantul PDL-ist CHE GUEVARA DE PE CULMEA FATARNICIEI SI PUPINCURISMULUI
    Vad ca JAMES BOND al Romaniei a primit in plic componenta guvernului.
    Si ce componenta,e vorba de servitorii si lacheii esalonului nr.1 din PDL.Frate,dar observ ca servitorii au averi si contracte cu statul la fel de minunate ca si esalonul 1. Mai sa fie,cat Dumnezeu se fura in tara asta?

    RăspundețiȘtergere
  24. Intamplator am toata lista cu ce trebuie sa spuneti voi, activistii de pardid, astazi, primita de la staff-ul de diversiune al USL. Evident ca nu pot sa v-o dau acum ca sa leneviti si sa postati nonstop. Lista o am de ieri la pranz. Ceea ce spui tu, anonim furios care de fapt lupti pentru libertati fundamentale ale cetateanului si nu pentru USL, este pe aproape.

    DOAR TU LUPTI PENTRU IESIREA DIN SCLAVIE SI DIN DICTATURA ODIOASA, NU LINGI BLIDE DE PARDID. Tie, Dumnezeu ti-a dat o misiune sacra si numai niste nenorociti de orbi nu vad cum ardeti voi ca niste veritabili martiri pentru binele pulllimii nerecunoscatoare, ?.

    Ma apuca rasul cand vad cum inghititi aceste lozinci, pe nemestecate, cu care va indoapa ideologii care au nimicit acest neam si repede sariti si puneti mana pe bata si topor, ca asa este crestineste si modern.

    Pot sa spun ca expunerea mea este argumentata iar reactia ta, anonimule, viscerala, asa cum ma asteptam si lipsita de argumente si dovezi. Cu asemenea tatisme de mahala nu reusiti voi sa prostiti pe multi.

    CHE GUEVARA DE PE MOTOCICLETA, POUR LA CONNAISSEUR

    RăspundețiȘtergere
  25. Domnilor USL-isti !!! Lumea s-a cam prins ca protestele astea sunt mascate . Deveniti nishte mascarici prosti . Macar Bagati alti oameni sa dea interviu nu oamenii din USL !!! SUNTETI DE TOT RAHATU MASCARICILOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Usl trebuie sa isi foloseasca fondurile unde este intradevar nevoie...nu dand bani protestatarilor care bici maacar nu au motiv intemeiat pentru a iesi in strada...

    RăspundețiȘtergere
  27. va plateste chiar asa de bn USL-ul oameni buni???voi chiar credeti in promisiuni false inloc sa apreciati ceea ce vi se face si vi se ofera...voi nici nu stiti pt ce stati in strada...ar trebui sa invatati sa apreciati conducerea nu sa faceti marlanii...

    RăspundețiȘtergere
  28. Noi cei care stam in srada nu suntem platiti de USL si nu suntem oamenii USL.Dorim doar ca aceasta tara sa fie democratica,sa nu fie condusa de un dictator si de un securist spion.Nu vrem sa avem un guvern second hand format din lacheii greilor PDL care impreuna sa fure tot bugetul tarii si sa-si cumpere vile la MIAMI si masini Ferarri.

    RăspundețiȘtergere
  29. Atunci propune tu un guvern capabil!

    RăspundețiȘtergere
  30. Draga Del,de aceea e nevoie de alegeri anticipate ca cetatenii sa decida pe cine doresc sa-i conduca.Nu vrem premieri si ministri numiti de Dictator.

    RăspundețiȘtergere
  31. Itzic Strul Ungureanu, dintr-o familie de evrei intelectuali din Iasi, si-a inceput activitatea de turnator la securitate pe cand era membru supleant al CC UTC. Pe 14 decembrie isi nota colegii de facultate care raspandeau manifeste, ulterior turnandu-i la securitate. Pentru aceasta frumoasa isprava, a fost arestat pe 23 decembrie, la reclamatia colegilor turnati. A fost eliberat rapid, evreii influenti din Iasi intervenind cu forta.

    RăspundețiȘtergere